ת'אמת לא ראיתי... אחפש ואקפיץ למעלה
י יעלילה1 New member 6/8/05 #36 ולילה טוב.... הולכת לישון. חלומות פ פז ותודה(!) על השירים והסיפורים. אם מישהו רוצה "לשבות" אותי, שיספר לי סיפורים. הדרך הכי טובה
ולילה טוב.... הולכת לישון. חלומות פ פז ותודה(!) על השירים והסיפורים. אם מישהו רוצה "לשבות" אותי, שיספר לי סיפורים. הדרך הכי טובה
M malka3 New member 6/8/05 #37 לא בעייה על מנת שהודעה "תקפוץ לראש העמוד" יש לוודא שהתגובה מכילה לפחות 10 תווים ו\או אייקון אחד. רק הודעות בנות פחות מ 72 שעות יוקפצו לראש העמוד. אם יש הודעה נעוצה בראש הפורום, ההודעה תקפוץ מתחתיה. דיפדפתי ולא מצאתי את הודעתך. אנסה שוב ואז אקפיצה.
לא בעייה על מנת שהודעה "תקפוץ לראש העמוד" יש לוודא שהתגובה מכילה לפחות 10 תווים ו\או אייקון אחד. רק הודעות בנות פחות מ 72 שעות יוקפצו לראש העמוד. אם יש הודעה נעוצה בראש הפורום, ההודעה תקפוץ מתחתיה. דיפדפתי ולא מצאתי את הודעתך. אנסה שוב ואז אקפיצה.
M Mastul4u New member 5/8/05 #6 הגדה שאין לי מה להגיד אני מחכה שמישהו יפתח שרשור כמוך שאוכל להגיד את כל מה שאין לי להגיד.....
M malka3 New member 5/8/05 #13 כשאין מה כשאין מה להגיד אתה יכול לכתוב שיר לטפס על עץ גבוה או לשבור איזה קיר לחפש פתרונות למשהו שמישהו שאל אתה יכול לחפש את עצמך במיטה ולשכב כל הלילה איתך
כשאין מה כשאין מה להגיד אתה יכול לכתוב שיר לטפס על עץ גבוה או לשבור איזה קיר לחפש פתרונות למשהו שמישהו שאל אתה יכול לחפש את עצמך במיטה ולשכב כל הלילה איתך
מ מצוטטת New member 5/8/05 #14 ../images/Emo62.gif אם אין לך מה להגיד תמיד תוכל ל... הגיד משפט סיני עתיק בתור תחליף.....
צ צחוק בלב New member 5/8/05 #16 ונגיד שאין לך מה להגיד אז.. אתה פותח שרשור בנימה מבקרת אז למי בעצם אין מה להגיד
ש שירלי6 New member 5/8/05 #17 צריך לספר לכולם. חובת הדיווח, אתה יודע. חוץ מזה, תמיד יכול לכתוב מה בא לך. תראה איך לכוללללם פתאום יש מה לגיד. שבת שלום.
צריך לספר לכולם. חובת הדיווח, אתה יודע. חוץ מזה, תמיד יכול לכתוב מה בא לך. תראה איך לכוללללם פתאום יש מה לגיד. שבת שלום.
י יעלילה1 New member 5/8/05 #18 תכתוב, שמשעמם לך, ואתה מחפש עניין.... בטוח שיהיה מישהו/י כמוך, שגם הוא מרגיש כך. אולי תמצא את אהבת חייך, מרוב שיעמום?
תכתוב, שמשעמם לך, ואתה מחפש עניין.... בטוח שיהיה מישהו/י כמוך, שגם הוא מרגיש כך. אולי תמצא את אהבת חייך, מרוב שיעמום?
N Noam גורדון New member 5/8/05 #23 נגיד רק נגיד ... שנגמרו לך הסיגריות. אז צריך לנצל את זה להתחלה של גמילה או לקחת דף נייר קטן ולגלגל איזו סיגריה מחרא של כלבים ?
נגיד רק נגיד ... שנגמרו לך הסיגריות. אז צריך לנצל את זה להתחלה של גמילה או לקחת דף נייר קטן ולגלגל איזו סיגריה מחרא של כלבים ?