נגמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kayben

New member
תשובה.

תוספת למופע לבקשת הקהל. ולהסבר קצת יותר ברור... אחרי שלהקה מסיימת מופע, הם יורדים מהמופע... ואז כולם מוחאים כפיים ולא הולכים הביתה... ואז הלהקה חוזרת ומרביצה עוד כמה קטעים. זה הדרן. או קצת יותר בעמחה - ובמופעי הצגות כיתה - שילדים רוצים למשוך עוד זמן. אז שנגמרת ההצגה המופלאה... כולם שרים בקצב - "עוד הפעם, עוד הפעם". זה הדרן. חחחחחח

tlaiper

New member
צחקתי :)

לא יודעת האמת כבר, התחרפנתי מלחשוב על הפסיכו הזה..

RYaniv

New member
אז תעשי כמוני

תחשבי על הפסיכו הבא.
סתם. אני כבר מזמן אימצתי את המוטו "מעבדות לחירות" כסיסמה של הפסיכו הזה. זה כמעט כמו להשתחרר בשנית.

danit6

New member
אני דווקא חשבתי שהדרן ומחזה

זה כיאילו להראות את המחזה פעם נוספת...זה בעצם הדרן לכן בחרתי בפיזמון ושיר, כי פזמון זהו שיר שכביכול חוזר מספר פעמים...

Kayben

New member
לא, ולא זוכר.

לא יודע אם זה היה בפיילוט או לא. אבל התשובה הנכונה היתה ספר: נספח.

yArDeN 15

New member
הבנתי

סבבה.....:) חשבתי שאמרת שהתשובה היא פיזמון ושיר.......

*superstar*

New member
איזו הקלה. אני מרגישה כמו בנאדם

חדש
עכשיו רק תוצאות, וזהו

Kayben

New member
מזל שחג מחר

אני יכול למשוך את הבטלה קצת יותר. ואז להחליט, טיול בשביל ישראל או ללכת למצוא עבודה.

וואו.... איזה מוזר לךהיות אחרי!

בטח הבוחנים לא הבינו מה עובר עליי, כשהיו רגעים שפשוט חייכתי! לא כי הלך מעולה, אלא המחשבה שעוד קצת, ממש טיפה, אני אהיה מאחוריי זה!!!!!!!! אז מה היה? לא היה לי פיילוט בכמותיייייייייייייייייייי תפילותיי נענו! היה לי מילולי- אנגלית-כמותי- אנגלית-כמותי-מילולי-מילולי (נדמה לי זה הסדר) בעברית ההשלמות היו קצת מסובכות ומייגעות, הפטל והביטויים והאנלוגיות היו די סבבה, (עד שקלטתי ששמחה זה שם של זכר!!!) הבנת הנקרא היה די בסדר חוץ מטקסט על קולטנים שהסתבכתי בשאלה האחרונה, היה גם מאמר על משהו טלפתיה ותופעות על טבעיות באנגלית הפרק הראשון היה קשה הריסטייטמנטס היו מעצבנים והיה אחד על משהו פצצה גרעינית או לא זוכרת שלא היה לי כוח לפענח השאר היה בסדר.. ואז הגעתי לאנגלית שהבנת הנקרא היה טקסט בן 8 שורות בערך וכמעט התחלתי לצחוק.. זה היה בדיחה ממש! והצחיק אותי על קייט ופלמינג וכל מיני נושאים שיצא לי להתקל בסימולציות.. בכמותי היה לי רק שניים.. הגרפים לא היו נוראים, אחד על חנות דיסקים ואחד על יישובים.. שאר השאלות היו ברמה רגילה, לא הרגשתי הרבה הבדל מהסימולציות של לחמן עכשיו חודש?!?!?!?!? אני אמות

Kayben

New member
תודה רבה לך!!!!

סוף סוף מצאנו את הקטע הרביעי שחסק במילולי - הקטע עם הקולטנים והריחות!!!

הוא היה מחרפןןןןןןןן

ואני קוראת שעה על קולטנים, ולט נקלטת לי התשובה- מ-ת-ס-כל מה היה פיילוט במילולי? ואנגלית? כי לא הספקתי לעקוב..

Kayben

New member
את ממש שופכת אור... :)

משלימה לנו החבר'ה מהצהריים חלקים בפאזל פסיכו הזה. במילולי היו כנראה כמה פיילוטים: עבירות פליליות והיה שדרים וירטואלים... לא יודע מה עוד. אנגלית זה היה קטע עם סין ברזיל ופרו בסוף של הקטע, בהשוואה לצ'ילה ולעוד מדינה... בקשר להתפתחות שלהם. לא זוכר בדיוק על מה הקטע... זה היה פרק די קשה וההשלמות מילים האחרונות בו 10-12, היו ממש קשות עם שטחים בקליפורניה ועוד מלא מילים לא ידועות. דווקא הקולטנים היה לא רע לדעתי... אחת מהתשובות היתה שבעצם שני קולטנים יכולים להיות זהים - לריחות שונים, רק רמת הקליטה שלהם שונה.

אה עם המחקר של הWHO?

חחח על חולדות או משו, ומחלות שנגרמות ולא מודעים... אני כבר לא זוכרת מה סימנתי בה, הבנתי את הכוונה בטקסט אבל התסבכתי להתאים תשובה

למעלה