נדב-נמאס לי!!!

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifראיתי את ה../images/Emo42.gif...

אבל ה
היא לא שלי פרטית (למרות שאתה מקבל ממני
) לעומת זאת..השם שלך..ט הוא פרטי שלך אז אני מרגיש חופשי להתעלל בך

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאויש אויש אויש../images/Emo70.gif תן לי לתקן|!

אבל ה
היא לא שלי פרטית (למרות שאתה מקבל ממני
) לעומת זאת..השם שלך..טום הוא פרטי שלך אז אני מרגיש חופשי להתעלל בך

SacredShadow

New member
../images/Emo42.gif חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo42.gif

@ כל הזכויות שמורות תום\טום

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאתה חושב שאתה מצחיק../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום טום

SacredShadow

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

נדב תום זה תום שאתה מכיר מפורומים אחרים.. כן גם אני הבנתי לפני כמה זמן שאתה נדב
ו
אסי
ת
י
ר
ג
ע
טוב את האמת זה כבר לא כזה משנה לי...

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifחחחחחח...

אני מתחיל להרגיש לא נוח עם עצמי.. טום אתה יודע שזה בצחוק כן מותק
יופי...(עונה לעצמי..)

b l a c k s

New member
בשביל להיכנס לצ'אט ../images/Emo163.gif

זה נכנס לי מקודם לשנייה אווףףף

i4britney

New member
MATM ממש לא מת!

הוא מקום 1# גם השבוע במצעד הסינגלים העולמי כבר שבוע רביעי ברציפות, שום מת שום בטיח :)... האלבום מוכר בצורה טובה מאוד ובאמת זה ממש לא משנה הכמות עותקים שבריטני מוכרת אלא המוזיקה שלה אז דיי עם כל השטויות האלה!!! הבנת תום?

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאגב...

למה אתה מבהיר שזה לא אתה
כולם כאן רבו עם נדב...לא יקרה כלום אם עוד אחד יריב איתו

i4britney

New member
אתה לא מצחיק אסי...

אחרי זה אל תבוא בטענות כי אתה מתחיל איתי!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאני בא בטענות../images/Emo35.gif אני מצחיק../images/Emo35.gif

אמרתי משהו שהוא לא נכון??

למעלה