שנה מלאת תהפוכות
אפשר לומר. בהקשר לסוסים- היו בעיקר עליות ומעט ירידות
בחופש התחלתי לבוא כמעט שבוע שלם כל שבוע לחווה ולעזור. זה התחיל בעזרה ברכיבה הטיפולית ובניקוי התאים והשקתות. המשיך באיכוף הסוסים ובשטיפה שלהם, המשיך בלשים מתגים, לעזור לילדים לעלות ולטפל בפצעים קטנים
הגיעה סוסת פיינט חדשה לחווה והבעלים שלה החליטה לתת לי לטפל בה בימים שהיא לא נמצאת ואני נמצאת. מעין סוסה לאחריות שלי. למדתי מזה המון.
למדתי איך מתלעים ומחסנים כי נתנו לי לצפות ואחר כך לעזור לווטרינר שבא לחסן ולתלע בחווה.
התחלתי לרכב עם דורבנות, וקנו לי דורבנות, מגפיים ובהמשך תגיע במשלוח הקסדה
. עברתי לרכב באופן סדיר עם מדריך בשם תומר ואני ממש שמחה ומרוצה מזה, כי שיעורים איתו זה הדבר הכי כיפי ומלמד בעולם
. רק מה שפחות נעים לי, שבגלל שלשיעור אני מגיעה בשני אוטובוסים, ובסוף רוב הסיכויים חוזרת במונית, וזה יקר, אז אני באה לחווה רק פעם בשבוע
לעיתים די רחוקות אני מגיעה פעמיים. מה שטוב זה, שיש מצב שאני אתחיל לבוא פעמיים לחווה
. חוץ מהלמידה בחווה, למדתי מקריאה של מאמרים בנושא סוסים המון על וטרינריה וציוד
. בלימודים אני משתפרת
העלתי את הממוצע הכללי, השתפרתי במתמתיקה, יש עלייה ניכרת באנגלית. אני ממש מרוצה מעצמי.
כתבתי ספר בתור עבודת הגשה, קיבלתי עליו רק תגובות טובות, ועכשיו המורה לספרות הכי קפדנית בבית ספר קורא אותו
. בגלל הספר חצי מהמורות בבית הספ פשוט אוהבות אותי (גם זה משהו
). בכללי אני מרגישה שבמשך השנה ממש התבגרתי בעיקר מבחינה נפשית. זאת הייתה שנה מאוד משמעותית.