נגיד

ערסlight

New member
נגיד

רק נגיד... שאין לכם על מה לכתוב כאן בפורום. אז, צריך לספר את זה לכולללם או סתם לא לכתוב?

malka3

New member
מזכיר לי

את הסיפור על האיש הירוק מהבית הירוק עם הדלת הירוקה...

malka3

New member
מצאתי

אם במקרה אני פוגש מישהו שלא מבין אותי או חושב שאני תינוק: אם במקרה אני פוגש מישהו שלא יודע לבכות או ולצחוק: אם אני פוגש מישהו כזה, אני תכף מספר לו על האיש הירוק: היה היה פעם ,בעיר ירוקה,גר לו איש אחד,איש ירוק,האיש הירוק גר בבית ירוק עם דלת ירוקה וחלונות ירוקים,היתה לו אישה ירוקה ושני ילדים ירוקים . ובלילות הוא היה ישן במיטה הירוקה שלו וחולם חלומות ירוקים. יום אחד קם האיש הירוק בבוקר ירוק,נעל נעליים ירוקות,לבש חולצה ירוקה,ומיכנסיים ירוקים. על ראשו חבש כובע ירוק ויצא החוצה.האיש הירוק ניכנס לאוטו הירוק שלו ונסע בכביש הירוק .מצד אחד של הכביש ראה האיש ים ירוק,ומצד שני המון פרחים ירוקים.זה היה יום יפה,והאיש הירוק שמח ושר שירים ירוקים ועישן סיגריה ירוקה עם עשן ירוק. ואז ראה האיש הירוק שעל הכביש עומד איש כחול. האיש הירוק עצר את האוטו הירוק שלו ו..... יונתן גפן

malka3

New member
שאל

שאל האיש הירוק את האיש הכחול: "הי, איש כחול,מה אתה עושה פה?" "אני?" אמר האיש הכחול,"אני מסיפור אחר".

malka3

New member
סיפור קצר עם המון חומר למחשבה..

איך תיראה החברה/ הקהילה/ הפורום , אם יהיו בה רק אנשים בעלי צבע אחיד או דעה אחידה? זה טוב ? זה רע ? סובלנות האחד כלפי השני היא מילת המפתח

יעלילה1

New member
זה מאד נכון. ובעניין סובלנות

רציתי לשאול, (ואולי זה לשרשור בפני עצמו). איך הייתן מרגישות עם גבר עיוור?

malka3

New member
באמת שאלה

שכדאי לפתוח שירשור חדש היא תלך לאיבוד כאן

malka3

New member
לפזר עליך מעט מאבקת האומץ ?

קבלי את תפילת השלווה והאומץ: אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם, האומץ לשנות את שביכולתי, והתבונה להבחין בין השניים."

יעלילה1

New member
את סוג של פיה? (אבקת האומץ)

בכל אופן חשבתי שהדברים שאי אפשר לשנותם, לפעמים אפשר לעבוד איתם איכשהו. למצוא דרך להשתמש בהם כך שתהיה תועלת מהעניין..

malka3

New member
לקיפלינג יש שיר נהדר בעניין האומץ

שיר האומץ "אם תחשוב כי תיפול, כבר נפלת, אם תחיה בלי היסוס וניצלת אם תרצה לנצח, אך תאמר לא אוכל הן ברור שבחרת בקל שבקל. אם תאמר כי תאבד, הן תאבד בוודאי כי כל איש בעולם התוסס והחי הרוצה להגיע לתרועת ניצחון לא יגיע אליה בלי תרועת הרצון. והוא חוק עולמים לנמשל ולמושל ופשוט הוא החוק, ואיתן מברזל החלט כי תוכל- רצונך אז מושל עליך יגן חוק איתן מברזל. מלחמות החיים לא תמיד מבקשות את האיש החזק בעל הכתפיים הנוקשות אם יתמיד, ינצח בכל, רק אותו האדם החושב כי יכול." את צודקת כל מה שצריך זה למצוא את הדרך ולא להפסיק לחפש אותה.

למעלה