נדב-נמאס לי!!!

t o m 1 6

New member
נדב-נמאס לי!!!

אתה משחק אותה יותר מדי מבין בעניני מצעדים. אז בוא קח דעה של אחד שגם מבין. המכירות של בריטני עד עכשיו הן טובות אבל אני בטוח שציפו ומצפים ליותר. כל אחד היה חולם שיהיו לו מכירות כאלה אבל ההבדל הוא שזאת בריטני. והיא יכולה הרבה יותר. עובדה שהרבה אחרים עברו אותה. גם ה610 אלף בשבוע הראשון לידיעתכם הם איזושהיא אכזבה, כי אחרי יחצנות כזאת מסיבית היא הצליחה למכור פחות מאלישיה קיז שבכלל לא עשתה יחצנות... הכל יחסי-המכירות עדיין עולות וזה טוב,אבל,נדב שיקר ואמר שיש אלבומים חדשים שנכנסו השבוע בבילבורד והזיזו את בריטני וזה לגמרי לא נכון. האלבום החדש הכי קרוב הוא במקום ה26. הסיבה לירידה היא שבגלל שעכשיו זה קריסמס , אלבומים אחרים כן עולים במכירות וגם במצעד. בריטני עלתה במכירות אבל שקר יהיה לומר שזה מספק.. גם אם זה 200000 עותקים, מבריטני מצפים לעבור אנים כמו הילרי דף ועוד כמה שעקפו אותה. זה שהמכירות עלו זה הגיוני כי 90% מהאלבומים עולים. זה שהיא לא הצליחה לעבור הרבה אחרים במצעד זה כבר לא ככ טוב ,ואני נורא נורא מקווה שזה יהיה הרבה יותר טוב, כי תדעו לכם, שלא טוקסיק ושום סינגל אחר לא יצליחו לגרום לאלבום למכור הרבה יותר משהוא יכול בקריסמס-כי בקריסמס זה השיא. אז אם היא לא תהיה בטופ 5 שבוע הבא, למרות שתצפו שהמכירות שלה ממש יעלו בטוח, אז אפשר לומר שהיא לא ככ הצליחה... אבל שוב,הכל יחסי והמצב עדיין טוב מאד. נ.ב-נדב, נראה לי שאתה ממש מניאק. אתה מתעלם ממני במסרים למרות שביקשתי ממך משהו חושב, וחושב שאתה ממש מבין גדול במצעדים... ולא ממש נראה לי ככה :)

i4britney

New member
בלה בלה בלה...

כל מה שהוא אמר פה אלו שטויות, לא להתייחס :) נמאס לך תחפש מי שינענע אותך ועכשיו היית מת שאני יענה לך במסרים פרטיים, לך תחפש מי שיעדכן אותך! אם היית מבין במצעדי מכירות לא היית רושם את כל השטויות האלה במגילה כזו כי מצב המכירות של היום הוא ממש נמוך ובריטני מוכרת טוב מאוד לתקופה של היום!

t o m 1 6

New member
לא אמרתי שהיא לא מוכרת טוב

אמרתי שהיא יכולה יותר. ואם היית כזה ממבין גדול אז לא היית ממציא תירוצים לתאוריה שלך. שוב, בריטני מוכרת טוב, אבל יכולה הרבה יותר...

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifמסכים ולא מסכים...

אני מסכים בקשר לזה שנדב חושב שהוא מבין יותר מכולם אבל אני לא מסכים בקשר לטוקסיק. אני מאמין שמה שלא יהיה הוא יעלה את המכירות

i4britney

New member
כנס שנייה תום...

אם היית מעריץ אמיתי לא היה אכפת לך מהמכירות של בריטני אלא מהמוזיקה שהיא עושה כי תאמין לי שזה לא צריך לעניין ולהעסיק אף אחד יותר מידי כי בריטני מוכרת טוב והיא לא צריכה שידאגו למכירות של האלבום שלה, כל עוד הוא נכנס למקום ה-1# בארה"ב היא עשתה את שלה מעתה והלאה הוא ימכור כמה שהוא צריך למכור ויש עוד דברים שתלויים בכך (סינגלים,סיבוב הופעות בארה"ב וכו...), זה הכל ומפה והלאה תבחר איך להשמיץ אותי בכל דרך שהיא אבל אלו העובדות!

t o m 1 6

New member
מה קרה שפתאום שלחת לי מסר?

אל תעשה לי טובה כי לא ביקשתי ממך שום עדכון. ואם אתה חושב שאתה גולש בפורומים עולמיים ויודע יותר טוב אז אתה ממש טועה. ואם היית חכם לא היית מבקש להשוות בין אופס לאלישיה קיז כי אתה יודע ששום אמן לא יכול למכור כמו אופס כי כבר עברה התקופה שאפשר היה. ואם חשבת שאני מגעיל אליך אז אני מתנצל כי סהכ לא התכוונתי. ובקשר לזה שהמוזיקה לא חשובה לי, תאמין לי שהיא כן ואני לא חייב להוכיח לך שום דבר...

i4britney

New member
אגב...

שבוע חמישי לאלבום "אין דה זון" בריטני מקום 4# במצעד האלבומים העולמי לא ישתנה משבוע שעבר, יפה לה
נ.ב- נקווה שאם יציאת הסינגל הבא "טוקסיק" היא תשוב לפיסגה שוב!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifובקשר להילרי דאף...

זה לא נכון שמצפים מבריטני לעבור אותה... הילרי מאוד פופולרית בארה"ב... ואם אני לא טועה (ויש סיכוי שאני טועה) הילרי זכתה באמריקן אידול האמריקאי... מה שמסביר את ההצלחה שלה...

i4britney

New member
נכון והיא גם הוציאה סרט...

אם אינני טועה שיש לו פסקול מאוד מצליח בארה"ב, אגב הילארי היא מעריצה מאוד גדולה של בריטני :> בטח היא גם קנתה את האלבום החדש שלה!

SacredShadow

New member
../images/Emo42.gifהבהרה

התום הזה זה לא תום אני..... ותפסיקו לדבר כבר על מכירות.. זה לא מעניין היא מוכרת טוב מאוד ועוד MATM מת כבר לפני כמה שבועות, היא לא מקדמת ולא כלום וזה עדיין מוכר. אז זהו

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאתה בטוח../images/Emo35.gif

אולי קצת
הרי..."כל אחד הוא קצת תום סויר
אבל תום סויר יש רק אחד"
אני הורג את עצמי....עזבו...סתם אני מושפע מהמחזמר..

SacredShadow

New member
../images/Emo42.gifחחחחחחחחחחח

ושוב כתבת יפה.... ואתה לא שם לב למשהו מוזר בהודעות שלי

i4britney

New member
MATM ממש לא מת!

הוא מקום 1# גם השבוע במצעד הסינגלים העולמי כבר שבוע רביעי ברציפות, שום מת שום בטיח :)... האלבום מוכר בצורה טובה מאוד ובאמת זה ממש לא משנה הכמות עותקים שבריטני מוכרת אלא המוזיקה שלה אז דיי עם כל השטויות האלה!!! הבנת תום?

SacredShadow

New member
../images/Emo42.gifמת בבילבורד ועף מעוד מצעדים

ואני מתכוון שכבר נגמרה התקופה של השיר בכללי, אין קידום לזה וכבר עבר הקטע של בריטני-מדונה

i4britney

New member
בבילבורד גם לא...

הוא מקום 83# ושבוע שעבר הוא היה 81# ואם הוא היה מת אז היא לא הייתה ממשיכה להיות מקום 1# במצעד הסינגלים העולמי גם השבוע, אין להתווכח עם עובדות מותק :), יכול להיות שהוא נחשב כבר לישן כי הוא יצא לפני שלושה חודשים כבר אבל הוא עדיין צועד במצעדים בעולם ואפילו בארץ ב-BU99FM וב-100FM הוא ב-TOP10 עדיין!!!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gif83../images/Emo35.gif

לא נראה לי שאתה מעודכן...הוא יצא מה-top 100 אבל אני לא בטוח...(נזהר מפני נדב)

i4britney

New member
לא הוא לא...

אם לקחת את זה מהאתר של אלעד הוא ממש טועה :) הוא עדיין צועד ב-TOP100 של הבילבורד!

למעלה