נדמה לי שראיתי אל...

Kfitzi

New member
נדמה לי שראיתי אל...

אל דימיולה. אתמול בערב (22:00) הייתי בהופעה של אל דימיולה במועדון הזאפה בתל אביב. אחת ההופעות הטובות ביותר שהייתי בהן בחיי והייתי בהרבה. הווליום, הסאונד, הדיוק, המגוון, העומק המוזיקאלי, הביצועים, האווירה, השילוב - הכל מושלם. הכל בטוב טעם. אני יכול לשבת ולכתוב כאן : הסאונד היה מעולה. הביצועים היו מטורפים. אבל אין בזה הרבה טעם. אין לי מילה רעה אחת להגיד על ההופעה. פשוט ערב שישאר איתי לכל החיים. מי שלא הולך\הלך לאחת ההופעות שלו הבפעם הזאת - חייב - ללכת בפעם הבאה שהוא מגיע. לא רק גיטריסטים. לא רק ג'אזיסטים. כל מויזקאי באשר הוא. ההרכב (פרקשן, מתופף, באסיסט וקלידן) שהגיע איתו - זאת ערמה של פנומנים. שלמות.
והרי כמה תמונות שצילמתי מאתמול (יש כאן 7 באיכות בינונית ומטה), אם מישהו רוצה תמונה מהן או משהו באיכות יותר טובה, יש לי. והרבה.

Katarzis

New member
יובל - כמה שאתה יודע שאני אוהב אותו

ואני לוקח לעצמי את הקרדיט של להרעיל אותך עליו
- היו רגעים שפשוט השתעממתי... כמובן שהוא תותח על עם פיל מפה ועד השמש, ואולי זה בגלל שהייתי ממש עייף? אבל חוץ מהקטעים היותר מוכרים היו רגעים פשוט משמימים... אישית אני מעדיף לשמוע את הדיסק
.

Kfitzi

New member
בהחלט יש לך קרדיט על חלק מההתלהבות

שלי אליו... אני נהנתי משך כל ההופעה. לא יודע, אולי הייתי בול במצב רוח - או שמא אתה לא היית, בכל מקרה בשבילי זאת אחת ההופעות הטובות שהייתי בהן. אגב, שני הדיסקים החדשים שלו מהשנה, מצויינים לדעתי. הוא כמו זיקית על דגל הגאווה, מלא מלא צבעים...

yotamn9

New member
מגניב לגמרי!

חבל שלא שמעתי על זה. לא יצא לי לשמוע הרבה מהדברים שלו, האמת היא שממש קצת, אבל כמו שאתה אומר, הוא מסוג האמנים שפשוט חייבים ללת לראות.

RoieL

New member
אוחח אם לא פסח

הייתי צריך להיות שם מחר [יש מחר הופעה גם, לא?] המופע היה בזאפה נכון? ראיתי שם פרסומת שבוע שעבר בהופעה של משינה. וטב, הכי חשוב שנהנית [אגב, האגדה מספרת שהוא מוציא צלילים של פעמונים עם הפיקאפ מידי, פשוטו כמשמעו. זה נכון?]

Molchansky

New member
לא ידעתי שהוא בארץ

מאוד אוהב אותו, יש לי כמה הופעות שלו ב-DVD, לפי דעתי הוא אחד הגיטריסטים הגדולים שקיימים בעולם שלנו.

doc monti

New member
וואלה, עכשיו גם אני../images/Emo13.gif

אני רואה שהוא החליף חולצה מאתמול להיום
אחרי ההופעה הראשונה הוא חתם על דיסקים/פוסטרים, אז החלטתי להיות מקורי ועכשיו יש לי חתימה של דמיאולה על הפיקגארד

RoieL

New member
באת עם גיטרה להופעה?../images/Emo3.gif

[בעינב, נכון?]

למעלה