נבואות וכו´

צחי:)

New member
נבואות וכו´

היי חבר´ה! אני חדש בפורום, ויש לי שאלה. אז ככה, הרבה חלומות שלי מתגשמים (הרבה גם לא), אבל קרו לי מקרים שסיטואציות מדוייקות מחלומות התגשמו. למשל לפני יותר משנה, הייתי בקשר עם מישהי וחלמתי בשיא הקשר שהיא אומרת לי את המשפט "הכרתי מישהו במסיבה". כעבור כמה חודשים הקשר כבר נחלש, ואז היא אמרה לי פעם אחת בשיחת טלפון את המשפט המדוייק הזה. וזו רק דוגמה אחת, זה קורה לי די הרבה שאני חולם על מקרים או משפטים שאומרים לי, ודז´ה ווים קורים לי גם הרבה יחסית... איך לומדים לקרוא את הדברים האלה?

פירושים לחלומות.

זה נהדר!!! גם לי יש הרבה קטעים כאלה, בלילה שסבתא שלי מתה חלמתי שהיא יושבת בספסל על רציף בתחנת רכבת (זה לא היה ברור בחלום, פשוט ידעתי שזו תחנת רכבת) וכול החברים שלי רצים ואני רצה אחריהם ופתאום אני רואה אותה. אני עוצרת ושואלת אותה מה היא עושה ערה (היא הייתה בתרדמת שבועיים) והיא אומרת לי שהכול יהיה בסדר ומברכת אותי ברכה מיוחדת. היא גומרת את הברכה ואני ממשיכה לרוץ, משיגה את החברים שלי, וממשיכה איתם. הפירוש שלי לזה הוא שאני עצרתי לרגע, כאבתי לרגע אחד, והמשכתי לרוץ, המשכתי בחיים שלי. ובעיניין הדה ז´וו, יש לי המון כאלה. לפעמים קורה לי שאני חייה ימים שלמים בתחושת דה ז´וו. כל מה שצריך לעשות כדי לפרש את כל הדברים האלה הוא להקשיב לעצמך. אף אחד לא יכול לפרש את זה בשבילך כי אף אחד לא יודע באיזה מצב בדיוק חלמת את החלום, מה הייתה הסיטואציה המדוייקת, מה היו התחושות שלך. ברגע שתצליח להבין בדיוק איך החלום מתקשר למה שקורה בחיים שלך, תוכל לפתור אותו. קח הכול בסבבה!!! :)

New member
פרשנות זו לא הבעיה

היי :) כמו שאמרתי, אין לי בעיה לפרש את החלום, כי סיטואציות מדוייקות מתרחשות... למשל, עוד כשהייתי אזרח, ולא ידעתי מה אני הולך לעשות בצבא, חלמתי שאני לובש מדי חה"א... כעבור מס´ חודשים, הוקוס פוקוס!

ישראל22

New member
אותו דבר

קורה גם לי המון פעמים רק שאצלי אין תחושות דז´ה וו אלא החלום משוחזר לי בראש. תראה אתה יכול לקרוא לזה מעיון חיזוי העתיד או הצצה לעתיד העיקר שתנסה לפתח את זה. בהצלחה ישראל

grizelda

New member
כנ"ל

קורה לי שהפרטים הכי קטנים מהחלום מתגשמים. וכל מני דברים. זה קורה לי כל הזמן וגם דה ז´ה וו. זה בא בתחושות מאוד חזקות! אני חושבת שמה שהוא התכוון לשאול ומה שאני רוצה לשאול זה שאם אפשר לכוון את המקרים הקטנים והלא כל כך חשובים האלה לנבואות יותר משמעותיות. פירוש החלומות אף פעם לא היה הבעיה אצלי. להפך, אני מתעסקת בזה כל הזמן. אבל אפשר לפתח את המקרים הקטנים האלה?

שלום לך צחי,

אז ככה, ישנם כמה סוגים של חלומות...... ובניייהם יש את הסוג של חלום נבואי. חלום שאתה חולם וכעבור כמה זמן הוא מתגשם. אבל..... אצלך לא כל הלחום מתגשם, רק אסוציאציות ממנו: למשל השיחה, או לבישת המדים..... אז רציתי לשאות, האם תמיד רק חלקים קטנים מתוך החלום מתגשמים או שיש חלומות שכולם מתגשמים, פרט בפרט. הסיבה שאני שואל את השאלה הזו היא בגלל..... אולי זה יישמע דיי מוזר אבל החלום (בהגדרה לא ממש מלאה) הוא הפירוש של התתמודע לחיינו היום יומיים. אז יכול להיות שהבנת בתת מודע שהיא הולך להיפרד, ראית שהיא משקיעה פחות בקשר או אלף ואחד סיבות...... והתת מודע שלך ידע לפרש את זה...... אבל אם כל החלום היה נכון, כל צעדף כל פרט ופרט........ זה לא צירוף מקרים.... זו יכול ניבואית בעזרת החלום..... ואם תשאל אותי....... כדאי לך לנסות לפתח את זה! כי זה ממש מתנה ויכולת שלא כולם מקבלים. תודה על תגובה מהירה "ניאו המקורי"

New member
ממממ

אז ככה ניאו, האמת היא שהחלום נחלם מתי שהכל היה במצב שיא, תקופה שראיתי שהקשר הזה הולך לכיוון טוב, זו הייתה תקופה שבין התחלה לשיא, כך שעדיין לא צפיתי פרידה. ולגבי המדים, החלום המדוייק היה שאני מסתכל על המראה כשאני לובש מדים, כעבור כמה חודשים, התארגנתי בבוקר ללכת לצבא, והסיטואציה התגשמה, עם אותה הבעת הפנים שהייתה לי בחלום. איך מפתחים דבר כזה? איך אני יכול להבדיל בין חלומות נבואיים לפנטזיות וסיוטים?

למעלה