נגמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kayben

New member
אני די בטוח שזה מעירוי, אבל מה זה?!

איזה מילים קשות!, מעקשים, צדודיות (פרופילים?)

sedate

New member
זה כנראה הפיילוט כי לי זה לא היה

ולגבי מעקשים - השמת מוקש / מכשול... הייתה התשובה הנכונה

Kayben

New member
זה מה שסימנתי, עשיתי שלילה

צדודיות לא היה נראה לי, ולא זוכר מה עוד היה... אבל חשבתי שבטח "עקש" זה איזושהיא סוג של הפרעה... לפחות באנלוגיות היה סביר כפיצוי :)

Kayben

New member
לא נראה לי

דווקא השני טקסטים היה יותר קל... זה לא פעם ראשונה שעושים את זה, כבר הזהירו אותי מפני זה.... אז הייתי מוכן נפשית לזה שלא פיילוט. דווקא המילולי האחרון שלי אני מקווה שהיה פיילוט, זה עם התופעות העל טבעיות. איזה קשה להיזכר, וואי.... איזה עוד קטעים היו...

קTמו

New member
ממש מוזר

כי ה2 טקסטים היה לי הרבה יותר קשה.. הפרפסיכולוגיה היה ק-ל מה שבטוח ה2 טקסטים באנגלית היו ממש ממש קלים

Kayben

New member
בפרק הזה עם ה2 טקסטים

סיימתי את כל הפרק 5 לפני הזמן, ועוד חזרתי לבדוק תשובות במקום שיפגיזו עם 6 שאלות קשות, נתנו 3 + 3 סבירות, לדעתי. הפרפפסיכולוגיה, לא היה לי בקושי זמן, התחלתי לתת ניחושים... בשאלה האחרונה לאיך הפרק בנוי, סימנתי 2... מציג תופעה, בפסקה הראשונה, בפסקה האחרונה, מביא טיעון שסותר את הטכניקה.

sedate

New member
לא רק שהתופעות העל טבעיות

היה קשה, נראה לי היה 7 שאלות עליו !! (אם אני לא טועה שזה היה הפרק הנכון) בכל מקרה אני מקווה שהוא פיילוט

Hagai007

New member
לדעתי...

אם היה כתוב "הערה" אז זה היה נכון... אבל בגלל שכתבו "ערה" אז נראה לי שיותר מתאים היה משפט מס' 2...("מישהי ערתה בתוך ההרצאה פתגמים" או משהו כזה...) אבל בכלל זה היה פיילוט לא? Hag-(o) <3-E

Kayben

New member
יש שם 3 פירושים... כל אחד שונה

לדעתי זה הסבא עם היין שערה לכוסות... זה היה חרא מילה..., זה היה חרא פרק... גם הפטלים בו יצאו לי חרא, וגם בסוף לא נשאר לי זמן בשיט. אוף.

eran345

New member
בדקתי לגבע ערתה

לערות זה לעשות עירוי או לשפוך,למזוג,להעביר נוזל תגידו היה לי שני טקסטים במילולית(היו לי 3 מילולית),זה היה הפיילוט?נדמה לי שבשאלה הראשונה שבפרק הזה היתה המילה : "אסקופה".מישהו נתקל במילה הזו במבחן?

למעלה