נדמה לי שראיתי הילה

sunlight

New member
נדמה לי שראיתי הילה

אבל אני לא בטוחה, ראיתי משהו כמו ענן בצבע ירוק ןמצד ימין שלו היה צבע צהוב ראיתי את זה במשך כ-15 שניות ואז זה נעלם. אני זוכרת מן ענני צבעים כאלו מהילדות בעיקר זכור לי צבע כחול ואף פעם לא היה לי מושג שזה משמעותי חשבתי שאני מדמיינת את הצבעים

א פ י

New member
אור שמש - האם הבטת במשהו או סתם

ראית בזוית העין? יש סיבה לשאלה. אפי

sunlight

New member
כן הבטתי במשהו

זה היה במכון כושר עבדתי על האופני כושר הסתכלתי לכיוון הטלויזיה וכמה סנטימטרים מתחתיה ראיתי את הענן צבע הזה אבל זה לא היה אור שבה מהטלויזיה. הענן צבע היה במרכז, לא בצד של העין

א פ י

New member
אור שמש - אם ראית זאת במרכז העין

אזי זו לא הילה - אבל מה שכן יכול להיות שראית זאת בראיה היקפית ומיד מיקדת את העין על מה שראית - אם כך היה אזי יתכן שזו הילה, אבל השאלה של מה. האם היה שם אובייקט כלשהו - אם לא תיתכן אפשרות שניה שראית נוכחות. בוקר טוב אפי

sunlight

New member
אכן

ראיתי בראיה הקפית ואז מיקדתי את העין האובייקט היחיד שהיה שם זאת היתה הטלויזיה לא זכור לי אובייקט נוכחות? אני יכולה לראות נוכחות? מפחיד...

אלדר

New member
אם כבר אז מסקרן מרתק...

אבל מפחיד??? לא נראה לי... אבל זו הדעה שלך... לא מבין מה מפחיד לראות ישות או ´נוכחות´ (אותו הדבר רק מילים שונות) ככה שאור שמש היקירה...את יכולה גם לעצום את העיניים כמובן.... סתם שאלה אבל את מהצפון נכון??? אז תמשיכי להתעניין ולגבור על הפחד שלך......כי: הפחד או קוטל הבינה אם מתגברים על הפחד מחכינים אותו לתוכנו ועוברים אותו מוצאים אותו אנחנו תאורים בלי פחד חופשיים....(זה קטע די הרוס כי לא זוכר איף כותבים אותו מהסרט ´חולית´ (dune) הישן יותר אז שימו לב נמשפט הנכון כמו שהם אומרים הוא ממש טוב ללמידה על הפחד שלך... הרי צריך בינה תמיד....והפחד קוטל אותה תמיד.... שומו לב) שלך tksr

אלדר

New member
אזי אור שמש אני רואה שקרה לך משהו..

איזה כיף נכון? שקורה לך משהו שלא קרה עד עכשיו וזה כיף ומסקרן ומפחיד באותו זמן.... נכון? ממש כיף! אז ככה שזה נחמד... אבל ´הילה´ זה משהו שאפשר לראות כל הזמן אם קצת מאמץ!!! כי כשאני שמעתי על הראיה הזו ואיך אפשר לגרום לה להופיע מולי.. זה פשוט היה קל יותר ממה שציפיתי שיהיה אני לא יודע מה להגיד לך אבל אור שמש אני פשוט רואה שאתה בתת מודע שלך ניסית לראות את ה´הילה´... מה עוד יש? לא יודע תנסה שוב פעם לעשות משהו כזה... ואז תגיד מזה היה......! כי אם ראית ´הילה´ אזי אתה אמור לדעת שראית אותה! זה פשוט עובד ככה לפי דעתי ולפי ניסיוני! אבל מה שיפה מאוד תנסה לראות ´הילה´ של נר!!!! זה כל כך יפה! ואפשר לראות ככה גם עד לאן אפשר לקבל קביעה ומתי אתה יכול לשים את היד בלי חשש מיותר..... מבין? זה עוזר מאוד.... וממש יפה................... שלך tksr ו´הילה´ זה לא דבר קשה לראות באמת.....רק צריך אמונה ורצון ועוד משהו

sunlight

New member
הי אלדר

תרשה לי לתקן אותך שאני בת ולא בן :) אז איך אני יכולה לדעת להבדיל בין הילה לנוכחות? נוכחות של מי אפשר לראות? זה פשוט שקראתי ספר של סופר בשם טד אנדריוס בשם כיצד לראות ולקרוא את ההילה וביצעתי את התרגילים שמוצעים בספר. אז אני לא בטוחה אם אני מדמיינת מרוב שאני רוצה לראות או שאני רואה באמת :) אתמול שעברתי ברחוב והסתכלתי על הפנסים לצד הכביש נדמה היה לי שאני רואה את ההילה מסביבם, לכל פנס היה הילה בגוון טיפה שונה אבל איך אני יכולה לדעת בודאות שמה שאני רואה זה הילה? שני

אלדר

New member
אז ככה תודה שתיכנת...

אישית יותר קל לי עכישו אם זה שאת נקבה (סליחה על המילה הזו) אבל אישית גם אפשר להבדיל... נוכחות זה מין רוח ישות משהו שמעבר לפיזיות ´הילה´ זה מה שמקיף את הפיזיות את האדם את החפצים את הכל כמעט....אז את רואה הבדל?? ויש הרבה דרכים לדעת איך להבדיל.. אבל הכי טוב לך ולכולם זה מישהו שרואה כבר ויש לו ידע ויכול להדריך אותך לזה..... כמובן שאפשר גם בלי אבל אז זה יותר קשה וזה פחות ממוקד כי אתה בעצם לא מתמקד על המקום הנכון של אותו הדבר.. ושנית את יכולה לדעת לפי החוזק של הישות אם זו ישות או ´הילה´ וספר לא תמיד צודק...... אבל אז לא היו נותנים להדפיס אותו בלי אזערה בתחילת הספר..(היו צריכים לעשות אחד כזה בסר בית הרוחות או משהו כזה שקראתי ספר ממש פסיכופטי אבל גדול....למרות שזה גורם לשיגעון זמני...) אז ככה אור שמש את יכולה לעשותה רבה דברים..... אבל ´הילה´ זה משהו מעל זה זה כבר המעשה....למדת קודם את ה´הילה´ ומה היא בעצם וכל זה?? הרי לא עושים ספינה לפני שלומדים איך היא בנויה אחרת היא תתפרק.. או שלא מבשלים לפני שלומדים איך לבשל את אותו הדבר אחרת שורפים אותו הוא שהוא יוצא נע..... אז תחשבי שוב... ואני ישמח לעזור לך שוב אם תהיה לך בעיה שלך tksrשגם לא ככה יש מספיק בעיות שזה יחול להרוג אותו

למעלה