נדודי שינה

נדודי שינה

אי-אפשר לישון וזה לא עובר הלילות האלה חוזרים ואני ממלא אותם בהבלים את רחוקה יותר מתמיד והוכחתי זאת לעצמי כשראיתיך את חייבת לצאת ממני אפילו לא העזתי להישיר מילה שלא תבינח לא נכון זה הולך ונגמר רסיסים אחרונים של פרידה ממה ששוכן עוד בפנים והמכתב מעיד אחרת וזה בלתי נשלט המצב, הכל מבולגן כאן רציתי גם שתדעח שביקשתי התפטרות מהמקום שמקשר שזה המקום שלי והמקור לחיים, יכולתי ליזום ולעזוב בשביל להתנתק ואפילו ביקשתי ונענתי בשלילה ומה שנשאר זה מן חופש שהיה קצר מידי לשכוח, לשכוח זה אולי קיצוני כזה אבל להיות אולי יותר שלם להמשיך נקי מימך לחלוטי, אני לא מוצא סיבה לכל הבלגן שמתחולל אז אני מעלה תפילה להיות חזקצ לחיים האלה שמסתבכים מכל הכיוונים אם הייתי מאמינ ברבנים וחוזי עתיד כאלה הייתי מבקשמ לי תשןבןת זה מצב של כאב שלא הכרתי מימיי עם כל התלאות שפקדו אותי מן העבר תמיד מצאתי לי פירצה להעביר את זה אני נקרע לידיעה שיש אחרה ומבהירנ לי שכך הכל יסתדר, מי יגיד לי מי יידע בשביל מה לי כלזה , בשביל מה??? ובאמת שלא מגיע לי מן סבל שכזה שמכביד על כל המישורים שעות לא הגיוניות בשבילי ככה להיות פה בכלל אני רוצה לישון ולקום ליום חדש אבל הוא יהייה כתמול שלשום איתך יש בי החלטה והיא בנויה שלב אחרי שלה וביניהם נקודות שבירה-זה לא יכול להיות שככה אהבה לא ולא! ומשחקים אני קורא אותם [מן יכולת כזו לראות] והם מעצם ידיעתם העלו בי תמיהה ונראו לי סתמיים ואפילו דביליים מעצם הידיעה של המטרה שמעורפלת הייתה מלכתחילנ והנה השמש עולה ואני עוד כותב עם הזריחה בוקר לשינה שמי ייתן ותבוא עליי כבר

שיריה

New member
../images/Emo23.gif

קראתי... מקווה שאתה ישן.
אולי זה נשמע קצת דימיוני עכשו, וגם לא ממש מעודד, אבל... יום אחד אתה תתעורר ותגלה שהמקום הזה כבר לא כואב לך, שאפילו כשתכתוב לה מכתב הוא יהיה מלא באהבה וזיכרונות יפים בלי כאב... יום אחד תגלה עד כמה שהסיפור הזה עשה אותך חזק יותר וחכם יותר.

כבר כמעט שנה שאני לא ישן בלילות

כבר כמעט שנה שאני לא ישן בלילות זה גרם לי להרגיש תחושה משונה אני חושב שהבנתי משהו חושב שהבנתי בפעם הראשונה כשאני שוכב במיטה מאוחר בלילה ומקשיב למוזיקה הנפלאה שקוראים לה דממה אני חושב על כל מיני דברים שלעולם לא יקרו לי אפילו לא פעם אחת,ראשונה ואחרונה ורק חלום אחד עדיין בא אליי באותם הרגעים בהם אני מצליח לחטוף תנומה זה החלום שהתנפץ לנגד עיניי החלום שהביא לנדודי השינה -אוי,איך נראית אז בחורף שעבר חלף די זמן אבל אני עדיין זוכר איך נראית מדהים בשמלה האהובה עלייך ביום שבו שהחלטת שהכל חייב להגמר-

למעלה