נהדר

נהדר

ממשלת ישראל שוב מוכיחה שאין לה כל עניין בהתחזקות הפת"ח, אז בשיא העימות בין החמאס לפת"ח, היא מחסלת בכיר חמאס, מחזקת את הזיהוי בין הפת"ח לבין האינטרסים של ישראל, ובסופו של דבר, מחזקת את החמאס, שוב. מעניין תוך כמה זמן תהיה לממשלת אולמרט את החוצפה לטעון שישראל שואפת לשלום, אבל "אין פרטנר"?

Fleddermaus

New member
היא טוענת את זה כבר הרבה זמן.

זה הבסיס לתכנית ההתכנסות (שנדמה לי שנצטרך גוף ערכי לגביה בקרוב).

מה שמשעשע

בתכנית ההתכנסות באמת הם ההתבטאויות לגבי משא ומתן קודם. דברים נוסח (לא ציטוט מדוייק) " נשתדל לעשות נסיון להסכם אך זה לא הכרחי." בקיצור, אולמרט רוצה עוד התנתקות חד- צדדית שלא תעשה כמעט שום טוב לאף אחד.

הדיווח הראשוני טען שמדובר בבכיר

בחמאס, לאחר מכן תוקן לג'יהאד. עם זאת, אאל"ט חוסל גם פעיל חמאס באותו יום.

אתה פרובוקטור וגזען.

אין לי יותר מדי מה לענות לך... וגם ככה מה שאני אגיד לא ישנה. אז יום טוב וחיים נטולי סבל :)

וול...

אתה פרובוקטור כי אתה נכנס לפורום נוער מרצ וכותב דעות ימניות כדי ליצור סנסציות, זה נקרא פובוקציה. ואתה שמח על מותו של אדם לא בגלל שהוא טרוריסט (הרי מעשה החיסול עצמו היה פיגוע טרור) אלא בגלל שהוא טרוריסט פלסטיני.

קודם כל זה לא נכון.

דבר שני אלו לא דעות ימניות. אני שמח על מותו של אדם כי הוא טרוריסט. ה לא משנהה טרוריסט פלשתיני טרוריסט מיצרי טרורוסיט עירקי כולם אותו חרא.

וטרוריסט יהודי??

האם אתה מוכן להגיד בלב שלם שהיית שמח במותו של עדן נתן-זדה או עמי פופר? אלו דעות ימניות בעליל ואם אתה לא רואה למה אני בספק אם זה מספיק חשוב לי כדי להסביר לך למה. נ.ב. אני מאמין שכל אותם אנשי ימין (ובראשם ערב רב) שמסתובבים פה בפורום מודעים במידה כזו או אחרת שהם כאן על תקן פרובוקטורים. חוץ ממך.

והנה בראיון ל-CNN

על אבו מאזן: "אין לו כוח. הוא חסר אונים. הוא לא מסוגל אפילו לעצור פעילות טרור מינימלית בקרב הפלסטינים. איך הוא יכול לייצג את הממשלה במשא ומתן כה קריטי, סבוך ורגיש?" מתוך Ynet כל כך מקומם ואבסורדי.

vantan

New member
אתם באמת מאמינים שב'מו"מ' עם

פלסטינים כאלה או אחרים ייפתרו בעיות הקיום של מדינה יהודית בלב המזה"ת הערבי-איסלאמי? אתם כ"כ תמימים וכ"כ מתעלמים מההיסטוריה.

אתה באמת מאמין שיש דרך אחרת מלבד

משא ומתן? כיבושים, תוקפנות צבאית? אתה כ"כ תמים ומתעלם מההיסטוריה. אז לא, משא ומתן עם יישות פלשתינית כזאת או אחרת לא תפתור את כל בעיות המזה"ת, אבל הוא עשוי לפתור את הבעיה הישראלית-פלשתינית, שמהווה תמריץ גדול לשאר המנהיגים הקיצוניים לדבר ולפעול כנגד ישראל ולחפות על נחשלותם. כשאין ברקע את הבעיה הישראלית פלשתינית, אז כל מדיניותם תעמוד בספוטלייט. אגב, הפת"ח לא ייצג את המזה"ת "האיסלאמי" אלא את החילוניות הערבית, שישראל דחקה ודוחקת לשוליים.

vantan

New member
בוודאי,ניצחון צבאי והכתבת תנאי שלום

אחרי כניעה של הצד הפלסטיני המובס. ככה נוהגות כל אומות העולם הנתונות במלחמה. רק כך נגיע לשלום. ולגבי הפת"ח: אל תצחיק אותי עם ה'חילוניות' הערבית. אין בזירה הפוליטית 'חילונים ערבים': יש פנאטים יותר ופנאטים פחות. הפת"ח מייצג את הלאומנות הערבית הטרוריסטית. ערפאת הכריז על המופתי כעל ה'מורה' שלו והקפיד להתפלל במסגד ולשבץ פסוקי קוראן בנאומיו. רק ש'אנשי ז'נווה' שכחו לתרגם לכם.

Fleddermaus

New member
אין הכרעה צבאית

(אני אפילו לא אדבר על מוסריות, ברור לי שמזה לא איכפת לך) מכיוון שאתה לא נלחם ב"פלסטינים", אלא באגוני טרור, לעולם לא תגיע להכרעה צבאית. גם צה"ל כבר מכיר בזה שאין פתרון צבאי, ורק הימין הסהרורי עדיין מחכה לחלד משעל עם דגל לבן.

בדיוק

אי אפשר לנצח לוחמת גרילה. ארה"ב לא הצליחה באסיה, והיא לא מצליחה בימים אלה, והוא מדבר על הכרעה צבאית.

למעלה