נא לא להרגיז אותם

masorti

New member
ההגיון שלך מוזר...

מי שאמין בעיני - אני מאמין לכל דבריו. מי שאינו אמין בעיני - אני מאמין רק לדברים שאמר כשברור שלא היה לו אינטרס לשקר (או אף השקר היה מנוגד לאינטרס שלו.) ההנחה שלך שאדם יכול רק לומר אמת תמיד או לשקר תמיד היא כמובן שטות. שקרן משקר רק כשזה כדאי לו, וכך יש לבחון את דבריו.

ועוד משהו "קטנטן" ביותר...

"זכות" השיבה, דאחלן לא אידיוט, רחוק מזה, הוא לא יגיד אני רוצה את פלשתין הגדולה בין הירדן לים, הוא מהנהגת הרשות, אם יגיד את זה מי בכלל ידבר איתם, אפילו האירופאים לא, חוץ מזה האם הוא מכיר במדינת ישראל כמדינתו של העם היהודי?, להכיר במושג "ישראל" זה שום דבר, זה לא אומר כלום אם אתה לא נוסך בו משמעות, להגיד אני מכיר בישראל אבל לא כביתו הלאומי של העם היהודי זה כמעט אותו דבר כמו לא להכיר בה.

roxy1002

New member
אני איתך - אגב יש אתר מצויין בנושא

הנה הקישור: http://www.demographyproblem.com/ אגב, לפי תפקדים פינוי המתנחלים מעזה וצפון השומרון, ניתן יהייה לפנות ערבים מהגליל ומהנגב.

motyka

New member
זה לא התקדים הנכון

את המתנחלים החזירו לארץ על סמך אותו תקדים צריך לקיים את זכות השיבה

motyka

New member
כשהמשיח יבוא הבעיה תיפתר

ממילא עד שיבוא המשיח אסור ליהודים להקים את בית המקדש. ויש הטוענים שאסור ליהודים לעלות על הר הבית כי הם עלולים לעבור מעל קודש הקודשים

masorti

New member
ולכן הפתרון ברור...

ריבונות ישראלית וניהול דתי מוסלמי. כשיבוא המשיח, הואקף יתבקש למסור את המפתחות לצוות ההקמה של בית המקדש.

אז למה אתם מחכים, הא?

כבשתם את הר הבית ב 67, למה לא יכולים להתפלל בו עד היום הזה?, אז לא ישראל מחליטה ואם ישראל מחליטה היא מקבלת החלטות נבונות, והוא ישאר בידי המוסלמים תרצה או לא תרצה, אם הדו קיום מבחינתך הוא שאני אוותר על כל מה שיש לי אז אתה תמשיך לחלום על דו קיום כזה... לא כאן?, למה חמוד? הרי זו הארץ של הסבים שלי לפני שהיא המקלט שלך, בכל זאת לא אתה ולא מיליונים כמוך ימנעו ממני להתבטא.

התבטאות מעניינת "כל מה שיש לי..."

עוד הוכחה ש"הכיבוש" הוא תירוץ, ה"קיפוח" הוא תירוץ, כל מה שיש לך זה כל מה שמעניין אותך, לבטאות את הלאומיות פלשתינית שלך במדינת ישראל, לאומיות זה הכל, ברור לך שזה לא יקרה, יותר נכון עדיף לך שזה לא יקרה... גם פלשתין, גם לאומיות פלשתינית בתוך מדינת ישראל...ואתה עוד מדבר על שיוויון...קיפוח..., שיא הצביעות!

sela v

New member
המסגדים בהר הבית הם עובדה

ואף אחד לא יתן לטפשים להרוס אותם לבדוק מה אולי היה שם קודם? ואם אכן היה שם מקדש? הרי מקדש אלו רק אבנים. המקדש נהרס ממזמן עוד לפני קום הדת המוסלמית, ומה יתן ליהודים אם יהרס המסגד על הר הבית. יש את הכותל. אף יהודי לא צריך בית מקדש חדש.

ערןממ

New member
ומסגד, הוא לא רק אבנים?

"אף יהודי לא צריך בית מקדש חדש" - כמו להגיד שאף מוסלמי אינו צריך את מסגד אל אקצה. למה יהודים אינם יכולים להיכנס להר הבית ולקיים את פולחנם הדתי?

sela v

New member
גם מסגד הוא רק אבנים

אבל כמו שיהיה זה טיפשי להרוס בית כנסת, ואני לא זוכר מקרים של הרס בתי כנסת ע"י מוסלמים במזרח התיכון חוץ מבעת הפינוי. ככה אני נגד הרס מסגד. האם הערבים אי פעם ניסו להרוס את הכותל המערבי? הרי הוא זה שקדוש ליהודים, ולא מה שלא קיים (בית המקדש).

ערןממ

New member
טעות

קדושת הכותל המערבי נובעת מעצם היותו חלק ממה שכבר לא קיים, וכן קדוש. הר הבית עצמו קדוש ליהודים. גם אני לא זוכר שום הרס של מסגדים חוץ מהמסגדים שהרסנו. ולא זכור לי שום נכבה חוץ מהנכבה ב-48'. לא ידוע לי על ניסיון להרס של הכותל, ידועים לי מקרים של שריפת בתי כנסת ו/או הסבתם למסגדים. זה לא טיפשי להרוס בית כנסת, תן לנסיך האהבה להסביר לך על כך, ובלי שום ציניות, אני אפילו מסכים איתו, אך ארצה שהוא גם יבין הריסות של מסגדים קיימים.

motyka

New member
כי הרמב"ם אוסר זאת

כל עוד לא יודעים בדיוק היכן קודש הקודשים אסור ליהודים לעלות על ההר. כי עלול להווצר מצב שיהודי יעמוד בטעות על קודש הקודשים וזה אסור ליהודי סתם, מותר רק לכהן גדול. (לגוי מותר, כי אין סיכוי שתיגלה אליו השכינה)

roxy1002

New member
צודק-זהו ביזיון שממשלות ישראל

עד היום לא פתחו את הר הבית ליהודים. אחד התסריטים שבהם הר הבית יוכל לחזור לידנו הוא בזמן מלחמה- או אז כאשר התקשורת תהיה עסוקה במאורעות המלחמה, נוכל להחזיר לידנו את הר הבית ולהקים בו את בית המקדש. אגב, נדמה לי שפעם נאמני הר הבית הגישו תביעה יצוגית כנגד הכובש הערבי בהר הבית (הוואקף), בטענה שההר צריך להיות מוחזר לעם ישראל.

roxy1002

New member
המצב הוא הזוי - מדינת ישראל מפעילה

נהלים גזעניים נגד יהודים בכך שהיא לא מאפשרת לעם היהודי לעלות להר הבית. המצב הוא אבסורדי - מדינת היהודים היא שלא מאפשרת את העליה להר הבית ולא מדינות ערב.

sela v

New member
כנראה שיש סיבות טובות לכך

שיהודים לא מורשים לעלות להר הבית. בכלל תראה לי התקוממות יהודית נגד הדבר? זה בכלל לא מזיז לאף אחד.

ערןממ

New member
תתחיל עם השרשור הזה.

יש את תנועת "נאמני הר הבית", את "תנועת המקדש" ויש את העלייה המפורסמת ביותר של יהודי להר הבית, העלייה של אריאל שרון שגונתה ע"י כל החוגים הליברליים. אז טענתך הסאטירית, לגבי איסור חופש התנועה, ופגיעה בחופש הפולחן, כי "זה לא מזיז לאף אחד" תופסת בדיוק כמו גירוש ערביי ישראל לרשות, כי במילא זה לא מזיז לאף אחד.

למעלה