נגמר הסיבוב

lilistears

New member
באמת די להתבכיין

תתקן את זה!
תודה טניה, יש לכם מנהל חמוד.

Tinch

New member
בטח שיש לי

לא עשית בגרות באזרחות? סתם, תרגע, צחקתי..

המממ

New member
סליחה על השוקיסטיות...

אבל הניק שלך לא מוכר לי- ועוד באדום...? נא להסביר לי
לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

Crazy Diamond85

New member
תוסיפו גם את ...

עוד מעבדה, סיטי הול, אונ' תל-אביב ופורים בבארבי 22, לא רע

Negative one

New member
אני זוכר...

זוכר אותה מהמכולת. סתם,אני זוכר את תאריכי ההופעות ומספרם רק בזכות פינת סיקורי ההופעות בפורום (מזל שהיא קיימת) וכנראה שהייתי ב5 הופעות,אם לא הייתה הופעה שהייתה בה ולא דיווחתי פה בפורום,ולא נראה לי שהייתה כזאת. אז הדירוג הקצר והלא מחייב של ההופעות 5.פורטיסחרוף ומשינה,אוקטובר 06-איחרנו לפתיחה של פורטיסחרוף,והגענו רק לקראת סוף ההופעה שלהם.אבל היה סבבה,וגם הביצועים עם משינה היו מצוינים. 4.פורטיסחרוף בפסטיבל אורנג' בחיפה,יוני 05-הופעת הפתיחה של הסיבוב.מצד אחד התרגשות ענקית,לשמוע את כל השירים הגדולים האלה בהופעה חיה ושלמה,ומצד שני,אווירה ככה-ככה,קהל קצת אפטי (לא יודע למה) וכאילו עדיין תחושה של אי התחברות עד הסוף. עבר עם הזמן,למזלנו. 3.פורטיסחרוף בניצנים,יולי 05-מורגשת השתפרות,ומעלה לי את המוראל אחרי חיפה.ביצועים טובים וקהל קצת יותר מתלהב. 2.פורטיסחרוף בבארבי,נובמבר 05-מצויין.עם הרבה שירים חדשים,ביצועים גדולים לישנים.היה כיף. 1.פורטיסחרוף בהופעת פורים בבארבי,מרץ 06-הכל מתחבר כמו שצריך,הופעה גדולה.נכנסתי ברגע האחרון,אחרי שכבר אזלו הכרטיסים וממש ברגע החרון לפני שהלכתי אישרו לנו להכנס.מה שעשה את העניין להרבה יותר מתוק.

למעלה