נגמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנלוגיות

כמו כל החלק המילוי בערך, אבדו בתהום הנשיה מבחינתי, היחידה שאני זוכר היא זאתי שממש לא ידעתי: יבש - התבקע (משהו כזה) אני אפילו לא זוכר את התשובה שסימנתי.

Hagai007

New member
או קיייי

נכון היה פרק אחד בכמותי עם גרף של 4 שא' על דיסקים? איך הלך לכם בו? פרטו כמה שיותר...(אני כתבתי פירוט בשירשור אחר למטה..) Hag-(o) <3-E

Hagai007

New member
אני מתכוון על כל הפרק שבו היה הגרף

איך הוא הלך? הוא לא היה קשה יחסית? Hag-(o) <3-E

tlaiper

New member
מי היה מאמין שזה ייגמר כזה מהר..

3 וחצי שעות עברו בטיל, יותר מהר מכל סימולציה.. כמה דברים: 1. כסאות סטודנט זה לא כ-ז-ה נורא כמו שעושים מזה..כן, קצת כואב הגב, אבל אפשר להסתדר. 2. המיליולי שזה הפרק החזק אצלי, תמיד הייתי בו 27 מ 30, ניחשתי המון..אנלוגיות היו מילים שלא הכרתי. פטלים היו קשים מהרגיל. אפילו במילים וביטויים שאני תמיד מצליחה היו דברים שלא ידעתי :( 3, אנגלית - יחסית הרבה הרבה יותר קל מלחמן. אם הקטע של ה 10 שורות על השעון לא היה פיילוט, אז הוא היה ממש מתנה.. 4. כמותי, היה סביר - אחרי מה שהלך פה אחרי יום חמישי חשבתי וציפיתי ליותר גרוע. זה לא אומר שלא ניחשתי הרבה, אבל הגרפים היו ממש הוגנים, ורוב השאלות חוץ מזאת עם התמיסת קקאו או מה שזה לא יהיה ועוד כמה, שהיו קשות, לא היה משהו קשה במיוחד.

sedate

New member
סיכום שלי

טוב, סה"כ היה סביר בהחלט.... היה לי קטע מצחיק שלאחר הפרק הראשון המשגיחות אמרו לחכות 3 דקות לפרק הבא... כי אנחנו מקדימים את כולם אז בערך 90% מהאנשים הלכו לשירותים :))) וכולה פרק ראשון! הכמותי כמו ביום חמישי היה פרק קל ופרק קשה כאשר הפרק קשה הוא הצריך יותר לחשוב מאשר חישובים... הרבה מאוד מהשאלות ניתנות לפיתרון ע"י הצבה פשוטה בעיקר השאלות של החושבים לדוג' זה עם האבקת סוכר שטעיתי בזה!!! חבל :( ציון לשבח אפשר להגיד שבלחמניות של לחמן הופיעו לפחות 4-5 שאלות (גם כמותי וגם מילולי) מילה במילה ! לגבי הגרפים אפילו שזה היה פיילוט הצוללנים היה לי ממש קשה !!! (הרבה יותר מאשר האחרים) לא היו שאלות תנועה ! וכמעט שלא קומבינטוריקה / צירופים שאלה אחת בלבד! הרבה שאלות על טרפזים, בתוך / בלי מעגל, מקבילית היה לפחות 3 שאלות.... יחסית ללחמן היה קצת יותר קשה (לפחות בפרק הקשה מהשניים) מילולי סה"כ מאוד דמה לרמה של לחמן, אנגלויות יחסית קל, פתל ממש קשה (או שזה בגלל הלחץ....) מילים וביטויים היה ממש פשוט אין מילה שלא הופיעה במילון של לחמן / יואל גבע השלמת משפטים רמה רגילה היו 2 שאלות הפוך על הפוך ושאלה אחת של אילו / אילולא... היגיון היה קצת יותר קשה - לא היה סידורים בכלל, שאלת שקרן אחד והשאר בעיקר יומיומי וקצת פורמלי. הבנת הנקרא רמת הטקסטים לא היה גבוה אבל השאלות כן ממש מכשילות, בעיקר בפרק עם 2 קטעים... היה לי גם פרק עם 7 שאלות בהבנת הנקרא שגם היה ממש קשה אני אפילו לא זוכר על מה הוא היה אבל זה התאפיין בעיקר בשאלות שנמצאות בתוך הטקסט כמו מה לא יתרון ומה לא חסרון.... והיה פרק אחד על למידה וירטואלית שהיה ממש פשוט.... אנגלית סה"כ היה בסדר, מילים וביטויים יותר קל מהרגיל , שכתובים היו בו קצת 2-3 שאלות מבלבלות והבנת הנקרא באותה רמה בדר"כ... לא היו שאלות שונות מהרגיל או מכשילות למדתי בלחמן והוא הכין אותי מצוין אין משהו שהפתיע אותי / הכשיל אותי היו המון שאלות דומות וזהו.... נקווה שלא נצטרך לעשות שוב :)

Kayben

New member
תגובה

היתה שאלת קומבי אחת - עם כדורים בשק לבן ושק שחור 2Y > X >0.5Y והסיכוי לשלוף... סימנתי 4 ואני די בטוח. הצבתי פעם ראשונה, X שווה 6 Y שווה 6, זה תואם את התנאי... והם שווים פעם שנייה הצבתי נראה לי 5 ב-X 4 בY, תואם את התנאי, אבל סיכויים שונים. היה שאלת תנועה שצריך להכפיל ב3.6 כדי לעבור משניות / מטרים לקמשים... מכונית נוסעת ב30 קמ"ש שעה האופנוען נוסע שעתיים (לאחר חישוב, המהירות שלו 18 קמ"ש אם אני לא טועה (הוא זז בקצב 5 מטר לשנייה) ככה שבשעתיים הוא עשה 36 קמ"ש וזה יותר מאשר המכונית - תשובה 1. לא היה לי פרק על למידה וירטואלית - אז זה הפיילוט שלך. ועם כל הכבוד ללחמן, שנעזרתי בספריהם גם - אין שום ערה ושום מעקשים. סע ברכה. וגם לא כרתה או משהו שהופיע על פני הבחורה, אולי זה הפיילוט שלי.

sedate

New member
לגבי הקומבי

זה 4 נכון ולגבי הערות שלך גם ערה וגם מעקש באמת לא היו (מעקש היה ביואל גבע) ערה היה בפיילוט כי לי לא היה 85% לפחות מילים היו ויכולת תמיד להוריד באלימינציה לגבי האופנוע נכון גם לי יצא ככה דווקא הלמידה הווירטואלית היה קל :/ חבל!

הזכרת לי, אני חייב התנצלות ללחמן

לפני כמה ימים הטלתי ספק באיכותו מילון, היום שמחתי להתבדות. חוץ משני ביטויים שלא זכרתי ("שם ידו לאל" ו"הניח נפשו"[?]) המוב"י הלך חלק ביותר. ואם אנחנו בנושא לחמן, ביום חמישי עשיתי את מבחן תוצאה 5, והיום היה לי דז'ה-וו מטורף עם הטקסט על האחים רייט. חבל שהשאלות לא היו על אותם נושאים, הייתי יכול לחסוך את הקריאה. גם הייתה שאלה על חלילים עתיקים שהזכירה נשכחות.

RYaniv

New member
לחמן שיחקו אותה

גם עם המילון וגם עם הלחמניות. לא זכורה לי מילה שלא נתקלתי בה (זה שאולי לא זכרתי מה היא אומרת זה כבר משהו אחר), וסה"כ אני לא מצטער שחסכתי 4000 ש"ח כשלא הלכתי לגבע.

tlaiper

New member
אולי לא ראיתי אבל..

היה להם במילון את הדרן? מעקשים?

RYaniv

New member
לא יודע אבל לי לא היה אותם

בבחינה.
לפחות אני רוצה להאמין שלא היה, אחרת זה פאדיחות.

Kayben

New member
הדרן, היה בסימולציות אני די בטוח.

מעקשים, בחיים לא נתקלתי בשום מקום... לפחות הם לא הקשו יותר מדי עם התשובות האחרות - ככה שהיה אפשר על דרך השלילה לבחור נכון.

SHARON 103

New member
אפרופו הדרן......./images/Emo168.gif

זה היה באחת האנלוגיות...מישהו זוכר מה הייתה התשובה שם?

tlaiper

New member
חחח

יותר טוב! תיזכר ותגיד שבטוח לא היה..אולי זה היה פיילוט :) טעיתי בשניהם ..:(

RYaniv

New member
אוקיי, הדרן היה

יכול להיות באנלוגיות ? מעקשים לא זוכר.

tlaiper

New member
הדרן באנלגויות..

לא פתרת אותן ?:) מעקשים היה נראה לי ב4 שאלות ראשונות, מילים וביטויים

RYaniv

New member
לא, החלטתי לדלג על האנלוגיות הפעם

ברור שפתרתי, אבל מה לעשות שאני לא זוכר כל מילה שהיתה בבחינה.
נברתי בזכרון ונזכרתי שבאמת ראיתי את המילה הזאת היום איפשהו. ואז נזכרתי שזה היה באנגלויות. זה היה משהו עם ספר\נספח או משהו כזה ? מעקשים אני עדיין לא זוכר. אלא אם תגידי לי מה היתה התשובה ואז אולי תגיע הגאולה.

למעלה