נדחה המפגש :0(

moshavnikit

New member
נדחה המפגש :0(

סוף סוף הצלחתי לתפוס את מישה והוא אמר שגיל היה בבית חולים, אישפזו אותו כי הוא לא הרגיש טוב. ואני לא יודעת מה בדיוק קרה.. הוא אמר לי אולי נקבע לסוף השבוע הבא, יום חמישי. אמרתי לו שאני לא יודעת להגיד לו כרגע ובכלל עכשיו כשאני חושבת על זה נראה לי שיום חמישי זה חג

shiris5

New member
לאאאאא

אני כל כך בניתי על זה. אי אפשר לדחות עוד פעם

moshavnikit

New member
גם אני

כבר הודעתי שאני לא באה לעבודה, כל הסוף שבוע אני עובדת על האלבום.. אני לא יודעת מה נסגר, זה כבר מייאש

מה????????????????????????????

דיי נו את עובדת עליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פליז תגידי שאת עובדת עלינו!!!!!!

N o a a1

New member
אלינור:-':)-'(

בבקשה תגידי שאת עובדת עלינוווו בבקשה...

../images/Emo15.gif לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיי אלינור אם את עובדת עלינו זה לא מצחיק
בבקשה תגידי שאת עובדת עלינו!!!!!

JusT BaRi

New member
גם פעם קודמת הוא דחה את זה!!!

מה נסגר עם הבנאדם הזה?! יא בויההההההההה!!! ומה הקשר לגיל? מה הוא צריך לבוא איתו?? שיום 1 לא יהיה איתו בבית חולים!! ואני מצטערת שאני ככה מדברת לא יפה אבל מה החוצפה הזאת? מה הוא חושב שאנחנו כל פעם נבטל בגללו??

ברור שנבטל

בגלל מישה אנחנו באים בגלל מישה אבל בגלל גיל את צודקת כמה שעות שישאיר אותו שם לגיל יש משפחה שיכולה להישאר איתו....

../images/Emo15.gif אבל תראו בכל זאת אם

מישה יבוא בלי גיל וזה.. אז בכל מקרה מישה ידאג לו לא?? זה נשמע לי דיי הגיוני -כי אם גיל הוא ה"אבא המאמץ" שלו אז זה דיי ברור שהוא ידאג לו...

../images/Emo183.gif../images/Emo205.gifלא כ"כ נחמד מה שרשמת..

כאילו, אתם בעצבים אבל תחשבו לפני שאתם רושמים.. גיל לא חייב לבואאיתו אבל הוא כמו האבא שלו! וגם אם הוא יבוא הוא יהיה טרוד בזה כל הזמן וידעג לגיל.. "נבטל בגללו"? אתם באים בגללו, לא?

בואי אני אגיד לך את האמת...

אני לא מאוכזב שהוא נדחה (אבל שמח שהוא לא בוטל
) לפי דעתי לא התארגנו כמו שצריך והשארנו הכל ליום האחרון (אפילו את המתנה שלו - אבל לא את אשמה אלה אנחנו
). לפי דעתי היינו צריכים להתארגן טוב יותר
בכל מקרה, זה קצת מאכזב כי כבר הזמנתי חברים (באישורך כמובן
) וקבענו הכל וכו' ועכשיו צריך לבטל... אבל לא נורא
תודה רבה שהודעת לנו
ויהיה בסדר, אנשים, לא להתאכזה, הפגישה לא בוטלה ואני בטוח שכולכם עוד תראו את מישנייה
B.B (לב)

moshavnikit

New member
אני לא חושבת שלא התארגנו כמו שצריך

הייתי מסיימת את המתנה בזמן

ויום חמישי לא נראה לי שאני יכולה

לבוא אה רגע יש לי רעיון אם הוא לא יכול להיפגש אז שייקח איזה מחשב ושיכנס לפורום מחר בשעה של הפגישה לפחות זה קצת קצת קצת יעזור לנו אחרי האכזבה הענקית הזו.....לדבר איתו דרך הפורום.....
זה הרעיון היחידי שיש לי ... טוב נו אולי גם אני טיפ-טיפה לא שמחה אבל.... נורא פחדתי מהמפגש למרות שאני חיכיתי לו

זהווווווווו הבנאדם הזה יצא לי מכל

החוריםםםםםםםםם מה נסגר איתו? אי אפשר לקבוע איתו כלוםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!! שונאת אותו~

JusT BaRi

New member
ידעתי שזאת תיהיה התגובה שלך :p

אני מכירה אותך חעחע כפרע עלייךךךךךך!!

גם עלייך../images/Emo25.gif

ויופי לו גיל בבית חולים אז מה אין לו משפחהה?! הכל תרוציםםםםםם!! עם מיכאל אי אפשר לקבוע כלוםם!!!!!!!!!! הוא תמיד או מבטל או לא בא איך אפשר לסמוך עליו בכלל???? וילדים שהתכוננו למפגש איזה חודש וקנו לו מתנות וזה... אז פתאום ברגע האחרון הוא מודיע שהוא לא באאאאאאאאאאא אם יהיה מפגש הבא אז אני יקפוץ עליו עם אולרררררר וואט דההה פאקקקקקק??!!!

תודיעי לכולם

כי לא הרבה יודעים.. שלא יקרה מצב שיהיו ילדים שיגיעו ובסוף אין בכלל מפגש=/

למעלה