נגמר הסבלנות

Shaycs

New member
נגמר הסבלנות

ערן מה נסגר מה אתה בשביתה??? אתה מקשיב לכל מכתב שניסה כותבת לך אבל אני כבר רושם לך שני מיילים ביומיים ואני לא מקבל תשובה אחת אפילו??????? איך לעזאזל לה אתה מחזיר טריליון וחצי כח של מטוסים ולי אתה אפילו לא עונה להודעה.......... ואל תרשום לי שוב תשלח מייל ואני יחזור אליך ........ תחזור לשאלות שיש לאנשים עליך... זה חלק מהעניין שקוראים לו צור קשר.... זה אני שולח לך מייל ואתה חוזר....... כבר מעל 30 שעות בשביל תשובה
אז מה יהיה עם המייל שלחתי לך היום נחכה לאיפוס???

dan11112006

New member
ערןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

ערןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

Shaycs

New member
ערן

ערן ערן ערן ערן ערן ערן ערן ערן ערן ערן... אני מחכה לתשובה שלי עדין.... הגבת לי לשני הודעות מתוך 4 עדין יש המון דברים לענות עליהם

lidor500

New member
ערן הוא צודק!!

יאללה תגיב יש פה מלא באגים מה הולך? במקום לפתח מיליון משחקים חדשים, תתחיל לטפל בישנים אל תזניח אותם!

Shaycs

New member
איזה לא צפוי

תשובה אחת הגיונית עשר שיכולות להרתיח לך את הנשמה...... אני בסוף ישתגע ממנו.... באמת ... בית חולים לחולי נפש איזה תשובות מעצבנות אני כבר ממש מתחיל לחשוד שמי שרושם את ההודעות זה לא בן אדם ערן זה בכלל שם של מחשב משהו יש תיכנות של הודעות קבועות והיא רושמת בעקראי מה שיוצא ראשון באופן רנדומלי..... אין מצב למשהו אחר

cohenman

New member
יש מצב למשהו אחר

(אולי אצא ממך משהו בסוף עם השיעור חינוך) ערן מגיב לעשרות עד מאות מיילים ביום.. כל מייל אשר לא נגש לנקודה, רשום יותר מדי או לא מציין את הכוונה במפורש, או אפילו לא ברור ישר מקבל את ההודעות הרגילות הוא תמיד יבקש שתשלח את כל הפרטים המלאים מספרים והכל בשביל שלו יהיה פרוס כל המידע שצריך לפעולה אני מבטיח ללך , שלח מייל ברור פשוט, שהולך למטרה עם הסברים ותקבל את מבוקשך (אם זה מוצדק) בהצלחה

cohenman

New member
אני מניח שהוא לא מחזיר לך תשובה

כי אתה לא רושם מכובד, או כותב מכובד תשתמש בפיסקאות מדי פעם, ותרשום ברור בלי עשרות סימני שאלה וקווים לקרוא הודעות שלך זה דבר מאוד מעייף, במיוחד שהן חופרות ומלאות בקללות ובשטויות מפה ועד הודעה חדשה אם אתה רוצה שיתחסו אליך, לפחות תרשום מכובד.. בהצלחה.

gindis

New member
תשובה

שלום שי, קודם כל אני עונה לכל המיילים ורק צריך להיות סבלנים בנושא. בדקתי את הנושא לעומק כדי לתת לך תשובה סופית. המערכת תאפשר למדינה לפתוח חלון נוסף לתקיפה גם אם המדינה שלך נכנסה לשלום. זאת אומרת אם היה חלון תקיפה על המדינה שלך לפני השלום או אחרי השלום עדין אותה מדינה תוכל לפתוח עליך חלונות נוספים כי יש תקיפה. זה לא אומר שאתה חייב לתקוף. אם החלון תקיפה של המדינה 1006 היה פתוח על שלך לפני השלום והיא המשיכה לפתוח חלונות אז זה יאפשר לה להמשיך לפתוח חלונות תקיפה גם אם אתה בשלום. וזאת כי יש מלחמה בניכם. בברכה, ערן

Shaycs

New member
ראיתי ועניתי לך בדיוק באתי לרשום

להם שאתה עונה לי ואני עדין לא מקבל את זה כי אתה ממציא חוקים אני נתתי לך בדיוק מה זה שווה ערך מה שאתה עושה.... אני משחק עכשיו מונופול עובר בהתחל כן ואתה אומר לי פתאום אה בגלל שיצא לך 6 6 אז אתה לא מקבל 200 כי אתה מקבל עוד תור........ לא זה לא עובד ככה אתה לא יכול להמציא חוקים תוך כדי משחק ולא לרשום אותם זה לא לעניין וכככה לא מתפעל משחק...... או שתרשום את זה או לא.... וגם אם תרשום את זה כשעשו לי את זה זה לא היה רשום ... וצריך להחזיר הכול .... ואם אתה לא מוכן אמרתי לך מה שאני חושב הכי הוגן לעשות

gindis

New member
תשובה

שלום שי, כאשר מגיע לפצות אני מפצה. מקרה הזה לא מגיע פיצוי כי פשוט השתמשו בחוקי המשחק. אתה לא תקפת אותה אבל היה חלון תקיפה שלה פתוח לפני וזה מספיק בשבילה כדי שהיא תוכל להמשיך לפתוח חלונות עליך גם אם אתה בשלום. כי אתם במצב מלחמה ולכן המערכת תאפשר פתיחת חלונות נוספים. בברכה, ערן

Shaycs

New member
שוב פעם מלחמה גם פה

כשנסיים לדבר ביננו תפרסם פה זה בדיוק הסיבה שאני לא פירסמתי פה שאתה ענית לי והפסקתי לרשום פה שאתה לא עונה.... אני רוצה לסיים ביננו אתה פשוט נותן לי תשובות שלא מסתדרות לי בראש ואני לא מקבל עד עכשיו מה שאתה אומר לי ....

Shaycs

New member
תודה רבה ערן על היחס....

עזרתי לי חלקית... אני עוד יסגור איתך את הענין של החוק הזה ... אני חושב שעדין עשית טעות פה עם החוק הזה הוא ממש פירצה.... אבל לא נורא.. העיקר שנפטר חלקית הבעיה הראשונה.... וכבר בהמשך אני ישלח לך מייל מפורט וטוב על עוד משהו שאני חושב שאתה יכול לשפר נקווה ששם גם אתה תראה שיש משהו בדבריי.. ותשפר עוד קצת את המשחק

blubel

New member
ניסה קיבלה את הכוח המגיע לה

היא עשתה שגיאה בלחיצה סך בכל! זה לא שערן סתם כך הוסיף לה חזרה את הכוח

למעלה