נבחרי העשור שלי -

go lakers go

New member
אלן טוב מוינס קרטר בשתי דרגות

אין מקום להשוואה בכלל ריי אלן שחקן שחקן והוכיח את זה גם בקבוצות קטנות . חוץ מזה שהוא סמל של יציבות ויש לו אופי מנצח קרטר זה סוליסט ודאנקר , וזהו . אם אני הייתי מדרג הוא בכלל לא נכנס לעשיריה

עידו17

New member
זו לא שאלה של עדיף ולא ניסיתי להוכיח כלום

זו פשוט עובדה, סיטואציות שונות, וכשבאים להשוות את הקריירות שלהם ואת ההישגים שלהם צריך לזכור גם את זה.

WorldCenter

New member
לקובי שייך עוד הישג מלך הסלים

של העשור... שיש אחד כזה בלבד בכל עשור, הוא מוביל עם 21 אלף נקודות פחות או יותר.

endorms

New member
אחלה פרוייקט ואחלה ביצוע

אבל גם אני חושב שוינס מדורג גבוה מדי. הממוצעים הסטטיסטיים שלו אולי היו שם בשורה אחת עם כל שאר החבר'ה אבל התווית שדבקה בבן אדם היא של לוזר ואגו-מניאק שרק הופך קבוצות לגרועות יותר. לדעתי לא רק ריי אלן שייך לשם לפניו אלא גם ריצ'רד המילטון ואולי אפילו סטאקהאוס שהצטיין יותר בתחילת העשור (נדמה לי) וקצת דעך לקראת סופו. מכל מקום קבל ח"ח על ההשקעה והביצוע.

bostonForever

New member
אין כאן ממש תחרות...

קובי גדול על כל האחרים בכמה מידות טובות. את וינס הייתי מעיף מהדירוג הזה בגלל האופי העלוב (מבחינת יכולת גם טי-מאק שייך לכאן). אייברסון יכול גם להכנס כרכז, וגם וויד. הייתי מוסיף במקום חמישי את ריי אלן שמהווה את השוטינג הכי טהור ואיכותי בליגה בעשור האחרון.

כמו אחר לפני, גם לדעתי ר' אלן חייב להיות שם!

בס"ד אני הייתי מדרג: 1. וייד - משחק בקבוצה הרבה פחות טובה מהלייקרס והוביל אותה לאליפות. 2. קובי - היחיד שיכול לראות את עצמו כטוב ביותר בעשור בעמדת הקלעי במקום וייד. 3. ריי אלן - שותף בכיר להחזרת התואר ל"עיירת השעועית" אחרי 22 שנים ווינר גדול שהיה מטובי קלעי הליגה גם לפני כן, רג'י מילר משופר. 4. ג'ינובילי - וינר גדול ושותף חשוב ביותר באליפויות האומללות של הספרס. 5. וינס קארטר - אתלט גדול ושחקן מגוון עם אופי של מנהיג. אלן אייברסון ראוי למקום השלישי מבחינת יכולתו המקצועית כפי שאכן נבחר על ידי אור עמית, אך בגלל אופיו השלילי והראש הדפוק לא ראוי להיכנס לחמישייה המובילה, והוא לא פחות פגע בקבוצות מאשר עזר להן.

עידו17

New member
לדעתי קובי צריך להיות בכלל רביעי

השטח פנוי, אנשים, לכו על זה!

קובי בראיינט ועוד 4

הייתי שם את AI לפני וייד ובהחלט מוותר על וינס - בדומה למאלון ובארקלי, הוא יסיים קריירה ללא הישגים משמעותיים, ההבדל הוא שגם השיגים אישיים אין לו ולא יהיו לו. היה נורא כיף לראות אותו מטביע, אבל גם סדריק סבאלוס לקח תחרות הטבעות (להבדיל). עדיף להכניס את ריפ המילטון או ריי אלן לרשימה - סוסי עבודה שהיו חיוניים לקבוצות שלהם, גם אם לא קיבלו MVP.

למעלה