נהג קרבי האם נהג קרבי מקבל נשק למהלך השירות? כי הבנתי שעושים טירונות 02 , מה לגבי נשק?
ב ב ל ה בלה New member 1/8/02 #1 נהג קרבי האם נהג קרבי מקבל נשק למהלך השירות? כי הבנתי שעושים טירונות 02 , מה לגבי נשק?
ח חמוד אבל משוגע New member 1/8/02 #2 תמשיך לצטט את סטלין ובטח יתנו לך בטח שאתה מקבל נשק בטירונות 02!!! AM-16 דפוק וארוך למה למה לא מבאים מאמא רוסייה לצבא AK למה?
תמשיך לצטט את סטלין ובטח יתנו לך בטח שאתה מקבל נשק בטירונות 02!!! AM-16 דפוק וארוך למה למה לא מבאים מאמא רוסייה לצבא AK למה?
ב ב ל ה בלה New member 1/8/02 #3 יא חכם!!!!!!! מן הסתם אני מקבל נשק בטירונות , אבל בשביל זה הדגשתי והפעם אני אדגיש תרתי משמע - האם אני מקבל נשק במהלך השירות ( בלי קשר לטירונות ) ונכון באמת אני הייתי מעדיף את הקלצ´ניקוב חחח , אבל המניאקים לא נותנים...
יא חכם!!!!!!! מן הסתם אני מקבל נשק בטירונות , אבל בשביל זה הדגשתי והפעם אני אדגיש תרתי משמע - האם אני מקבל נשק במהלך השירות ( בלי קשר לטירונות ) ונכון באמת אני הייתי מעדיף את הקלצ´ניקוב חחח , אבל המניאקים לא נותנים...
ח חמוד אבל משוגע New member 1/8/02 #4 לפי מה שאמרו לי זה תלוי מאוד ב: זה תלוי בג´וב שלך וגם באיזה בסיס תשרת