נגנב אופנוע

tk bear

New member
אבל במחיר גבוה מאד../images/Emo46.gif

זאביק העדיף שחבריו (אשר איפשרו את החזרת האופנוע) יהיו מאחורי הסורגים מאשר לשלם כמה שקלים
עכשיו זאביק תהנה כי חברים לא נשארו לך

Great Blue

New member
זאביק הכניס אותך לכלא!? את חבריו?!

אם הם שם זה לא בהתנדבות- הם כנראה קשורים אז סתופ ת'פה ואל תגן על גנבים !!! זאביק- אחלה, שמח לשמוע ו...תתרחק "מחברים" כאלה שרק "מכירים" ויכולים לעזור לך להחזיר.

tk bear

New member
בוקר טוב לכל חבר המושבעים

אני מבין שכבר גזרתם את דיני ודבר ראשון שיהיה ברור חד וחלק אני לא לא לא חבר של זאביק אף פעם לא ואף פעם מה שבטוח לא אהיה חברי הטובים. חברים של זאביק בעבר דרכם אני מכיר אותו (כיום מכחיש כל קשר!!!) השתלשלות העניינים לשיפוטכם: יום שני השבוע נגנב לזאביק האופנוע נכון כואב נכון מצער לצד זאביק נעמדו כל חבריו שבאו מחיפה ומהמושבים מסביב והלוו טרקטורון והתלוו אליו בחיפושיו אחר האופנוע כאשר הדבר כלל כניסה לפרדיס עימות חריף עם שוטרים במשטרת זכרון פניה לאנשים מפוקפקים בחדרה אור עקיבא פרדיס ונקיטת כל מיני צעדים לא נעימים (זאביק לפחות יכולת להחזיר את הטרקטורון עם קצת דלק-תודה רבה רומני עד הסוף) לבסוף ביום שלישי הגיעה לידי זאביק הצעה לקבל חזרה את האופנוע תמורת סכום של 3,000 ש"ח אנחנו באותו ישבנו במדרחוב עימו בזכרון כאשר אמרנו על תעשה שטויות על תביא את המשטרה הם הרי לא עושים כלום ורק בלאגן יצא מהם. זאביק חושב מטבעו שהוא המציא את הגלגל וכאשר התקשר המתווך הוא קבע שהאופנוע יוחזר בשטח ניטרלי דהיינו בית של חברים במושב זאביק בשלב טען בפנינו שאין לו כסף לשלם אחד מחברי הקרובים הסכים להלוות לו את הסכום תוך כדי כך שהוא לוקח מהוריו את הכסף הדרוש זאביק קיבל את ההצעה ובמקום לקחת את הכסף ב 15:00 הוא הגיע לחיפה לבסוף ב 00:30 בלילה (יש אנשים שיושנים בלילה, עובדים בבוקר) לאחר מכן הוא פנה לבית חברי אשר אין לו צד בסיפור ההחלפה נעשית בשטחו ובלי בושה הגיע אליו עם 3 ניידות של משטרה אשר הפכו את הבית ובית המלאכה לעיני חברי שהיה בהלם טוטלי (גם הוריו יש להבין זאביק היה בן בית אצלהם אכל שתה תיקן את האופנוע יצא לטיולים בשטח איתם)ולבסוף עצרו את חברי הטוב כאשר זאביק מטיח בו אשמות שווא - אני לא יודע מה אתכם אבל חבר כזה אני לא רוצה האופנוע נמצא בשדות ואת חברי עצרו ולבסוף שיחררו אתם מבינים זאביק סיכן את חברו הטוב בשביל לקבל את האופנוע חזרה כאשר עם היה משלם את הכסף כל הסיפור הזה היה נגמר בטוב והוא יודע שחבריו לא היו שותקים לגנב זה היה נסגר בינינו פה לא נגמר הסיפור אתמול כולנו היינו בהלם ממעשיו כאשר הוא ברוב טמטומו וחוצפתו מתקשר לחברי שאותו סיבך כאילו לא קרה כלום. חכו מה עם הכסף שהוא הלווה מחבר מחיפה אף טלפון תודה שום מילה לאיזה חשבון להפקיד לך חברי נכנס למינוס בחשבונו ובחשבון של הוריו בשבילו לבסוף הייתי צריך לנסוע אתמול ב 23:30 למושב של זאביק ולהעיר את הנסיך שיחזיר את הכסף באמת כל הכבוד זאביק ועכשיו כאשר תיסע בשטח ותתקע או בים אל תתקשר לחבריך כי הם מחקו אותך מהזכרונות של הפלאפונים שלהם תחפש חברים בפורום שאולי גם אותם תתדפוק כמו שעשית לנו ואז הם יבינו את פרצופך האמיתי שבשביל התחת שלך אתה מסכן חברות של שנים. שלום שלום ושתבוא לסדאם בחלום.

*Trinity*

New member
לא הבנתי משהו

אתהישראלי? למדתבביתספר? סיימתכיתהד'? יודעמהזה? "." וזה? "," ומילותחיבור? כלמהשהצלחתילהביןממהשכתבתזהשאתהכועסעלזאביק,ולאממשהבנתילמה!!

העולם דפוק

ואוו. איך מתחילים? אולי מהאמצע. לא ברור לי מה האינטרס שלך כ"כ לרצות שזאביק ישלם כסף לאלו שגנבו לו (!?!) את האופנוע. לצערנו, בד"כ הסיפורים האלו נגמרים בזה שנשברים ומשלמים לבני זו&ות מה שהם רוצים - הכל, העיקר שיחזירו. הלוואי וכולם יסרבו לשלם, אולי ישתלם פחות לגנוב. אני לא מכיר אף אחד מהנפשות הפועלות, והאמת שלא כ"כ רוצה להכיר. אבל הסיפור נשמע קצת תמוה. לא הבנתי אם אתה קשור או לא, אבל מצידי, שימותו הגנבים. לא כל הגנבים - אלו שגונבים אופנועים. תשאלו במה הם שונים? בבקשה: כל מי שמבין דבר וחצי דבר באופנועים יודע שדי אר ודומיו אינם מבוטחים ביטוח מקיף, דהינו, כל הכסף הלך פייפן. ולמה? כדי שכמה ארסים דפוקים יקרעו אותו בשטח/ימכרו חלקים בעשירית מערכם/יהיו מספיק חצופים לבקש כופר.... טוב יצא ארוך, לא תכננתי. דרך אגב, העולם באמת דפוק. אבל בגלל אנשים כמוך.

tk bear

New member
טוב אולי עכשיו תבין

אני שונא גנבים בחיים לא גנבתי דבר. הבעיה היא אחרת, חבר ניסה לעזור לו. חבר שהחשיב את זאביק כמו אח. והוסכם עם הגנבים שההחלפה תהיה במושב בבית של חבר שלו אשר לו אין צד בגניבה. זאביק ברוב חוכמתו הביא את המשטרה הוציא את חבר שלו גנב. והמשטרה הפכה לחבר שלו את הבית כאשר אותו חבר רק רצה לעזור. אנחנו תכננו לראות מי הגנבים או המתווכים ואחרי זה לתפוס אותם ולהראות להם מאיפה משתין הדב. אבל זאביק פוצץ הכל. ונגיד שלא היינו מוציאים את הכסף חזרה אבל להביא משטרה לבית של חבר שלך הוא לא התכוון שיעצרו את חברו אבל הוא לא הבין שהשוטרים בראש אחר ממנו. ועל מה אנו כועסים שיום לפני כן אמרנו לו שזה מה שיהיה ואם כך הוא מוכר חבר בשביל 3,000 ש"ח מחר הוא ימכור גם אותכם.

tk bear

New member
לסיכום לכל חברי הפורום

דברי נכתבו כאשר הייתי באטרף לא נורמלי. השאלה היא איפה זאביק למה הוא לא כותב? אני אגיד לכם איפה יושב בבית ובדיכאון ולמה? כי הוא קולט שהוא נשאר בלי חברים וכשאני מתכוון אני מתכוון בלי חברים בכלל (מושב שהוא גר בו, מושבים בסביבה וחיפה). אתם טוענים שאני דפוק אין לי בעיה עם זה מצפוני נקי. ואם כל כך אכפת לכם לכו תארחו לו חברה, רק תשמרו על הגב.

Alfa156 GTA

New member
דווקא לא ממש.

אני דיברתי היום עם זאביק, (הוא לא ממש פירט על מה בדיוק קרה) אבל הוא לא נמצא פה כרגע - כי אין לו חיבור לרשת. ובגלל זה גם נוAה פרסמה את זה ולא הוא. האלפא

אנבלrh

New member
../images/Emo31.gif לא לעניין בכלל לפרסם כאן

ובצורה כזו את הסיפור, איך שאתה מציג זאת הייתם חברים טובים מאוד וזו לא צורה להתנהג בצורה כזו למי שהיה חבר טוב שלך, חברים טובים לא זורקים בכזו קלות את חבריהם ובכל הסיפור שלך לא ציינת בכלל מה היה לו לומר בנושא, נתת לו להסביר את עצמו בפניך?

tk bear

New member
למה אנבל?

את לא מבינה על מה הריב אמנו לו כולם שאם ההחלפה תתבצע בשטח הבית של חבר שלו שלא יערב משטרה, מכיון שהם אין להם חוכמות יבואו יעצרו את כולם ויהפכו את כל הבית. האופנוע הרי ימצא על השטח של חברו ואז עוד סיבוך עם המשטרה. אבל זאביק בא עם המשטרה ועוד לבית שהיה כמו בן בית בא נכנס הפך את המחסנים הורי חברי היו בהלם ועוד תקף את חברו הטוב כאשר לו אין חלק בגניבה או מעורבות כלשהי וצעק עליו לפני השוטרים!!! "תגיד להם איפה האופנוע" קצת טקט השוטרים רו על מי הוא צועק הופ לניידת הופ למשטרה, בזה נגמר הסיפור.

C O L T

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד!

עכשיו, אילו רק מערכת המשפט הייתה יעילה קצת יותר, היו הגנבים יושבים תקופות ארוכות. אבל במצב כמו שהוא - אני מאמין שיקבלו עונשים קלים, מקסימום שנה-שנתיים, אם היה להם עבר.

למעלה