נגיד ש...

תגידי ברצינות את " בחוג לדראמה "?

מה זה ה נגיד ש.. השימוש במילים הנ"ל מאוד מוזר ולא ברור , זה דומה ל: " כזה כאילו ..." ואני חושבת שאת צריכה לשאול את עצמך האם את באמת חווה את כל מה שהוא עושה פיזית או שפשוט את כבר לא שם כי נשמתך כבר פרחה וצופה מלמעלה ולמעשה מנותקת מהקרקע...ולא שם בכלל... אז אולי נגיד ש...תסיקי את המסקנה רק מהשורה החוזרת שאת משמיעה.

רונתי

New member
למה אתם ניטפלים?

אז היא כתבה את ההודעה בצורה קצת הומוריסטית ושונה, אז??? רעלי יקירתי, כל עוד את שומרת על ההומור את תשרדי!!!!!!

lilki

New member
שיהיה לך טוב

את נמצאת בגיהנום שנקרא חייך ונראה לי שאין כבר מה לתקן ואין כבר מה לעשות ואני בכלל לא מבינה מדוע את מעוניינת לתקן משהו עם האיש הזה. בעלך הוא אדם אגוצנטרי שמאמלל את כל סביבתו, ללא קשר למה שתעשי ולא משנה כמה נהדרת ונפלאה תהיי.מדברייך ברור כי הוא חסר תקנה ואת הניסיונות להציל את ה"קשר" הזה כולל פעולות החייאה את עשית ונראה שגם מיצית... עצתי לך היא להתחיל תהליך שיכול גם לקחת כמה זמן שתצטרכי על מנת לאסוף את עצמך, ולהתחיל לברר עם עורך דין מה משמעות הגירושין ומה יש לעשות, בנוסף לפנות למקורות תמיכה כמו חברות ומשפחה ןאם את מתביישת אולי לחפש קב' נשים באיזור מגורייך. זה כנראה ייקח זמן וזה לא יהיה פשוט את היית בתפקיד הקורבן כ"כ הרבה זמן ואולי שכחת איך אפשר אחרת... האיש הזה אינו ראוי לרחמייך או ניסיונותייך להציל את הקשר. אני רוצה שתלכי ותדפיסי לעצמך את מכתבך בפורום ותשאי אותו לכל מקום כתזכורת מתמדת למצב הלא יאומן אליו הגעת ולרעל שהאיש הזה "מטפטף" לגרונך בכל יום... אני משוכנעת שאם בתך הייתה מתארת לך מצב דומה, את היית עושה הכל על מנת לשחרר אותה מכבלי הקשר.שתדעי ימי חופש מאושרים...

המתייעץ

New member
כגבר, כן?

קומי ותעזבי כמה שיותר מהר! אני יודע שההמלצה צריכה להיות "שבו, דברו, תגיעו להבנות, תנסו להסתדר" אבל במצב כפי שאת מתארת אותו ולרגע נניח בצד אם זו כל התמונה או רק חלקה, ואם היינו שואלים אותו בוודאי גם לו היו את הסיבות שלו ואת הטענות שלו, אבל במצב שבו את חיה או מרגישה שאת חיה בו, קומי ותעזבי! נכון, אני לא מתחמק מהמציאות הכואבת הכלכלית האישית וכל שאר המרעין בישין שמונעים מכמעט כל זוג להפרד לדרכו, אבל תנסי למצוא את הכוחות שעדיין לא גילית שיש לך ותעשי צעד. יהיה קשה אני בטוח, אבל לטווח הרחוק אני מניח שזה ישתלם. לא נשמע כאילו התנהגותו נובעת ממשבר קטן או מחוסר תקשורת, לפי הדברים הנכתבים התנהגותו היא בהמית פרופר מהולה באוגצנטריות שלדעתי לא ניתנת לתיקון ברמת "דיבור". בהצלחה בכל החלטה שתעשי.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

איך עוד לא נפל לך האסימון? בשביל מה את רוצה שהוא יקרא? הוא לא ישתנה. נגיד ש.. תחיי ככה עוד 20 שנה. בעצם אולי זה יסלים. ואפילו אם לא - תחיי ככה, ואת היחס הזה אלייך יראו גם הילדים. נגיד ש.. אולי יומאחד הוא יתייחס ככה למי מהילדים. אם את לא מאזוכיסטית מטבעך, אין לך מה להשאר שם. חפשי דרכים לעצמאות כלכלית.

למעלה