נגמר לי הלילה

נגמר לי הלילה

עייפה זחלתי למיטה בשעה 10 וחצי ובשעה 2 נגמר הלילה קמתי הכנתי משהו חם לשתות , קצצת בצט וחזרתי לפה לאחרונה השינה בלילה זה בתלומים , מתעוררת באמצע הלילה פעם הייתי מחזיקה מעמד עד 12 כיום 10 מחפשת מיטה וקמה באמצע הלילה מזלי שיש מה לקרוא בפורמים ויש שידורי רדיו , ואז בבוקר משלימה שעות וזה שאני לא חייבת להתייצב בעבודה זה יתרון

ben 911

New member
נסיכה, עם הגיל אנו נוטים להתעייף יותר

אגב, זה קורה לנו בכל התחומים..ואני לא רוצה להרחיב, אני חושב שאת מבינה למה אני מתכוון.
כיוצא בזה גם בשעות הערב אנו נוטים להירדם היכן שאנו ממוקמים על הכורסה בספה בחצר או ליד המחשב. זה שאת לא צריכה ללכת לעבוד זה אפילו יתרון אדיר הייתי אומר, תהני מכל רגע.

תתנחמי יקירה...את לא היחידה...

לי נגמר הלילה ב ארבע ושלושים [זה כבר חודש] צונחת לשינה כבר בתשע....ומתחילה את היום בסביבות חמש...תוך כדי כתיבה עכשיו [מחכה למים בבוילר שיתחממו] פונה אלי מאתר הכריות בחור בן 39 רווק...אני אומרת לעצמי " טוב...נעביר את החצי שעה בשיחה אולי סוף סוף יהיה מעניין."..התחלה דווקא טובה...נעים מאוד קוראים לי....אבל ההמשך הנדוש לאט לאט זוחל לצ'אט...."את מרגישה לי אשה מאוד נשית וסקסית"....ואני עונה [בכוונה ביובש] OK?????ואז מתחיל הריטואל שיצא לי כבר מהאף.....[היום יש לי קצת סבלנות והמים עדיין לא התחממו] בא לך שאמסג את כפות רגלייך??????????כאילו מה????ראבק????איך תמסג את רגליי [שכעת דווקא חם ונעים להם בתוך האנפילאות החמימות..כשאתה בחיפה ואני כאן....אה?????[ סוך ציטוט מרחשי מחשבתי] ......עוד בחור שהתעורר כנראה עם זקפה לוחצת ומנסה להתפרק עם אשה אמנם סקסית ונשית..באופן וירטואלי [כמו שאמא שלי אומרת]..אבל. מה לעשות ?..לא....חרמ....[בבוקר הקר הזה בכל אופן] ...יום שישי..איזה כייף סוף שבוע...[היום אני אכין צ'ורבה לפי המתכון שגאייה באדיבותה שלחה לי אבל עם כופתאות] ובברכת צ'ורבה....סליחה בוקר נעים וחמים...וקסום לכולם .....

ben 911

New member
אז נכון שזה טיפה מלחיץ ערד', אבל..

תודי שזה כייף שמישהו פונה אלייך כל כך מוקדם בבוקר וכבר רוצה לפנק אותך. למרות שייתכן שהוא אחד משארית הפליטה של צ'ט הלילה בתפוז. אני הייתי מאד מתלהב אם מישהי הייתה פונה אלי כה מוקדם ומבקשת לעסות לי את כפות הרגליים. בואי נאמר שהייתי נוהג בה יותר ב...איך אומרים? ב...סלחנות.

אין ספק שזו" טפיחה קלה" לנשיות...

גם אם זה כמו שאמא שלי אומרת [נא לקרוא בהיגוי אוסטרוהונגרי] "באופן וירטואלי".....אבל מה לעשות שהדמיון שלי קצת מוגבל ואין לי אפשרות לשחרר את הטפיחה שלו "באופן ורטואלי".......וזה שאתם רוב הגברים"מתמסרים בקלות" זה ידוע משחר ההסטוריה...

ben 911

New member
תראי ערדניקית..../images/Emo10.gif

אילו נשכבתי על ספתו של פסיכיאטר מחוזי.. והייתי מספר לו שעלמה ענוגה התחננה לעסות את כפות רגלי השכם בבוקר וסירבתי לה כי לא רציתי להתמסר בקלות... אחד מהשניים.. או שהיה מאשפז אותי בו במקום.. או שהיה חונק אותי במו ידיו.

ומה עם ה "באופן וירטואלי"??????

ואגב הייתי רוצה לפתוח דיון בנושא......מה קורה לנו? הכל מסביבנו ווירטואלי ....מיילא נכנעתי ויש לי חברים וירטואלים כאן..שאני משתפת אותם יותר בחיי מאשר את חבריי ה"מציאותיים"....מיילא הכירויות וירטואליות שחלקם הפכו למציאות אבל .....ס ק ס ?????או כמו משהו שטרח לומר לי שיש לזה שם...סייברס?????????

ben 911

New member
מוקדם הבוקר כשחזרתי מהעבודה, שמתי לב למכונית

דייהו גטס שעמדה בצד באחת הפינות ליד מועדון ברבי בתל אביב שמתי לב שהמכונית הקטנה זזה בקצב הסמבה..
מזל שהנהג משך הנדברקס אחרת המכונה הייתה נוסעת באופן עצמוני עד לערד'..
======
וקשה, אלה זוג שהתחילו בסייבר.. וגומרים ליד ברבי.

צלליתה

New member
אני לא מסוגלת לראות בדברים האלה

טפיחה לנשיות, או לכל דבר אחר. (לא מתווכנת לנשיות שלך ערדניקית, רק לשלי) סייברסקס על כל צורותיו גורם לי להרים גבה. האם העובדה שגבר, שמעולם לא ראה אותי, אינו יודע דבר עלי למעט ASL, וגם אין לו שום כוונות לראות אותי במציאות, מפנטז עלי ומאונן, בכלל קשור אלי? הוא מאונן, והקשר היחיד שלי לענין זה שהוא יודע שאני יודעת שהוא מאונן. זה אמור להיות מחמיא?

צליליתוש ציינתי שהמשפט נשית וסקסית

נתן טפיחה לנשיות [יש גם תמונה] כך שבוא נניח שיש דברים בגו....ההמשך עבורי כבר לא היה בגו....אבל בכל זאת...אם גבר מצליח להגיע לסיפוקו מתמונה של אשה בלוח השנה [וגברי הפורום וודאי יודעים על מה אני מדברת] אז כנראה בכל זאת יש דברים בגו...אני מצירה על כך שכיום המון דברים הפכו ווירטואלים..מאבדים באיזשהוא מקום את הטאץ האישי....

התקשורת בצט

בעבר נהנתי לשוחח בצט , כיום אני נכנסת לדבהר רק עם מי שאני מכירה מהשר לא מתייחסת כי רובם צעירים המחפשים קשר עם נשים בוגרת אתמול ששאלתי בן כמה אתה , התשובה היתה בן כמה את רוצה שאהיה ? שוחחנו על דברים , על החיים ושאמר את תאריך הולדתו אני קפצתי האדם נולד ביום שהשתחררתי פעם ראשונה ב78 למזלי היתה שיחה נעימה ולא מסוג השיחות שאני קוטעת באמצע אגב אני חזרתי לישון התעוררתי ב8 בבוקר שהשמיכה נפלה לי וב11 שהפזיוטרפיסט שאל אם אני בבית ואם להגיע אז היום במו ידי קנתי אוכל מוכן כי גם הירקות התקלקלו לי ואסתפק בסלטים ופיתות לשבת , כי בחנות נגמרו עוף בגריל או שאפשיר מרק ירקות שיש במקפיא למחר בצהרים ולהיום בערב

תודה אחותי

אני הלכתי לישון במיטה עם סדני פלנל נקיים וקמתי לפלטה שבה התחממו תפוחי אדמה כמצע וחתיכת עוף בגריל שיצא מהמקפיא והפשיר על הפלטה בזמן שאני הפשרתי בתוך הסדינים החמים לזה הצטרפו בשולחן השבת סלט מלפפונים עם בצל ושמיר וסלט גזר טעים , במו ידי קניתי , רואה אפילו קנוי ודיאטטי הארוחה התווסף בוס לימונדה דיאט היה טעים ומיוחד, גם בלי לבשל , האמת למדתי לאכות כמויות קטנות וזה עוזר , אגב זו הדרך לרדת במשקל עבורי, את רמת הסוכר כבר הצלחתי להוריד

למעלה