נא לא לפספס!!

נא לא לפספס!!

היום בשעה 3:00 בלילה יש את הטקס של הגראמי בערוץ STAR WORLD. נא לא לשכוח. כולם להחזיק אצבעות, אולי השנה בריטני תזכה בגראמי הראשון שלה!

פיית

New member
לפי מה שאני יודעת

לבריטני יש כבר 4 גראמי מליפני שנה שנתיים אני חושבת

TetiBETTY

New member
יש לה כבר 4 גראמי...

כמו שכתבו כאן... זה אלו עם הקפיצים,יש לה עשרות תמונות מאותו טקס. אבל עדיין,שיהיה לה
רבה

../images/Emo41.gifאין לה אפילו גראמי אחד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היא זכתה בכל פרס אפשרי חוץ מהגראמי ומה-VMA...

פיית

New member
לא יש לה 4 גראמי שמעתי היום באנגלית

לא זוכרת איפו אבל אמרו שיש לה 4 גראמי אבל משומם מה אין תמונות

../images/Emo41.gifאין לה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

תאמינו לי, היא הופיעה פעם אחת, עם "From the bottom" ובייבי.. היא הייתה מועמדת לתגלית השנה (אז ב-99) והיא לא זכתה.. לא זוכר אם היו לה עוד מועמדיות, אבל בטוח שהיא לא זכתה

את מתבלבלת

יש לבריטני 4 פרסי MTV רגילים שהיא זכתה בהם בשנת 1999 ב-EMA ... אין עדין גראמי אבל היא הייתה מועמדת כמה פעמים

i4britney

New member
טקס הגראמי - המנצחים לא בריטני!

טוב בריטני שלנו שוב לא זכתה בטקס הגראמי אבל אפשר להתנחם בכך שגם : אבריל אלבין,פינק,שאקירה,גניפר לופז,קיילי מינוג והזמרות מהסוג האלה לא זכו בגראמי , זה לא כך כך עצוב כי טקס הגראמי הזה מיועד לאלה שהכי מצליחים בארה"ב כמו נורה גונס ומישל בראנץ ולא בכל העולם אגב מי שרוצה לראות את המצנחים שיכנס לאתר www.mtv.com 1

TetiBETTY

New member
נכון...וסקופ:

קיילי מינוג שרה עם ג'סטין טימברלייק
איזה שילוב...
הטקס ישודר שידור חוזר יום חמישי עם תרגום,ב 21:00-ערוץ 3. אל תחמיצו

Polyphonic

New member
אגב התמונה הזאת...../images/Emo6.gif

קישור (מומלץ לשונאי ג'סטין
) ובאותו אתר שהתמונה שייכת לו, יש אדם כלשהו שפנה אליהם וטען שיש לו תמונה של ג'סטין בהופעה בבריטס עם ה..אממממ..איך נקרא לזה...ג'סטין הקטן(?) עומד

פיית

New member
הסבר לבריטס

הבריטס זה טקס חולקת פרסים לבריטים.... ככה נראה לי

TetiBETTY

New member
גם ניחשתי ככה...המילה שמסתתרת שם

בריט,די מסגירה שזה מש'ו שקשור לבריטניה...

כע ראיתי את זה...

מממ... היה חביב מאוד... וג'סטין פשוט גועל נפש!!! הוא מגעיל סוףףףףףף.... יאללה צ'או

למעלה