נבאי הזעם

linna

New member
נבאי הזעם

שלום לכולם שמי לינה אני מתקשרת מיום שאני זוכרת את עצמי וכן מתפרנסת מכך אבל בשנתיים אני מקבלת מסרים קשים מאוד לגבי כל העולם וישראל בכלל . ולצערי כל זאת מתגשם שאלתי היא האם ישנם עוד אנשים בעלי כוחות שיכולים לראות דברים שמתגשמים ולהייתעיץ אם ניתן למנוע את הזוואות שמחקות לנו או לפחות להתארגן לפני הבאות . בתודה מראוש לינה

gil_teva

New member
למה לצערך ?

בעצם העובדה שאת דואגת לעולם החומרי זה מראה שאת מזדהה עם הגוף החומרי שלך ושיש לך עוד להתקדם מבחינה רוחנית. כולנו בפורום זה בעלי כוחות וחלקנו מתפרנסים מזה, ואני באופן אישי שמח להרגיע אותך כי אינך הגוף בו את שוכנת, שהוא סתם שק של מים, בשר ועצמות, ואין סיכוי שתמותי אי פעם או שהנשמה שלך תעלם. פשוט תסתכלי על המאורעות כמו סרט שהבמאי מכין עבורך. וכדי שתהני יותר הוא שם אותך בלב ההצגה, זה הכל. אז פשוט תהני מהכל ואל תקחי ללב.

shabaz

New member
אני אני אני

שלום...אני מדבר כבר עם ישות זמן מה... בינתיים כל מה ששאלתי והיא ענתה (היא ענתה על הכל...בעצם זה הוא אבל ישות זה נקבה...) וכל מה שהוא אמר היה נכון... ובאמת קרה..את לא לבד :)

shabaz

New member
כתבתי....אבל

לפעמים יש לאגים רציניים פה... אז זה כותב למטה...חבל דווקא...

מי-אור

New member
כל כך מצחיקה וגם מצערת אותי הגישה

ה"רוחנית" הזאת - נכון אנחנו לא רק הגוף הפיזי שלנו אבל כן, הגוף הזה הוא הכאן ועכשיו שלנו והוא השיעור הכי גדול שלנו כרגע.

gil_teva

New member
אנחנו בכלל לא הגוף שלנו

כמו שאין חצי הריון. הגוף הזה הוא לא הכאן והעכשיו שלנו והוא בטוח שלא השיעור הכי גדול שלנו כרגע. אם לא תצאי למלחמה נגד ההשקפה הגופנית שלך את פשוט אבודה.

השאלה היא מה אנחנו עושים בו

תכליתנו כנשמות רוחניות היא לשרת את העליון. גוף זה או אחר הוא כמו מכונית והנשמה היא כמו הנהג. הנהג הוא לא המכונית, הוא רק נוהג בה. ההתפתחות של הנשמה עד ללידה בגוף אדם לקחה אלפי ואולי מיליוני שנים. ורק בגוף אדם ניתן ללמוד את הפילוסופיה של מדע ההגשמה העצמית ולחוות הגשמה עצמית. בשרימת בהאגותם נאמר כי עיניים שאינן מביטות בריבון הן כמו עיניים המצויירות על נוצת טווס (כלומר, שאינן רואות) ורגליים שאינן צועדות אל מקומות קדושים הן כמו גזעי עצים. כל גוף, גם גוף מפותח כגוף אדם, כאשר לא עושים בו את השימוש המיועד לו הוא לא יותר משק של צואה ושתן. אין כל טעם במכונית אם הנהג לא שולט בה ומשתמש בה כדי להגיע למחוז חפצו. ומחוז חפצו של העצמי, הנשמה, היא שירותו של העליון. זו הגשמה עצמית.

gil_teva

New member
מה הוא רוצה

בניגוד לאדם חומרי שתמיד רוצה ממך משהו, קרישנה תמיד מסופק בעצמו ולכן הוא לא צריך ממך שום דבר. פשוט תהני מהעושר שלו. תבקרי במקדשים שלו, שזה דבר מאוד מהנה, ותקלטי את האושר שהוא מעניק. קרני השמש באות ממנו, וכן הלאה.

עינה

New member
שלום

לפי גירסה זאת - עולם משעמם ללא תכלית חוץ מהנאה. בדיוק כמו שאר בעלי החיים ומותר האדם - מהו?

gil_teva

New member
אין שעמום

בדיוק הפוך. בעולם רוחני אין רגע של שעמום. תמיד אפשר לקרוא עוד ספר על קרישנה, תמיד אפשר למצוא עוד אתר עם תמונה של קרישנה בדמות שונה, תמיד אפשר להפגש עם חברים וחברות של קרישנה ולשוחח על עניינים מעניינים. תמיד אפשר לתרגם איזה ספר לעברית. בזמן מדיטצית הרה קרישנה אין שניה אחת דומה לשניה אחרת. בעולם חומרי אם תגיד כסא כסא כסא הוא לא יבוא לפנייך. כאשר את אומרת קרישנה הוא ישר מופיע ונוגע בך, לחץ הדם והטמפרטורה בגוף עולה, ויש מגיעים למצב סמדי של הפסקת החשיבה המנטלית המכבידה. יש כאלה שמתבודדים ועושים מדיטציה שנים לבד, את חושבת שמשעמם להם ? אני לא השתתפתי בפורומים כאלה 20 שנה. ראיית קרישנה פנים אל פנים מספקת מכל הבחינות כולל יצר מיני למשך שנים.

עינה

New member
תגובה

גם היהדות טוענת שהשם לא צריך ממך דבר . אלא שהמצוות הן לטובתך ולתיקונך. אבל ביהדות לעומת זאת יש מאמץ מאוד גדול - לא רק התענגות אלא מלחמה יומיומית - מלחמה בכל מה שנראה כ"רע" - זה יכול להתחיל משמירה על הפה - רכלות וכו´- איפה פה ההתייחסות למאבק? הכל כל כך טוב בעולם?.

gil_teva

New member
נכון היהדות קשה.

אישתי מקפידה לנשק את המזוזה כל פעם, ואני לא מבין למה. האם המזוזה מנשקת אותה בחזרה ? אבא שלה הולך כל פעם לבית כנסת וחוזר יותר עייף. אבל ההנחיה האישית של קרישנה היא לנטוש כל סוג של מצווה או דת. רק קרישנה יכול להגן עליך, והחלטתו להגן או לא להגן תלויה ברצונו החופשי ואת לא יכולה להכריח אותו לבצע שום דבר. עצם ההספק אם אלוהים ישמור עלייך או לא ישמור עלייך אם לא תבצעי את מצוותיו היא מחשבה רוחנית מעוררת ומגרה. מטרת המצוות שלו היא להביא לשלב זה של הבנה, אבל מי שהגיע לשלב זה של לא צריך לבצע שום מצווה יותר. וזאת המסקנה של הבהגווד גיטה. בזמן המוות מקבלת הנשמה גוף חדש. מי שיזכור את אלוהים בזמן זה ויהיה בתודעה אלוהית יכנס למלכות שמים. כניסתו למקום זה תלויה באלוהים ולא רק באדם עצמו. למרות זאת קרישנה מרגיע ואומר לדבק שלו שלא לדאוג, כיון שהדבק שלו יקר לו והוא שומר עליו באופן אישי. למעשה כבר בחיים האלה חווים כל מי ששומעים את המילה קרישנה בהרגשה רוחנית מיוחדת על כל הגוף, שהיא כמו צמרמורת ורעדה שמתגברת מידי פעם. זהו היווצרות הגוף הרוחני. בעולם רוחני יש לנו גוף. יש לנו ידיים רוחניות, גב רוחני וכן הלאה. אלא שהגוף הרוחני אינו מוגבל לחומר ואינו יודע סבל אלא רק הנאה וידע. הגוף החומרי נוצר בעיקבות רצונה של הנשמה בהנאה נמוכה יותר. הנאה גופנית היא הנאה מאוד חלשה והיא נמשכת זמן קצר. מי שחווה אותה לא נהנה ממש אלא למעשה סובל ואפשר לראות את זה בפניו. הנאה חומרית היא שכחה של הסבל. הנאה רוחנית היא הנאה משמחת ומשחררת. בעולם הרוחני כולם נהנים ומקבלים הנאה ללא סוף מקרישנה. שמו של קרישנה בעולם הרוחני הוא גובינדה, שמשמעותו מי שנותן את ההנאה. קרישנה מעולם לא ביקש מאף אחד לשמור בלב את מה שהוא רוצה להגיד. מותר לך להגיד מה שאת רוצה למי שאת רוצה. מה הטעם בשמירה כזאת. אם את שומרת בלב אז בסוף הלב שלך יהיה כמו פח זבל. דבקים של קרישנה הרבה פעמים אפילו מקללים אחד את השני אם הם רואים בכך צורך ואין בכך כל רע. אם לדוגמא מישהו גנב ממך, אז חובה עלייך לספר את זה כדי שהדבר יוודע ואותו גנב יהיה מפורסם כגנב. אם לא תעשי כן את מבצעת חטא וברור שתרגישי רע אם לא תספרי את זה לאף אחד. בבהגווד גיטה קרישנה אפילו מבקש מהדבק שלו להרוג, אבל את זה אל תעשי. אלא אם כן תהיי משוכנעת שקרישנה בעצמו מבקש ממך ולא סתם מישהו מהרחוב. כדי לדעת אם אותו אחד הוא קרישנה או לא, כדאי לך להכיר את קרישנה כדי שיהיו לך אמצעי זיהוי. קרישנה לדוגמא תמיד מופיע עם כתר זהב ואבן טובה באמצע. אם יבוא מישהו בלי כתר כזה תדעי שזה לא אלוהים אלא סתם מישהו. לקרישנה יש נוצת טווס בכתר, יש לו שיער שחור ארוך מסולסל והשיער תמיד קצת רטוב כאילו יצא ממספרה. הוא תמיד בן 16 והוא תמיד שמח. הוא יודע הכל והוא יותר יפה מכל איש או אישה אחרים. זוהר ממנו זוהר כמו מאלף מנורות. העיניים שלו רטובות כמו של בחור מאוהב.

estie

New member
linna - נביאי זעם, תגובה

במשך הרבה שנים קיימת ´התעוררות רוחנית´. במשך אי אילו שנים אנו מעוררים אנשים לקראת שינוי שהאנושות אמורה לעבור כדי שנבואות הזעם לא תתממשנה. המון דיברו וממשיכים לדבר, לתקשר, ל.... אך לא לעשות. לפחות לא לעשות מספיק כדי לכפר על הנזקים שגורמת האנושות לכוכב ארץ ולשאר ההתגבשויות הצמיחות והחי שבה ולמצבי הצבירה השונים במכלול של כוכב ארץ(כולל אטמוספירה). בסוף השנה האזרחית הזו מסתיימת התקופה שבה בני אדם היו אמורים לבצע שינויים מרחיקי לכת ולעצור מעשיה מזיקה. משנת 2002-2007 כוכב ארץ ותדרי קרינות שיוצאים ממנו ומוקרנים מהירחים הכהים של כוכב ארץ ומשביטים קרובים, הם יגרמו לאירועים שיאמתו את נבואות העבר שאינן טובות ומשנת 200702012 הממסך הבין גלקטי יעביר את כוכב ארץ וכל אשר בו תהליכים אשר יפרידו בין מי/מה שעובר את שער עידן הדלי - האריה לבין מי/מה שלא יעבור. שבת שלום אסתיה חוטר גזע נ.ב. בשם משפחתי בחרתי ביוני 1993 כהצהרה ליקום שאני מעוניינת לפעול כדי שישאר חוטר מכל גזע.

למעלה