נגיד שזה סקר..

• פותח הנושא DUDE5
  • פורסם בתאריך

DUDE5

New member
נגיד שזה סקר..

מי ממכם אוהבים גראנג´ ומתעניינים בסגנון, ואצל מי נירוונה היא להקת הגראנג´ היחידה שאהובה עליו??

lifes sucks

New member
למרות ש

דעתי לא חשובה לך בגלל שאני סתם ילדה קטנה מפגרת ומתלהבת נירוונה היא לא הלהקה היחידה אצלי בגראנג´ פרל ג´אם סאונדגארדן אליס אין צ´יינס סמאשינג פאמפקינגס הם דיי בסדר.. סקרימינג טריס סטון טמפל פיילוטס בלה בלה בלה...ועוד שירים אחדים בגראנג´...

jamesT

New member
אצלי בול אותו דבר רק +

טמפל אוף דה דוג והול

נירוונה הכי אבל אני אוהב גם את

סאונדגארדן אליס אין צ´יינס פרל ג´אם

גמאני אוהבת גראנג´../images/Emo98.gif

בכלל הגעתי לנירוונה דרך פרל ג´אם ...
אני אוהבת אותם וגם את אליס , סאונדגארדן ,מאדהאני , הול וכמובן את נירוונה
ובניו-גראנג´ את פו פייטרס ואת אודיסלב שלדעתי די טובים ( למרות שאני לא אוהבת את רייג´ ...
) ואני אוהבת גם את הסמאשינג פאמפקינס אבל עבורי לפחות הם ממש לא גארנג´

The Sandman

New member
נירוונה היחידה

נירוונה היא הלהקה היחידה שאני אוהב שהיא בסגנון גארנג´. טוב נו אולי כמה שירים של פרל אבל לא יותר מזה

FlamMAble

New member
גראנג´, אני שומעת HOLE וNIRVANA

ואני גם שומעת BLACK SABBATH, זה גראנג´?

DerekJeter

New member
Black Sabbath..

בתקופה של האלבום Paranoid נחשב למטאל(?),וד"א,נחשי מי זה!?

made in china

New member
אהמ.... נירוונה..../images/Emo3.gif

הורדתי כמה שיים של פרל ג´אם, ולא הכי אהבתי... יש המלצות?

SiS MaSiS

New member
תורידי את black ואת alive את בטוח

מכירה ואני משערת שתאהבי :) מקווה לפחות אממ אני אוהבת את פרל ג´ם ואליס אין צ´יינס

made in china

New member
פרל ג´אם קצת משעממים...

כלומר עד עכשיו, השירים ששמעתי, הליריקה שלהם לא משהו.. נירוונה הרבה יותר עמוקים..חחח

פרל מדהימים ../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

כן , הליריקה די שונה .... אפשר לומר שאצל נירוונה זה יותר מעט מופשט אבל גם לפרל יש לירקה מהממת הנה כמה שירים טובים אם את רוצה
: Alive given to fly smile better man jeremy black ולדעתי הדיסק הכי טוב שלהם הוא כמובן TEN
חוצמזה אני בטוחה שבתוך תוכו קורט אהב את אדי

made in china

New member
אני אוהבת את:

betterman i am mine(ככה הוא נקרא, לא?) ואני יותר אוהבת את נירוונה כי המילים יותר.. עמוקות כאלה, יותר קל להזדהות איתם וכמו שאמרת- יותר מופשט.. הרבה פעמים אנשים אמרו לי: "אבל למה הוא (קורט) שר בלי קשר?" אני אתן לכם דוגמא: i´m so lonley, that´s ok i shaved my head ככה זה... זה מה שמייחד אותם, וכיף שלכל אחד יש את הפירוש שלו לשיר.

למעלה