סיכום מבחן
היה בגדול מבחן מאוד הוגן לדעתי, מילולי: המוב"י היה קל לדעתי, את כל הפטלים הצלחתי לפתור חוץ מאחד, ההשלמת משפטים הייתה לי קצת קשה (אבל מצד שני זה אף פעם לא היה הצד החזק שלי), ההיגיון היה קצת יותר קשה ממה שציפיתי, אבל בהחלט הגיוני. הקטע קריאה הכפול גזל ממני יותר זמן ממה שאני רגיל, אבל אני מקווה שזה היה פיילוט. כמותי: לא הופיעו שאלות הספק ותנועה (אאל"ט), פרק אחד הכיל גרף עם שאלות של הרבה חישובים (זה עם הדיסקים), היו הרבה שאלות יפות שלא היה צורך כמעט בחישובים, וזה תמיד מבורך. אנגלית: אוצר מילים ברמה קלה לטעמי, כל השאר בערך כמו שציפיתי (הניסוח של השאלות בקטע קריאה היו קצת שונות ממה שאני רגיל אבל הסתדרתי). בסך הכל המבחן הלך לי ממש בסדר, פרט לפרק השני בכמותי (זה עם האבקת שוקו) שהיה לא פחות מקטסטרופה, חודשיים של תרגולים ואסטרטגיות נעלמו כלא היו - ב21:00 אני מצאתי את עצמי עם 8 שאלות לא פתורות, מיותר לציין שניחשתי כמות נכבדת מהפרק. אני מסופק אם אני אעבור את ה700,הפרק בכמותי דיי הרס לי אפילו אם בשאר הפרקים הלך לי מצויין. אני לא עדיין לא בטוח בזה, אבל נראה לי שאני אכתוב הודעה דומה לזאת באוקטובר. מבחינתי האישית אני לא יכול להתלונן על כלום, ההרכב של המבחן מבחינת פרקים והסדר שלהם היה אופטימילי (רק שני פרקים כמותי, באמצע המבחן), תנאי הבחינה היו לא פחות ממעולים: הבוחנות היו נהדרות, גם מדוייקות בזמנים וגם לא הפריעו בכלל (נראה כאילו לא החליפו מילה בינהן במשך שלוש שעות), הכיסאות סטודנט שעברו דמוניזציה בפורום התגלו כנוחים ביותר, אני לא מצליח למצוא סיבה אחת למה לשנוא את הכיסאות, אבל אולי אני בורכתי בכיסאות נוחים יותר מהרגיל. הכיתה הייתה שקטה, הטמפרטורה הייתה בדיוק כמו שהיא צריכה להיות. אני לא הייתי יכול לבקש תנאים טובים יותר. אני מתנצל שאני לא זוכר מילים. היו לי רק שני פרקים בכמותי (אמת) - אחד עם גרף על ישובים:גובה מפני הים/טמפרטורה והשני עם משמרות בחנות דיסקים.