נבגד

נבגד

אתמול גליתי לא במקרה כי לאחר זוגיות של 7 שניים היא בוגדת ..... נעתקו לי המילים ולא יוכלתי לשבת איתה הלכתי ... רציתי להיות לבד להבין לדעת אבל כלום למישהו יש מושג לאן ממשיכים ????

אייבורי

New member
מבאס

המלצה, קח כמה ימים לבד סע לצימר או להורים או לסתם חבר ממש ממש טוב תן לעצמך קצת זמן להרגע המעשה שהיא עשתה הוא באמת כואב ומעליב אתה יכול להתבוסס בתחושת הכאב שלך ולהרגיש נורא צודק אבל הניסיון מראה שבגידה היא סימפטום של זוגיות רעה אם תשכיל להבין את חלקך בעניין, תוכל או לשקם את הזוגיות הנוכחית או לייצר לעצמך זוגיות בריאה יותר בעתיד.

פשוט ממשיכים.

לאן שאתה רוצה. אתה צריך לקבל החלטה, אם אתה רוצה לסלוח ולשקם או שאינך מוכן לסלוח. הכוונה היא לא לרגע זה ממש, ברגע זה ממש אתה בסערת רגשות. כשהסופה תשכך והאבק יירד, האם אתה רוצה עדיין להיות איתה? והאם היא מעוניינת להיות איתך? decisions decisions

seeyou

New member
צרת רבים חצי נחמה../images/Emo8.gif

בעולם החיות אומרים שלכול הזכרים יש קרניים.
לאן ממשיכים ?
זה מאוד אישי לדעתי-תעשה לך קודם חשבון "כלכלי" פשוט לפני סיפוק של האגו הגברי וגם ממש לא חשוב למה זה קרה לא צריך "להתחשב" ב"רגשות-צרכים" שלה פעם גנב-תמיד גנב יוסי

תודה לכולכם -

אולי מי יודע מה נכון האם ללכת עם הרגש או עם הראש . בשלב זה לא בדיוק ברור וגם זה לא בדיוק נראה לי הזמן הנכון לפתוח את זה ולנסות להבין מה הנסיבות שגרמו לכך ? האם זה רק סטוץ חולף ? האם זה משהו מתמשך ? לצערי אין לי תשובות כי לא קבלתי \ חוץ מזה שהיא אמרה שהיא אשמה עם היה אפשר לארוז הכל בקופא ולהניח בצד לאיזה תקופה עד שהכל ירגע ואז לפתוח ולדבר אולי היה אפשרי כרגע אנו במעין ניתוק למי ששאל אז באותו רק לקחתי את עצמי ויצאתי מהבית . זהו לבד רק אני והכלב :) בקיצור תודה

seeyou

New member
לא חושב שהצד "לצאת מהבית" הוא טוב

רק בילדות,מסביב לארגז החול היינו לוקחים את הצעצועים ועוזבים האם זה רק סטוץ חולף ? לדעתי "סטוץ" דומה לנקודה בודדה בציור-תמונה הציור-תמונה מורכב מנקודות בודדות נקודה בודדה יכולה להרוס את כול הציור-תמונה יוסי

אלו החיים.

תראה לא צריך להחליט עכשיו, גילוי בגידה, גם אם לא במקרה ,משולה לנפילת פצצה, בהתחלה הלומים והמומים , ממתינים שהערפל יתפוגג ואז מתחילים לבדוק מה נשאר מה נשבר, נהרס, ואחר כך מתחילים לשקם את מה שאפשר ולמתאבלים על מה שנגמר. כלומר מדובר בתהליך, אם אתה מתכוון לעבור אותו עם זוגתך או לבד זו שאלה שאתה צריך לשאול את עצמך, מה אתה רוצה, ומה אתה יכול. בשאלה עם מה ללכת עם הלב או עם הראש התשובה תהיה עם שניהם כשהם מחוברים. ברור כרגע שאתה בהלם, אחר כך תכעס ותכאב, וזה בסדר, ואולי אחרי ההלם והכעס תתחיל להתבונן ולהבין שהאשמה לבגידה היא שלה אבל האחריות לזוגיות שלכם היא של שניכם. הלוואי שהיה אפשר להעלים את הכאב, הלוואי שהיה אפשר להגיד תעצרו את העולם אני רוצה לרדת, אבל אי אפשר, המציאות טפחה לך בפנים, עוררה אותך במכה, ועכשיו זה הזמן שלך להסתכל לה בעיניים, גם למציאות וגם לזוגתך, כדי להבין איפה אתם עומדים.

למעלה