נגנב אופנוע

נגנב אופנוע ../images/Emo46.gif

של זאביקDR. DR 350 מודל 98 מספר רישוי 3324501 צבע לבן, תמונה בהמשך... נגנב בזכרון יעקב, היום בשעות הצהריים בסביבות 16:00-18:30 ברחוב המייסדים (שהוא הומה אדם!) פתחו את העיניים!!

../images/Emo2.gifבני זונות../images/Emo67.gif

כל הגנבים הלואי שהוא יתרסק לתוך תהום וישרף אבל ישאר חי כדי לסבול את נחת זרועו שלזאביק

royboy1

New member
../images/Emo2.gifבני זונות../images/Emo67.gif

כל הגנבים הלואי שהוא יתרסק לתוך תהום וישרף אבל ישאר חי כדי לסבול את נחת זרועו שלזאביק ושכמובן-האופנוע ישאר ללא פגע עם מיכל דלק מלא וצמיגים חדשים. כן?
גבר,מצטער לשמוע.
מקווה שימצא בקרוב.

חלודה

New member
../images/Emo46.gif כושלאימאימ#$$%$^ שלהם!!!

כרוב, סליחה על הקללות...
תנו לי לתפוס גנב כזה. פעם אחת, רק פעם אחת. מה שאני אעשה לו יגדיר מחדש את המונח "התפוז המכאני". בני אלף, שיישרפו בגיהנום. לזאביק, תנחומיי
הכנים. כולי תקווה שימצאו את האופנוע. תחזיק מעמד.

shirshir6

New member
זאביק../images/Emo124.gif מה?????????../images/Emo35.gif

"תגיד לי מה אתה בסטלה??????"
רק אתמול ישבנו יחד ארבעתנוו והרצנו צחוקים (אנחנו והילדים)...
אמרתי לך!!! אמרתי לך!!!
זה רק בגלל שלא נתת לי לתת בגז קצת!!!
לא נורא ממי, אני גם שם אם יש מכות!!
תתנחם אולי בזה שביום חמישי גנבו לאחד מהחבר'ה R מתחת לבית??? עם 4 מנעולים עליו, כיסוי, נעילת הגה ושאר ירקות??? מצאו אותו יום למחרת בכפר באזור. מתברר שילד בן 15 התלהב ולקח. היו גם בילוש מוערבים. עד שנמצאה האבידה מסתבר שיש נזק של 10 אלף ש"ח. מזל שמצאו, הוא כזה נדיר!!! אני לא אומר איזה אופנוע בדיוק כדי לא לחשוף יותר מידי פרטים על הבחור והאופנוע שלא בידיעתו.
וגם
ואחת עם לשון
בשביל העידוד!!!

tygger

New member
לא R, כי אם CBR 900.

ואכן אופנוע נדיר. מזל שמצאו אותו. למחרת הוא היה אמור לנסוע לפירוק...

® Road Runner

New member
../images/Emo46.gif sons of bitches mother fuckers

לבדוק כמה שיותר מהר באיזורי הכפרים בגליל המערבי(בענה, דיר אל אסד, מכר וכו') ובבוסמת טבעון.. כדאי לסרוק את השטח כמה שיותר מהר כי ככול שיחלוף הזמן הסיכוי שהוא יפורק לחלקי חילוף או לאופנועים אחרים יגדל.. לגבי ה CBR, לא הבנתי איך ילד בן 15 שעבר במקום והתלהב מהאופנוע התגבר על 4 מנעולים, נעילת הגה ואזעקה(?) ??? כנראה שלא היה מדובר על ילד בן 15 אלא על הזמנה. אני מקווה שהעניין הועבר למשטרה ולא טופל בשיטת הקומבינה של "תחזיר ולא נתלונן". לתפוס אותם, לשרוף אותם, ןלפזר את האפר שלהם בבור הביוב הקרוב ביותר

xfwind

New member
איך? היה קשור?

אאפשר ללמוד משהו? מקווה שתמצא במהרה!!!

Great Blue

New member
../images/Emo7.gif

לא נעים לשמוע, מתבאס איתך אחי, אפתח עיניים אחרי DR350 לבןעם 245 באמצע הלוחית...

*Trinity*

New member
לכולם!!

אם חס וחלילה אתם מפרסמים שנגנב לכם האופנוע, אנא כיתבו במה בדיוק האופנוע היה קשור\נעול, איפה בדיוק האופנוע עמד וכל אינפורמציה נוספת שעשוייה לעזור לנו להמנע ממצב דומה. תודה! וטפו טפו טפו

למעלה