לאחר שכיהן יותר מ-20 שנה כנשיא - ארדואן: ״אין לי יותר תשוקה לתפקיד. ונתניהו עדיין אינו מוכן לפרוש.
חורזת באהבה Well-known member מנהל 26/5/25 #1 לאחר שכיהן יותר מ-20 שנה כנשיא - ארדואן: ״אין לי יותר תשוקה לתפקיד. ונתניהו עדיין אינו מוכן לפרוש.
B boriska1 Well-known member 26/5/25 #4 נכתב ע"י חורזת באהבה: לאחר שכיהן יותר מ-20 שנה כנשיא - ארדואן: ״אין לי יותר תשוקה לתפקיד. ונתניהו עדיין אינו מוכן לפרוש. צפה בקובץ המצורף 128769 לחץ כדי להרחיב... דוגמה טובה לקורה במזרח התיכון, אצלם אנדראאיזם , אצלינו ביביזם. שונים אבל דומים. שניהם לנצח. גם שם הטבלה הדמוגרפית לא משקרת.
נכתב ע"י חורזת באהבה: לאחר שכיהן יותר מ-20 שנה כנשיא - ארדואן: ״אין לי יותר תשוקה לתפקיד. ונתניהו עדיין אינו מוכן לפרוש. צפה בקובץ המצורף 128769 לחץ כדי להרחיב... דוגמה טובה לקורה במזרח התיכון, אצלם אנדראאיזם , אצלינו ביביזם. שונים אבל דומים. שניהם לנצח. גם שם הטבלה הדמוגרפית לא משקרת.
משתפרת1 Well-known member 26/5/25 #3 נכתב ע"י Harrington: בשעה טובה ומוצלחת. חבל שהוא נשאר עד 2028 אבל נתמודד. לחץ כדי להרחיב... לפי איך שהוא נראה אולי לא יישאר עד 28...
נכתב ע"י Harrington: בשעה טובה ומוצלחת. חבל שהוא נשאר עד 2028 אבל נתמודד. לחץ כדי להרחיב... לפי איך שהוא נראה אולי לא יישאר עד 28...
חורזת באהבה Well-known member מנהל 26/5/25 #5 נכתב ע"י משתפרת1: לפי איך שהוא נראה אולי לא יישאר עד 28... לחץ כדי להרחיב... גם נתניהו נראה גרוע. חבל שאינו מבין שעש חיים אירי הפולטיקה.
נכתב ע"י משתפרת1: לפי איך שהוא נראה אולי לא יישאר עד 28... לחץ כדי להרחיב... גם נתניהו נראה גרוע. חבל שאינו מבין שעש חיים אירי הפולטיקה.