נגמרה השנה, הא?

fliperit

New member
נגמרה השנה, הא?

איך הייתם מסכמים את 2006? ומה הייתם רוצים ל2007?

סוני DSCH1

New member
חרא

שנה מעצבנת ביותר. כול תחריות הנוער חוץ מי אחת ההייתה אצלנו שזה מעצבן,רדימתי סוסה,לקחו לי את הסייח שלה. עזבתי את החווה לחודש ,ילתי שאני לא אוהבת את האנשים שם יותר ומי שאהבתי עזב. אני חושבת לעזוב את החווה לתמיד אבל למצוא מקום אחר לרכב. גילתי שאני לא מכירה המון אנשים שחשבתי שאני מכירה. בערך השנה גרועההההההההה. אני מקווה שלשנת 2007 אני ימצא מקום אחר לרכב להשתפר ללמוד ללכת לצבא ושהיה טוב שם. שהשנה תהיה טובה משנה שעברה בקיצור.

סיכום שנה../images/Emo107.gif

2006 הייתה שנה לא פשוטה עבורי. בתחילת 2006 למדתי למספר בגרויות ולקחתי קורס ביולוגיה באוניברסיטה הפתוחה, הייתה תקופה עמוסה נורא, אבל עברתי אותה בשלום. בסוף השנה סיימתי י"ב וסיימתי את שהותי בפנימייה שבה הייתי, היה קשה להיפרד מכולם.
אח"כ התחלתי במסע לחיפוש עבודה (שלא הצליח, כפי שאתם רואים), אבל אף אחד לא רצה בגיל 18, לפני גיוס. אני עכשיו משלימה מס' בגרויות, אבל הבחינות יהיו כבר בינואר של 2007.
ברכיבה הייתה שנה מאוד לא פשוטה. הרגשתי שהיו לי יותר ירידות ומשברים מאשר עליות. צמצמתי את היציאות לחווה מפעמיים בשבוע לפעם אחת (גם בגלל העומס בלימודים וגם בגלל המרחק והכסף של הנסיעות). מה שכן, הזדמן לי (לראשונה בחיי) להתחרות בתחרויות פנימיות, זה היה נחמד. מתישהו באמצע אפריל החלטתי שלא בא לי יותר על שיעורי קפיצות אז התחלתי להתמקד בדרסז'. נדמה לי שזהו, האהבה שלי לאלפרד רק הלכה וגדלה, אבל זה כבר לא משהו חדש. מבחינה חברתית- אפשר רק לומר שעם אלה שבאמת חשובים לי אני עדיין בקשר.
מבחינת הפורומים- אני בהחלט מרגישה שאני פעילה (גם פה וגם בר"צ) הרבה יותר מפעם (אם כי בשבוע האחרון קצת פחות, בגלל הלימודים. עמכם הסליחה). הפורום הזה נהייה מקום שכיף לגלוש בו.
ל-2007 הייתי מאחלת לעצמי גיוס קל. אני מאוד מקווה שיהיה לי זמן לרכב בצבא, אני עדיין שואפת להתקדם ברכיבה.
אני מקווה להכיר חברות חדשות (ואפילו חבר, לשם שינוי
), לשרת בתפקיד נורמלי, ליהנות. וכמובן- שהבגרויות שנותרו לי יעברו בשלום. ואני מקווה שהפורום ימשיך לפרוח ושיהיה לי זמן להמשיך ולתרום לו גם במהלך השירות הצבאי.

שנה מלאת תהפוכות

אפשר לומר. בהקשר לסוסים- היו בעיקר עליות ומעט ירידות
בחופש התחלתי לבוא כמעט שבוע שלם כל שבוע לחווה ולעזור. זה התחיל בעזרה ברכיבה הטיפולית ובניקוי התאים והשקתות. המשיך באיכוף הסוסים ובשטיפה שלהם, המשיך בלשים מתגים, לעזור לילדים לעלות ולטפל בפצעים קטנים
הגיעה סוסת פיינט חדשה לחווה והבעלים שלה החליטה לתת לי לטפל בה בימים שהיא לא נמצאת ואני נמצאת. מעין סוסה לאחריות שלי. למדתי מזה המון.
למדתי איך מתלעים ומחסנים כי נתנו לי לצפות ואחר כך לעזור לווטרינר שבא לחסן ולתלע בחווה.
התחלתי לרכב עם דורבנות, וקנו לי דורבנות, מגפיים ובהמשך תגיע במשלוח הקסדה
. עברתי לרכב באופן סדיר עם מדריך בשם תומר ואני ממש שמחה ומרוצה מזה, כי שיעורים איתו זה הדבר הכי כיפי ומלמד בעולם
. רק מה שפחות נעים לי, שבגלל שלשיעור אני מגיעה בשני אוטובוסים, ובסוף רוב הסיכויים חוזרת במונית, וזה יקר, אז אני באה לחווה רק פעם בשבוע
לעיתים די רחוקות אני מגיעה פעמיים. מה שטוב זה, שיש מצב שאני אתחיל לבוא פעמיים לחווה
. חוץ מהלמידה בחווה, למדתי מקריאה של מאמרים בנושא סוסים המון על וטרינריה וציוד
. בלימודים אני משתפרת
העלתי את הממוצע הכללי, השתפרתי במתמתיקה, יש עלייה ניכרת באנגלית. אני ממש מרוצה מעצמי.
כתבתי ספר בתור עבודת הגשה, קיבלתי עליו רק תגובות טובות, ועכשיו המורה לספרות הכי קפדנית בבית ספר קורא אותו
. בגלל הספר חצי מהמורות בבית הספ פשוט אוהבות אותי (גם זה משהו
). בכללי אני מרגישה שבמשך השנה ממש התבגרתי בעיקר מבחינה נפשית. זאת הייתה שנה מאוד משמעותית.

עדימ

New member
וואו הרבה קרה בשנה הזו!

כמובן שהדבר הכי טוב הוא קטי! עזבתי את כרמים לפני שנה ומשהו בערך ועברתי לקטי והגשמתי חלום! גמרתי בית ספר! עם תעודת בגרות וכו. אני נהנת מכל רגע עם ג'יקי ביקי אהובי! התחלתי בחושים האחרונים ללמוד נהיגה! ויש לי מורה כזה מתוק! חולה על הבן אדם הזה! אממ נכון שהשנה האחרונה בבצפר הייתה סיוט מוחלט! אבל קטי האירה לי את היום ופשוט הצילה אותי כל פעם שהשתגעתי וניתקעתי בבצפר! אממ גדל לי מעגל חברתי בזכות
הכרתי אחלה אנשים מדהימים! ואה וזהו
מה מצפה מ2007? להוציא רישיון סוף סוף שהחווה החלומית שלי תתחיל לזוז אוף הועדה הזו
להמשיך ולהכיר אנשים טובים לרכוב הרבה! להתחזק נפשית ופיזית. ושיהיה רק טוב!

jgut

New member
התחילה ../images/Emo31.gif הסתיימה ../images/Emo45.gif

והייתה שנה מלאה טלטלות... כשאני חושבת על הדברים שקרו (במיוחד בהקשר הסוסי שלהם) אני ניזכרת בארועים של השנה (לפי סדר...)
התחיל בזה שאחד הסוסים הותיקים בחווה הקודמת (בוי המקסים) מת לי ולשותפתי למשמרת בידיים ביום שבת באופן פתאומי (כניראה התקף לב...)
ואז זמן קצר אחר כך פרצו לנו לחווה וגנבו את כל האוכפים...
כשסוף סוף קנינו אוכפים חדשים הטיול שלי ושל רו הסתיים בזעזוע מח שלי וטראומה לא קטנה (גם לי וגם לרו...)
הפנמה שהגיע הזמן לעבור חוה (עם כל הצער בזה על אנשים וסוסים שקשורים אליהם) אבל החוה שלנו בדיוק בהסגר.
אצל רו מתגלה סטרנגלס במעיים ואצל החתולה שלי טיגר סרטן. רו מתאשפז בב"ח הוטרנרי (כשמסבירים לי שהסיכוי שלו נמוך) ואת טיגר אין ברירה אלא להרדים.
אני מאמצת שני גורי חתולים קטנטנים. הנקבה מתה מוירוס אחרי שבועיים... בזמן שרו מאושפז דברים מתחילים לשנות כיוון ואים מסתכלים על זה כרונולוגית אז דווקא השינוי התחיל בראש השנה העברית.. ובכל התקופות הקשות ידעתי שדברים ישתנו לטובה.
רו מתחיל להראות סימני שיפור והחלמה
אני מקבלת מהוטרינר חתולה חדשה עם אופי ג'ינג'י...
רו משתחרר מהבית חולים ואנחנו עוברים לחווה החדשה. הרבה עבודה אבל מתחילים להתגבר על כל הטראומות הישנות.
מכירים חברים חדשים בחווה החדשה ומסתבר שגם החברים מהחווה הישנה שומרים על קשר, ככה שהמעבר לא פגע בחברויות.
מסתיים בהגשמת חלום שניראה ממש כמו נס ועדיין לא מעכלת שזה אכן קרה. בנוסף גם סכסוכים ישנים נפתרים על הדרך.
ולשנה הבאה? שימשיכו הדברים כפי שהם קרו לאחרונה. בתחום הסוסים אני מקווה להמשיך ולהתפתח אבל כרגע אני מאוד מרוצה מאיפה שהדברים עומדים עכשיו וניראה לי שיקח לי עוד הרבה זמן עד שאני יימצא את הדברים. אני גם מרוצה מקצב ההתקדמות והוא מתאים לי מבחינת זה שהוא מורגש ולא איטי מידי ומצד שני לא מהיר מידי ואני מצליחה לעכל דברים ולהנות מהתהליך. אבל הייתי רוצה שגם בתחומים אחרים בחיים שלי אני ארגיש ככה...

עוד שנה חולפת לה ../images/Emo121.gif

לא היתה שנה מדהחמה, לא אירעה התפתחות מקצועית שמאוד ציפיתי לה, מקווה שהשנה הזאת תביא איתה יותר. כך או כך, במובנים רבים שגרה של בריאות זה טוב (אם מוציאים מכלל חשבון את השפעת הנבזית שעוברת בביתנו עכשיו
). בשנה שעברה, איחלתי לעצמי ככה. אני יכולה להגיד בסיפוק - שהגשמתי את משאלותי. שהסוסיק עונה על כל ציפיותי, שאני לומדת עליו ועלי המון ביחד, שאני נהנית בנוכחותו בחיים, ולומדת בזכותו להיות ה-ר-ב-ה יותר סבלנית ולא לחפש רק הצלחות מיידיות. מקווה להתמיד ולעבוד לאט ובסבלנות כך שבשנה ההבאה נוכל לקצור את הפירות. מאחלת בריאות, כושר וכח לשנינו. עוד אני יכולה להגיד, שכפי שרציתי, עשיתי עונה שלמה בשנה שעברה. היו עליות וירידות, התמודדויות מנטליות ואחות, כם פחות מ 60%, אבל סיימתי עונה בצורה מכובדת, עם 67.3% באליפות הארץ, כך שאני בהחלט יכולה לראות את התהליך שחלף על פני. סביר שאם לא היה לי הסוסיק, הייתי מתחרה עכשיו ב-ב', אבל אני כמובן לא מתחרטת, ושווה לי לעבור איתו את כל התהליכים מהתחלה.

fliperit

New member
שנה של הרבה שינויים

והרבה מוות. למרות זאת הייתה שנה לא כ"כ רעה... פליפ נמכר, המאמנת שלי פרשה, התחלתי חצי פנסיון על וונדי בחווה חדשה עם מאמן חדש, חזרתי להרי יהודה. מבחינת לימודים דווקא שנה טובה... (חוץ מזה שסיימתי ביולוגיה שנה שעברה ואני מתגעגעת לזה מאוד) המון אנשים מתו סביבי. מי במעגל הקרוב אלי, ומי במעגל ממש רחוק... אבל סך הכל אני חושבת שכל חודש שמעתי על מקרה מוות אחד לפחות. סבתא רבא שלי ז"ל, אבא של חברה טובה שלי, אח של מישהו מהחווה שלי שמת במלחמה, אמא של דודה שלי, דודה של אמא שלי, מישהו מהיישוב שלי, ועוד ועוד ועוד אבל אני חושבת שלמרות הכל, הייתה לי שנה לא רעה בכלל. מחכה בכליון עיניים לשנה הבאה... יומולדת 18, נשף פורים בביה"ס (זה מסורת בבית הספר, שכל שנה כיתות י"ב מחפשות את הכיתות שלהם למה שהם רוצים, ובערב פורים יש מסיבה ענקי ומלא אנשים באים לראות את הכיתות..ולפני זה יש שבועיים שמוקדשים רק להכנות.), אחרי זה סיום י"ב, גיוס (שאמנם מלחיץ מאוד, אבל אני רוצה להתגייס..).. ואולי כמה תחרויות עם וונדי (אם נספיק בעונה הקרובה...ואם לא, אז אולי אני אתחרה תוך כדי הצבא)

lions queen

New member
../images/Emo118.gifשנה עמוסה

התחילה בהרבה סוסים ורכיבה, ואז הגיע הגיוס, הצחוק, כיף, אהבה, המון חברים חדשים, למידה, אושר, בילויים, יוזמה, רצון, התמדה, חידושים, גאווה, שלמות פנימית.. ואז פשוט התפוצצה הבועה.. לשנה הבאה אני מאחלת שתהיה שנה שקטה.. לי, לנו, ולכל המדינה הזאת שסבלה מספיק...

lions queen

New member
../images/Emo118.gifכן..

רק בצבא עוד איכשהו טוב עדיין.. אני נטחנת, אבל אוהבת את זה, זה מעסיק אותי, לא משאיר לי הרבה זמן לחשוב לעצמי..

cowgirl Ms

New member
יש לך מזל בזה.../images/Emo80.gif

יש לי כ"כ הרבה זמן מבוזבז בזמן הצבא, כ"כ הרבה שאני כבר לא יודעת לאן לתקוע אותו. אני לפחות מטביעה את המחשבות בספרים, אחד אחרי השני..

dixie chick

New member
איזה הבדל בין שנה שעברה להשנה

יש רגעים שבהם שנה שעברה נראת לי כמו חלום רחוק שנות אור מאיפה שאני נמצאת כרגע שנה שעברה הייתי ביבשת אחרת, במקום אחר בחיים שלי, עם תוכניות אחרות, עם דברים אחרים בראש, עם אנשים אחרים, במקום זר ומוזר, ויחסית לבד. היום אני פה, עושה משהו שונה לחלוטין, עוסקת במשהו אחר לגמרה, מוקפת חברים ומשפחה, ולמרות כל הקשיים יש לזה יתרונות ואני מרגישה הרבה יותר נינוחה ובבית, עדיין חותרת קדימה במרץ, אבל יכולה גם מדי פעם להתרווח ולהרגע (ולפחות יש מי שמקשיב לי כשאני לא) רכשתי המון נסיון חיים והמון נסיון רכיבה הכרתי חברים חדשים לחיים פתחתי במסע חדש (או יותר נכון מחודש) זאת היתה שנה מאוד מאוד מסעירה שיבואו כמוה עוד הרבה בתקווה!!! ואם כל החיים שלי יראו ככה מלאים ומרגשים, לטוב ולרע אני אהיה לחלוטין מרוצה

מה לא קרה ב2006?

כל הדברים שרק אפשר לדמיין... טוב כמעט... עדיין לא קנו לי סוס ולא התחרתי השנה...
ל2007? שיקנו לי סוס... הרבה חברים ושינויים... פחות מבחנים
להתחרות בליגה... לא נורא בקרוב..חח אמממ.... בקיצור רק דברים טובים !!!! שנה טובה ומוצלחת לכולם!!

למעלה