נא להחזיר לשולח

ה מוזה

New member
נא להחזיר לשולח

החיוך הזה שעולה לו מתהומות אין סוף הנפש והלב חלק ממנו נותר אי שם בידיו של לב עלום שם אני צוחקת מבדיחה, מתמונה מצחיקה . מחייכת אל העולם ..ומשהו חסר מכעין חיוך שאינו שלם יודעת שאין חיוך פנימי שתלוי באחר .. אז למה שלי כל כך לא מושלם ושלם ? והיא אומרת שאני צריכה לשאול אותי והיא אומרת תתמודדי ... והיא צודקת מתמודדת עם חיוך חסר עם האין די טוב מתמודדת .. תראי עד כמה טובה אני בזה כל כך טובה עד שאיש לא שם לב שמשהו חסר.. גם אני לפעמים ,לא שמה לב . הלפעמים אוזל והלעיתים נגמר להתמודד זה לא קל כשהחיוך גווע לו לאט התשובה כואבת הבריחה היא הקלה .. בורחת לשם ,בורחת לכאן אי שם כבן ערובה החיוך שאליו אני כמהה אותו החיוך שעולה וצומח מהנשמה יש בי חצי בוכה וחצי מחייך לו לזמן קצר אני מתמודדת .. מחניקה דמעה מדביקה חיוך אני חזקה . אני חלשה תשלח לי את החיוך בחזרה

הטייסת

New member
:))) מוזזי-

איך זה שכוכב אחד לבד מעז למען השם? כוכב אחד לבד אני לא הייתי מעז ואני בעצמ לא לבד... נו מוזי ,אני יודעת שאת יכולה. אני מתגעגעת למה שהיית פעם. }{

ה מוזה

New member
גם אני

מתגעגעת . אלי "כוכב אחד לבד .." }{ יעבור לי בובה .יעבור זה רק הסתיו(בפנים)וזה חולף

dance of life

New member
כתבתי את זה בהודעה אחרת

ושיריה אהבה אז אכתוב שוב גם מלאכים צריכים מלאך שומר מוזית אינך יכולה כל חייך לתת את כל כוחך לאחרים ולהשאר גוועת מחוסר כוחות, דלה באושר, מקרטעת בין שמחה מזוייפת לעצב שמנסה לפרוץ אך מפחד. הייתי נותנת כל כך הרבה כדי שתביני שיש לך כוחות כמו שמעולם לא ראיתי והייתי אומרת "קומי, תתחזקי! תאמיני!" אבל אינני יכולה כי את זה את כבר יודעת ואינני יכולה כי אני יודעת כמה זה קשה אז מוז כל שביכולתי להציע זה את כל מה שיש לי בנפשי את הכל אהיה שם בשבילך בכל דקה ושניה שרק תצטרכי ואם לא תבקשי את עזרתי, אהיה שם בלבי בלבד, בתקוותי, באהבתי אליך, באמונתי הבטוחה כל כך - שאת הכי חזקה שיש. *מחבקת אותך כל כך חזק* אל תדאגי.. אחרי הסתו יבוא החורף ויהיה לך קר. אבל החורף הוא קצר כל כך. ואז יבוא אביב, ותבוא פריחה, ויבוא אושר עם ניצוץ בעיניים ויבוא קיץ ויבוא שוב סתו אבל את תשארי הכי חזקה שיש, לא משנה מהיא העונה. אוהבת אותך כל כך! ג'וליה.

ה מוזה

New member
תודה מתוקה

אל תתבייש, היה עצוב. אל תצטער, אם תצטער: זאת היא עונה כזאת, חבוב, זה רק הסתיו וזה עובר. לך ערירי בליל העיר, הבט לרום, חפש כוכב, מותר, מותר גם לצעיר להיות טיפה זקן בסתיו. זה הסתיו עם הענן ועם הרוח המיבב, ואם אתה סתם ציניקן בכל זאת זה צובט בלב. הנה באוירה כזאת לנערה שוב אין אומרים: "הי, בובה, מותק, בואי לרקוד" - אלא: "הביטי, ליל סתוים..." אתה צוחק: "שטויות, שטויות". מן התרגשות, "הו, מה פתאום..." אז למה זר סיתוניות שלחת לילדה שלשום? זה הסתיו עם הענן... דמעה, אל תתאדם, חבר, היא לא תגרום שום נזקים. תאמר: "זה גשם לא יותר", אבל הן שנינו זאת יודעים. זה הסתיו עם הענן... -יחיאל מוהר-
מאתמול השיר הזה בראש שלי .. כן, עונות חולפות גם זו תחלוף תבוא פריחה באלפי צבעים אני אוהבת פריחות

g i l l i

New member
ה מוזה ../images/Emo13.gif

במהלך המסע האחרון שלי גיליתי שדווקא מי שלא מחניק את הדמעה הוא החזק. החולשה גורמת לנו ללבוש מסכות להתחבא..להחניק את הכאב. החיוך נמצא שם אצלך הוא שלך ורק שלך ורק את תחליטי איפה לשים אותו..ואצל מי.. תשלחי חיוך לעצמך מה שאת אוהבת - גלי עטרי מילים: מאיר גולדברג לחן: יצחק קלפטר קחי מה שתרצי, מי יסרב לך קחי את העולם כולו מי יוכל לומר לך לא אם רק תחייכי, מי לא יתאהב בך מי שאת רוצה יבוא אל תלכי עם מי שלא תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב יש לך זמן לגדול, כמה יפה את קחי את העולם כמו פרי קחי כל מה שאפשר אין אחת כמוך, את כבר יודעת שתוכלי תמיד לבחור כל מה שתרצי לזכור תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב יום אחד יבוא מי שחיכית לו מי שאת רוצה שיבוא עם מה שאת אוהבת בו

מלאכית אחת

כמה זמן שכל מה שקראתי לא העלה לי את סף הרגשות לדמעות והנה, באת את, וכתבת את אשר ליבך ואני קוראת והכל עולה מתוך הלב עולה ועולה עד שזה מגיע לעין והדמעות מציצות והעיניים בורקות לפעמים שאת חושבת שאף אחד לא מבין ולא יוכל להבין לעולם פתאום מגיע מישהו וכאילו קורא את הלב שלך וקורע אותו את לא יכולה להבין אפילו כמה כתבת את מה שלא הצלחתי לכתוב הרבה זמן, אפילו בקושי ניסיתי כי זה היה נראה לי דבר שאי אפשר להעלות על נייר ואז באת את, מדהימה שכמותך, וכתבת דברים מדהימים על דף. אני מרגישה הזדהות עצומה וגם גרמת לי להבין איזה משהו. דרך מילה בודדת אחת תודה לך מדהימה אחת

מחזירה ...

חיוך
מלאך קטן ... החיוך האמיתי חבוי בך בתוכך , בתוך ליבך, במחשבותיך , בקרובים אליך ... עכשיו את מחייכת כאילו ריק לך מבפנים , אבל אם תסתכלי מסביב תביני שחיוך נבנה , הוא מתחיל עם הבעת פנים ואח"כ מתפשט לכל חלקי הגוף ככה לאט לאט כמו סם טוב לנשמה ... מוזה יקרה (מאוד) עכשיו כבד לך על הלב , מרגישה חלשה אל מול כל העולם . הזמן יגיד את שלו . הזמן יעשה לך טוב ... תני לזמן לרפא אותך מבפנים . תני לחיוך הפנימי , לנשמה הטובה שלך להאיר החוצה כדי שתוכלי לקבל את האושר , את החיוך האמיתי שלך. אם כרגע לא מרגישה טוב בשביל לחייך
אל תחייכי , יגיעו עוד ימים של אושר וחיוכים כואבי לחיים ... מוזה זו תקופה , אני בטוחה , את תחזרי לעצמך כמו שהטייסת אמרה, החזיקי חזק את ממריאה אל תוך האושר ועולם החיוכים זוהי רק תקופה ... מקווה בשבילך שיגיע בקרוב ...
> חיוך אחד רק בשבילך
<
אוהבת המון , מקווה שתוכלי להשתחרר משלשלאות העבר ולהיכנס אל תוך העתיד עם המון שמחת חיים ... ו
בלב ... ( מקווה עכשיו שלפחות יש לך בזוית הפה חיוך קל ... תני לו להתפשט לכל חלקי הגוף להרגשה עילאית...
)

I Was Hoping

New member
יש ימים

שאני אומרת לעצמי לא לחייך שזה אסור רק לא לשקר לעצמי כי אם החיוך לא אמיתי אז עדיף לא לחייך בכלל אז שותקת. ויש ימים שכשאני נתקלת במראה אני רואה חיוך נחמד כזה וקליל אין מאחוריו שום דבר כואב אני אפילו לא מנסה להעלימו בכאלה ימים הוא יכול להישאר שם ולי לא אכפת כל עוד הוא לא שקר כל עוד החיוך הוא אמיתי אז זה רק עניין של יום עד שתמצאי חיוך אמיתי גם על פנייך לא תדעי מהיכן בדיוק הוא בא ובלב פנימה תדעי - הוא בא ממקום טוב וטהור שזהו בעצם ביתם של החיוכים האמיתיים כולם וזהו ביתך- שלך הרי אין אמיתית וטהורה ממך את ה מוזה ואל תשכחי זאת לעולם הוא יחזור אותו החיוך שאבד רק תביני הוא לא באמת הלך לאיבוד הוא רק נח ומחכה לימים טובים יותר שיבואו בקרוב הרבה יותר בקרוב ממה שאת מדמיינת לך ואני בטוחה שכולנו נבחין בשובו של החיוך כי החיוך שלך הוא את והוא לא יתקיים עוד הרבה בלעדייך כמו כולנו... אוהבת היולה

ה מוזה

New member
תודה ... על ההבנה ועל התמיכה

תודה לכן ..לכולכן כאן ומי ששלח לי מסרים הרבה פעמים כתבתי כאן לאחרים שזה בסדר לא לחייך אם החיוך לא מגיע מהלב ומבפנים שעדיף דמעה אמיתית מחיוך חיצוני ..ומותר להיות לפעמים עצובים וגם חלשים , כתבתי כאן שלהיות חלש זה עוצמה טהורה להיות חלש זה להשיל את המסיכות ולגעת במקום הכי אמיתי שיש בפנים אז אני ארשה לעצמי ליישם את מה שכתבתי כשהחיוך ישוב לו לממלכת הלב אני אחייך אהיה קצת חלשה(זה בסדר זה מותר וזה זמני ) אגע לי במקומות שמזמן לא ראו קרן אור או חשו נגיעה חשבתי הרבה היום על המילים שאני כותבת פה ..ואלו שלא נכתבות כאן לחבר יקר אמרתי שזה חלקיק כל כך קטן הכתיבה שלי כאן כי אני חוששת שלא יצליחו לשאת בעוצמת המילים כי הן חדות וחזקות ונכתבות מהמקום הכי כואב ואמיתי אז אם אכתוב פה , זה יהיה כדי לשחרר כדי להשיל שכבות כדי להקל אל תחושו מחוייבים להגיב , יודעת שלפעמים אין מה לומר לפעמים גם השתיקה היא הבנה ......
תודה ענקית לכם

מוזלה...

כתבו לך פה כל כך הרבה דברים מקסימים ואמיתיים, ואני, אני נשאר לי לחבק אותך חיבוק גדול, לחייך אליך חיוך מבעד למסך המחשב, ולומר לך, שהחיוך, מסתתר בך, והוא יבוא בזמן הכי לא צפוי, כי חיוכים, כמו האהבה, יש להם דרכים משל עצמם להגיע אלינו...

Midnight Lady

New member
שותקת כי אין לי את האמצעים להגיב

שיהיה לך רק טוב אם למישהו מגיע - זה לך את כתבת פעם, אני חושבת, שאם תחייך מבחוץ לאט לאט זה יחלחל גם פנימה אז חייכי רק קצת רק לפעמים חייכי אל אחרים לאט לאט תתחילי לחייך גם לעצמך בהצלחה

למעלה