נגמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קTמו

New member
נגמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סוף סוף יש חיים........... יצאתי בתחושה סבבה,המילולי לא היה קשה, אבל היו פרקים של היגיון ופטל קשים מהרגיל.. הכמותי היה מאד דומה למה שתיארו כאן,עם שאלות של מחשבה ולא חישובים,וזה היה די קשה אז ניחשתי את הרוב.. והאנגלית סביר לחלוטין וכמובן ברמה נמוכה יותר מהאנגלית של לחמן ואפילו שונה קצת בניואנסים קטנים. נתפלל לטוב......

Yodizle

New member
למחוא כפיים ביד אחת

מישהו זוכר את התשובה לשאלה עם הבחור שרצה להתחתן עם החברה שלו והיא אמרה לו שאי אפשר למחוא כפיים ביחד אחת? והשאלה עם "נחה דעתו", האם זו הייתה התשובה?

RedGrass1

New member
אני סימנתי

שבן זוגתו אמר שאתה לא יכול להינשא לי בלי שאני אסכים... מהשו כזה.

Kayben

New member
כן, אתה צודק, זה היה ממש קל

לדעתי כן, גם אני סימנתי את זה

קTמו

New member
מילים שאני זוכרת

היה לצנינים בעיני ראוותנית חריט מרקחת מצנפת שם לאל מעקשים היו מילים יחסית קלות.. לא היה מילים בארמית בכלל...

Kayben

New member
כן!!!!! מה זה לעזאזל, סימנתי את זה

נבדוק עכשיו מה זה.

HawkEmpire

New member
זה היה

בלחמניות שלנו למועד פברואר - טוב לדעת שמתישהו זה צץ.

bomb99

New member
אפשר פירושים לכמה מילים ..?

ראוותנית מרקחת מצנפת מעקשים תודה

Kayben

New member
תשובות

1) ראוותנית, שחצנית... לא קשה זאת היתה זאתי השרלילה עם האוטו החדש, כמו במסודרים. מרקחת - (לא היה לי) - תערובת / ריבה מצנפת - (לא היה לי) - סוג של כובע... אני חושב... מעקשים - היה גם היה לי, כנראה זה מכשולים. וכנראה זאתי התשובה הנכונה. אף אחד עדיין לא נתן הגדרה טובה למילה הזאתי כי היא לא מופיעה בשום מקום בעולם כנראה.

ToHrU

New member
מהמילון של יואל גבע

מעקש - 1. מקום מפותל, גרך עקלקלות 2. עניין קשה ומסובך וידעתי את החרא הזה רק בגלל שבחתכים הייתי גרועה בל'-מ' אז חזרתי על זה.....

Team Xtream

New member
פירושי

ראוותן- שוויצר מרחקה- תערובת של רגשות משהו כזה מצפנת- כשמה כן הוא- כמו כובע על הראש... ומעקשים- מכשולים יש מצב שמצנפת ומרחקה היו בפיילוט שלך כי לי לא היו את המילים האלו והיו לי רק 2 פרקים במילולי

RedGrass1

New member
../images/Emo13.gif

חשבתי שאני אראה את הפורום מוצף... לי היו פיילוטים באנגלית ובמילולי. אני יחסית חלש במילולי בשבילי הוא היה די קשה, כומתי סביר ואנגלית קל. הפיילוט זה במילולי זה זה אם השתי קטיעה קריאה? וזה באנגלית עם ה27 שאלות? מילים: תעצומות הנפש דומן ראוותנות לא זוכר יותר כרגע \

Kayben

New member
גם לי פילוט במילולי ואנגלית

אבל כל האנגלית היו עם 29 שאלות. היה אנגלית אחד הרבה יותר קשה!!! לעומת השנים האחרים שהיו קלילים! דפקו 3 השלמות מילים אחרונות קשות רצח! ואפילו שאלה מס1, עם הזרם האנטרטי או משהו כזה לדעתי היה קשה. מה זה לעזאזל ערה?<!!? אני חושב שזה כמו לקח עירוי, אז הימרתי על ערה יין לכוסות!!! כי איכשהוא היה קשור כאן נוזל!

RedGrass1

New member
גם לי היה את זה..

אין את זה במילון, מה זה באמת? גם אני המרתי על 1.

למעלה