נגיד שזה סקר..

• פותח הנושא DUDE5
  • פורסם בתאריך

lifes sucks

New member
אני דווקא הבנתי את הקשר..

כי בהתחלה של השיר הוא אומר "אני כל כך שמח, כי היום מצאתי את חבריי, הם בראשי." ואז הוא אומר "אני כל כך בודד , אבל זה בסדר גילחתי את ראשי" כי בהתחלה היה לו חברים והם היו בראש שלו, והוא לא היה בודד! ואז שהוא בודד הוא אומר שזה בסדר ממילא הוא גילח את הראש (להזכירכם חבריו היו בראשו!) עקבתם אחריי בכלל? אני חושבת שזה דיי הגיוני :)

Gio inc

New member
ALICE IN CHAINS!!!

the best ever grunge band!!! שירים מומלצים: down in a hole rooster dam that river bleed the freak man in a box nutshell brother would? them bones grind Heaven beside you

guy666zzz

New member
תמיד לא סבלתי את פארל ג´אם...

וחשבתי שלאדי וודר יש את הקול הכי מעצבן בעולם אבל בזמן האחרון התחלתי לשמוע אותם קצת. אם כבר ALIVE זה השיר הכי יפה שלהם. את BLACK אני לא אוהב

fuCKYou Forever

New member
בואו נגיד ש..

פאנק וגראנג´ שולטים!! אני מניח שרובנו שומעים את שתיהם נכון תום?..זה מתן בגן יבנה

Gio inc

New member
טעות זעירה...

אני לא שומע פאנק כמעט בכלל לדוגמא, ולא מסוגל להתייחס ברצינות לבגנון נלוז יחסית זה של רוק.

the sofa city

New member
מתן מה קורה אח לי?

הכול טוב? למה למה להרוס אתה פולש וזה לא בסדר!!!

Gio inc

New member
אוהב גראנג´ בכללי. סביר להניח...

שראית אותי כותב בפורום גראנג´. נירוונה אפילו לא להקת הגראנג´ הטובה ביותר. Alice in chains ROCKS!

DUDE5

New member
מה שנכון נכון..

הרגע ראיתי את כללל האנפלאגד שלהם (כל השירים) תראה את ההודעה שלי בפורום גראנג´.

iLoveKurtCobain

New member
אני אוהבת ה-מון להקות גראנג´...

בראש ובראשונה נירוונה פרל ג´אם סאונדגרדן אליס אין צ´יינס וסוניק יות´

Gio inc

New member
זה לא ה-מון, זה בסה"כ 5.

כשיש מאות מהם.. את בסך הכל אוהבת את ההכי מוכרות... בדיוק כמוני, אבל אני לא מצהיר על עצמי כאוהב ה-ממון להקות גראנג´

למעלה