החל מהשנה הבאה - משרד החינוך אוסר על שימוש בטלפונים בחטיבות הביניים.
החל מהשנה הבאה - משרד החינוך אוסר על שימוש בטלפונים יצליחו לאכוף
מישהו יצליח לאכוף את זה?החל מהשנה הבאה - משרד החינוך אוסר על שימוש בטלפונים בחטיבות הביניים.
למה שלא?מישהו יצליח לאכוף את זה?
קצת הגזימו לטעמי. איסור גם בהפסקות? בשביל מה זה טוב בדיוק?החל מהשנה הבאה - משרד החינוך אוסר על שימוש בטלפונים בחטיבות הביניים.
להרים ראש לדבר זה עם זה, במקום להיות עם ראש שמוט.קצת הגזימו לטעמי. איסור גם בהפסקות? בשביל מה זה טוב בדיוק?
לגמרי בעד (אם כי הייתי מעדיף דרך חינוכית מאשר כפייתית). אבל פרופורציות, לא מילה גסה. לא יקרה שום דבר אם פה ושם באיזו הפסקה הצעירים יוכלו להתעדכן בנעשה בעולם או לשלוח מייל להורים.להרים ראש לדבר זה עם זה, במקום להיות עם ראש שמוט.
זו דרך חינוכית מאד,לגמרי בעד (אם כי הייתי מעדיף דרך חינוכית מאשר כפייתית). אבל פרופורציות, לא מילה גסה. לא יקרה שום דבר אם פה ושם באיזו הפסקה הצעירים יוכלו להתעדכן בנעשה בעולם או לשלוח מייל להורים.
לא מסכים. צודקת שזה גם חינוך, דרך חינוכית. אבל לא המועדפת בעיני. כפיה היא אף פעם לא כזאת להשקפתי. מעדיף שהצעירים ישתכנעו שאין ענין להתרכז 24/7 במסכי הניידים מאשר שאקח להם את האפשרות הזאת והם עדיין ירצו בכך וישאפו לכך, גם אם לא יוכלו טכנית. זה מעבר לכך שכאמור אני לא רואה ערך מיוחד בשלילה מוחלטת של השימוש במכשיר. כך אני לא מחנך לפחות שימוש. אני בס"ה מחנך ל'כשנוכל (קרי כשהמכשיר יחזור אלי) נשתמש על מלא כמקודם'.זו דרך חינוכית מאד,
אההה סופרמן, ומה היה לפני עידן הפלא פון???רעיון מטומטם, ככה יוכלו הערסים לדקור בבית הספר בלי שיצלמו אותם. זו מתנה לנוער הנודר והדוקר.
לפני עידן הפלאפון לא היו תופסים את רוב העבריינים האלה.אההה סופרמן, ומה היה לפני עידן הפלא פון???
ובנסוף יש מצלמות כמעט בכל מקום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.