נגד הזרם - חדש כאן

נגד הזרם - חדש כאן

מתרגש למצוא בית ופינה חמה בה אמצא הבנה מעט על עצמי: נשוי +, היא אדוקה עד כלות ואנוכי כופר ולא מחובר כלל אב לבנים בחיידר הליטאי ולבת בבית הספר בית יעקב כמובן ליטאי בהגדרה ובהשתייכות החברתית הכה רבגונית.. למעלה מעשר שנים שוחה עם הזרם ונגדו רגעים רבים של תסכול על החמצה ופספוס לעצמי ולילדיי משתייך לנמנעים מלחתוך בשל היראה... (גירושין ניתוק ממשפחה) נטוע עמוק בחברה הרחוקה מלבי (מגורים, עבודה) שמח לפגוש בכם, לשתף, ולא להרגיש לבד נמצא כאן לעת עתה לעיתים רחוקות (אולי אחרי פסח זה ישתנה) יש כאן בעלי רקע דומה (במובן של העלמה מבן/בת הזוג)? משתדל ליהנות ממה שניתן, ערב טוב לכולכם/ן

sec op

New member
ברוך הבא

כנראה שהגעת למקום הנכון, תמצא כאן רבים בסיטואציה דומה.

ברוך הבא !

אני בערך באותו מצב כמו שלך, אם אפשר לדמות אחד לשני. אבל כן היו לי שיחות עם זוגתי שתחי' על הנושא הזה, בהתחלה היא היתה ממש בשוק, (כמובן, לא ציפיתי לתגובה אחרת) אבל למרבה הפלא היא גילתה המון הבנה וכמובן מידת מה של רחמנות, על הדברים שאני מתמודד איתם. היא אפי' הציעה לי שנעבור לגור בחו"ל לתקופה שאני יוכל לחיות שם כרצוני, בכל אופן התמדדות לא פשוטה ושיהיה לך המון בהצלחה בכל מה שתבחר.

נהגת בתבונה ובאומץ לב

העובדה שהיא מגלה הבנה מעודדת במידת מה ולאחר הגילוי, אורח חייך בבית השתנה?

ממש לא

עסקים כרגיל כאנחנו בבית, כשאנחנו יוצאים לצימר בלי הילדים זה כבר משהו אחר לגמרי, אבל בכל אופן אין שום שיתוף פעולה מצידה אבל אני גם לא דורש את זה.

שוחחתי בעבר

ההלם היה נורא הבנתי שזה לא יוכל להמשיך כך ושיוויתי לזה בהמשך דימוי של משברון שחלף...

mister xy

New member
../images/Emo245.gif פעם ראשונה פה ?

הופתעת מקיומם של האנוסים או שידעת את זה כבר קודם ?

פעם ראשונה בפורום זה

תופעת האנוסים מוכרת לי אם כי לא תיארתי לעצמי את היקפה הייתי בפורום יוצאים בשאלה בעבר הרחוק (בניק אחר) דומני שפורום זה מהווה בית טבעי יותר

mik504

New member
הי הייתי במצבך בדיוק עד לפני כמעט שנה ו.....

אני תוהה,האם אתה חושב שהיא באמת לא שמה לב או שנוח לה להתעלם ולחשוב שאתה סתם קצת קאלטער? אין מצב שאתה אוהב אותה והיא אותך אם אתה מסתיר ממנה את זה ואם כך נשאלת השאלה הבאה למה אתה מפחד מהגירושין? האם בגלל הניתוק מהמשפחה? האם בגלל הכלכלית? האם בגלל שלא תראה את ילדיך? אם תרצה אוכל לשוחח איתך באריכות במסרים האישיים... תהיה חזק ואל תעשה דברים פזיזים...

תודה על הרצון לסייע

ובכן, הםפער והשוני משפיעים לחלוטין על רגשות האהבה למה אינני חותך? כל התשובות שהעלית נכונות

למעלה