והחלק השני
גוגו גוגו נולד בבית בלי אור (ליאורה) לאמא כובסת ואבא שיכור (נולד) גוגו היה תינוק בר מזל הוריו נטשוהו ברחוב בתוך סל. את ילדותו הוא בילה בכפר הנוער ושם, הוא למד תקליטים וקולנוע, וכשכל חבריו כבר יצאו עם בנות גוגו ישב ולמד לבחינות. גוגו לך לישון, אתה תגיע למקום ראשון. לא, לא נעלמו פצעי הבגרות כשגוגו קיבל את ילקוט השירות הוא את עצמו לא חשב, לא אהב אך שמו, יימח שמו, התרוצץ לפניו נעלב וכשטיפסו על גופו בשרשרת גוגו נפל על תגלית נהדרת ולפתע הבין שגופו מאמין בלי הבדלי דת או גזע או מין. גוגו לך לישון, אתה תגיע למקום ראשון. גוגו נסע ללונדון לתהות, . hot Its על דרך כוכב בשמי הפסגות גוגו עמד על כל הפרטים חייך באנגלית שלמד בסרטים את הלילות הוא חילק למזכרת את הקשיים הוא נישק עם הדרך ועכשיו הוא רוכב על גלים סוערים אל מקום שמשם לא חוזרים. הבלדה על החיים החיצוניים וילדים גדלים עמקי עיניים ולא יודעים גדלים כה וגוועים וכל אדם הולך לו בנתיבו ובוסר יהיה לענבים והפירות כציפורים מתות נופלים בליל, נופלים ומרקיבים ובדשאים דרכים, וכאן ושם יש מקומות אורים ואגמים ומאיימים וחורף מוות בא על מה הוקמו כולם וכה דומים והם רבים מספור, ומי זה או מה תמורות הצחוק, הבכי והאימים ושוב סובב הרוח רוח שוב נקלוט ונדבר הרבה מילים ולעולם ליאות באיברנו תשוקות כל שלל המשחקים עד עץ אפן שאנו גדולים וערירים ובאין תכלית מדודה לעולם ואם נראה הרבה זאת או אחרת אך ערב אם תאמר תאמר הרבה מלה ממנה כאב ועומק ניגרום כדבש כבד מיערת כוורת ושוב סובב הרוח... אחד ועוד אחד ועוד אחד נרדם אחד בתוך קופסת שימורים איזה כיף מלוף אל לוף כמו פרפר התעופף עטף את ראשו בברזל ופלדה , פרש כנף ולא נותר. בתוך קופסת שימורים הלילות במדבר עזובים וקרים. אחד אמיץ לתוך מי ג´ריקן פלסטיק צנח, אסף שתיקות מהדגים מלא הסל. אל תשלחו מכתבים ללא בשורות איש קטן לקח אוויר לשני דורות ג´רי קטן - עוד תחייך אליך שמש לו ניתן. אחד כמו בן נצמד אל אדמה חמה, אם שיבולים שרות תשיר גם הקמה. צרור קצר חיוך היה לאיש דמעה אחת והעולם אדיש. עזוב שטויות אחד היה, חייך, אהב לחיות נרדם אחד בתוך קופסת שימורים איזה כיף. מלוף אל לוף כמו פרפר התעופף. מכתבו של מנחם מנדל שיינה שיינדל שלי, זוגתי היפה בין עבים הלבנה נוגהת. שיינה שיינדל שלי, דרך ליל וסופה, בראשי החולם את נוגעת. בקפוטה שלי רוח ליל ממרט ושמוט כובעי עלי עורף ממצח, כך הלכתי חיים כך שוכב אני מת. כי דמותי - כך אומרים -היא בת נצח. שיינה שיינדל שלי, יורד שלג לבן, אין אדם , כולם תמו, הביני. טוביה מת ומת מוטל בן פייסי החזן, מת האיש היקר, הדוד פיני. וגם טופ´לה נח, טו טו ריטו התם נח פעוט ומחייך עד מוות, נצחיים הם שחוקו ובכיו של העם, כי טופ´לה הוא בן אלמוות. והלילה היה משריפות חכלילי ואני צוואה לך ניסחתי, על איגרת קטנה, שיינה שיינדל שלי, וברור כי עיקר שכחתי. העיקר לך רציתי תודה להגיד, שהיית לי בת-זוג סבלנית ומכפרת, שיינה שיינדל, שיחקנו קומדיה נצחית, אך גמרנו אחרת, אחרת. שיינה שיינדל שלי, דרך ליל וסופה, בראשי ההרוג את נוגעת. שיינה שיינדל שלי, זוגתי היפה בין עבים הלבנה נוגהת. יאללה תן תן את הנופים גם לרגע זמני נראים כמו קופים בבית החיות העירוני, תן להביא את הילדה לפה שתשליך למו בוטן, שתצייר מפות תן תן יאללה תן הלו הלו שרה כעת חיה בן נולד היו היה תני את המרק תני את הקישוא אני מפורק ,אני קפוא תן, תן יאללה תן יאללה תן הלו כולם הבנאדם אוהב אותכם, אבל נרדם יש לו בוקר יש לו לב אז יש לו זמן להתפלל תן, תן, יאללה תן. ככה סתם ככה סתם כאילו כלום, נדחפנו לכניסה, על הדלת שם כתוב ד"ר ש. עצמון לא בכוונה לחצנו על הפעמון ומיד הרבצנו שכזאת ריצה. יאבאיה יאבאיה, אל תשאל אל תשאל כך ציווה זאביק, זאביק השועל ככה סתם היה קצת חם, נמאס כבר השיעור את השמש צדנו אז על ראי שבור, הכיתה התפוצצה, וזה אסור אז אותה החזרנו למורה לציור. יאבאיה יאבאיה, אל תשאל אל תשאל כך ציווה זאביק, זאביק השועל ככה סתם מפה לשם, נכנסנו לגינה, לא ראינו שום אחד, רק חמניה, את ראשה קיצרנו בחצי שניה פתע אוי זכריה בא! מהפינה. יאבאיה יאבאיה, אל תשאל אל תשאל כך ציווה זאביק, זאביק השועל ככה סתם סתם שוטטנו לנו בשדירות קק"ל שם בחושך מתלחש זוג על הספסל, אל מתחת תחתיהם זחול נזחל בצריחה קפץ הזוג, אולי נבהל. יאבאיה יאבאיה, אל תשאל אל תשאל כך ציווה זאביק, זאביק השועל She loves you yeah.. ba aY. חיים משוגעים לא תאמינו, נעשה חיים משוגעים... נפריד את הכוחות, נשלח את המוחות מונחים על צלחות, על צלחות. בבית קפה קטן, שבפינת אביב נאחז בחיים חזק ומסביב... נעשה חיים משוגעים את שעון הקיר נחביא נשכח סימון קרבי, לחיות To live ce la via בבית קפה קטן למלצר נמכור כוחות קופאים מקור, יבשת בשחור... נעשה חיים משוגעים המכולות יאמרו גבינות, הרכבות בתחנות, הבנים שוב יעלו על הבנות ים כחול לראות, מתוק בלי דמעות נשחה רחוק כ"כ כדי לחלום אותך... נעשה חיים משוגעים וכשנטבול בים גופות טובים ומבטיח לגלח ובעיתון קטן הכותרת שתופיע, אחד גילח זקן כי יום חדש הגיע... נעשה חיים משוגעים ואל שכל יכול, תבטיח שתחדל מפגזים בבוקר, בבוקר בבית קפה קטן, עוד ניזכר בזמן, ששרנו את השיר שבא ישר מכאן... נעשה חיים משוגעים. Love לאהבה דרך כל ים, דרך שמשות יעברו מלאכים בשלשות דרך אבק, דרך ברזל תרחף נא יונת האל שמש במים, ביאליק וגלים ביטלס מלך קירח עם תלתלים שמש במים, ביאליק וגלים ביטלס מלך קירח עם תלתלים גשם בקיץ, פרח, מיתרים Love לאהבה ישירו כל הבקרים. שמש...