נא עזרתכם
שלום לכולם , כתבתי בעבר הרחוק בפורום ,אבל אני אספר קצת בכל זאת על עצמי : קוראים לי איתמר בן 25 ,סובל מ0CD בערך 5 שנים , מטופל כרגע בלוסטראל 150 מ"ג (3 כדורים)ליום . הייתי בטיפול CBT שדווקא די עזר אבל הופסק בלית ברירה .. השאלה שלי : יש לי די בעיה חמורה בכל הקשור לפחד מזיהום ומחיידקים : הכוונה שלי היא למשל עם מגבות זה פשוט סיוט למשל בחדר כושר או בכלל כל דבר הכי קטן הופך את המגבת למזוהמת ואז זה מחייב לזרוק אותה לפח . אני מעלים די הרבה מגבות ואמא שלי לא מבינה מה עולה בגורלן
הכוונה לזיהום היא למשל זיעה ,רוק ,סוליה של נעל ,פח ,אסלה ,כיור .שתן . שלא לדבר על רחיצות ידיים עם סבון , אבל בטירוף מה שגורם ליובש ולחתכים ואז זה עוד יותר גרוע כי אסור לי לנגב במגבת ,היא תזדהם ותתלכלך בדם , ואז המחשבות על מה יקרה מתחילות לרוץ .. בקיצור מצב ממש מבאס ,האם אתם חושבים שכדאי להחליף את התרופה ? למשל אם אני נוגע בבית שחי זה מצריך שטיפה , נוגע באיזה פצע ,מצריך גם כן שטיפה או שניים . כל ביקור בשירותים אפילו לפיפי נהיה סיוט כי אולי נגעה בי איזה טיפה ואז צריך לשטוף עם סבון אחרי כל פיפי . למישהו יש רעיון כלשהו ? תודה , איתמר