שמע זה מעניין
.שמעתי איזה חצי מהאלבום בינתיים, וחייב להגיד שזה לא נשמע כמו אותה הלהקה!
אוקיי, אנסח אחרת. זה כן נשמע כמו polvo, כי polvo בלתי צפויים לחלוטין. הם כל כך לא צפויים, שאם התחלת לשמוע שיר, אתה לא תדע איך הוא יישמע עוד דקה, או עוד 20 שניות לפעמים.. החבר'ה האלה עושים מוזיקה שהיא mind bending, מעקמת את חוקי המשחק, עד שאין חוקי משחק, לכן, כן ,זה נשמע כמו polvo. רק לא כמו האלבום שיש לי. הייתי אומר שהאלבום שברשותך הוא מופק יותר, עם יותר שכבות, ישיר יותר, ורוחבי יותר, בו-זמנית. תלוי על איזה שיר נפלת. ההשפעה הסוניק יות'ית יותר חזקה מבעבר. בכל מקרה, בהחלט אלבום שאני אהיה חייב להשיג. אם כי, נדמה לי שצלילי הגיטרה של הלהקה הזאת כל כך ייחודיים, וכל כך מפתחים את הדמיון של המאזין, שצריך להשיג את כל האלבומים שלהם וגמרנו.
אומר פה משהו משמעותי יותר- בעיני פולבו עבור הניינטיז, אומנותית, הם כמו קינג קרימזון עבור הסבנטיז. מעטות הלהקות שהלכו כל כך רחוק ואמיץ עם המוזיקה שהייתה בסביבה המיידית שלהם. חובה לחזור אליהם כל כמה זמן לטובת מנה של השראה טהורה. רק חבל ש MTV היה כל כך אלים בחיפוש שלו אחר עוד נירוונה בניינטיז (בערך כמו שהאינטרנט היום אלים בחיפוש אחר קליפים מטומטמים עם מליארד צפיות), יכלו לקדם את הלהקה שהייתה מצילה את הרוקנרול מהמוות התרבותי שנגזר עליו בימינו. היו עוד שתיים-שלוש כאלו בזמנו (ברייניאק למשל), וכולן חמקו מתחת לרדאר המסחרי לגמרי.