נא לא להרגיז אותם

נא לא להרגיז אותם

הר הבית לא בידינו יש מקומות בארץ ישראל שאסור לנו כיהודים להימצא בהם. מדינת ישראל תמיד מושמצת כגזענית וממש משתדלת לא להרגיז את המיעוט הערבי העויין. הם עושים מה שהם רוצים, קובעים איפה מותר לנו ואיך ונא לא להרגיז אותנו כי מיד נפתח בעוד אינטיפדה. אתם בטוחים שהם בכלל רוצים דו קיום. יש לנו פארטנר? לא פלא שהעולים מרוסיה פחות מסמפטים את הערבים. אנחנו כבר התרגלנו אליהם.

למה לשכוח?

הבעיה אצלנו שהממשלה איננה מוכנה לטפל ביותר מבעיה אחת בתקופה נתונה אז עכשיו ההתמקדות בנושא הפלסטיני ואת כל יתר הבעיות מטאטאים מתחת לשולחן כשתפתר הבעיה הפלסטינית כנראה אז יתפנו לטפל בבעיית ערביי ישראל הם כידוע דורשים זכויות אזרח אבל על חובות אינם מוכנים לשמוע ובנוסף כאמור מכתיבים לנו איפה הם מרשים לנו להסתובב במדינת ישראל גם בעיה זו תפתר בבוא היום. ושלא יאיימו באינטיפדות כי יש לנו נסיון עשיר בהתמודדות עם מתפרעים

../images/Emo6.gif...אתה לא מפחיד אף אחד באיומים

שלך, הר הבית ישאר בידי המוסלמים, עובדה ש מ 67 ועד היום לא העזתם לעשות משהו בנדון.

אם זה ביטוי פלתשינאי לאומני אז אתה

חיי באשלייה גדולה, הדברים שאמרתי הם עובדה ותנסה להפריך במקום להתבכיין.

מי עלה להר בהית? שרון

מי מחליט מי יתפלל ומי לא ישראל, לרדת עוד ברמה?, אתה שמנפנף בלאומנות פלשתינית נוסח "הר הבית ישאר בידי המוסלמים", אתה כאזרח ישראלי, בגלל אנשים כמוך לא יהיה דן קיום, במדינה היהודית אין ולא יהיה שום סובלנות לביטוי לאונות פלשתינאית בתוך ישראל, לאומנות פלשתינית מקומה במדינת פלשתין ושם בלבד, לא כאן.

יובל מה אתה כלכך רועד

כלה אמר שהר הבית יישאר בידי המוסלמים וזהו מצב העניינים , ירושליים בפועל מחולקת , ואם צורם לך הלב על חלקת האדמה שהיהודים לא יכולים להיכנס אליה ובכלל שהיא קדושה לדת מסוימת , אז אולי תספור ליכמה מקומות אסור לערבים להיכנס אליהם במדינה הזאת ? תוכיח לי שהמדינה שמנפנפת תמיד ב" ערביי ישראלים רוצים זכויות ולא רוצים חובות" היא לא עוינת כלפי האזרחים , ומשום מה היא לא מגייסת אותם בשירות חובה ? למההיא לא משלבת אותם בעבודה הציבורית ? אתה רוצה להתייחס אל ערבייי שראל כמיעוט ? תן להם 20 אחוז מקומות עבודה , כמו שאמר לך אקרא במקום להתבכיין תפריך את הדברים למרות שלא נראהלי שאתה פה בשביל להפריך , סלמאת

רועד? זה בטוח לא, אני מודע היטב

למי החזק ומי החלש... אני לא יכול להתייחס לערביי ישראל כמיעוט מפני שהם אינם כאלה, אני לא מצפה מהם להזדהות עם סמלי המדינה וציביונה בדיוק כמו שלא אשנה דבר לכיוונם, אני לא מצפה או רוצה שיתגייסו לצבא. אני לא מתעלם מהעובדה שהשליטה שלנו בי-ם היא חלקית וחבל, מה לעשות, עכשיו יש מסגד במקום בית המקדש, ככה שהם נמצאים עליו. האם זה המצב שישאר?, אני לא יודע, בינתיים זה ככה. ניפנוף בשליטה מוסלמית בי-ם על ידי רזרח ישראלי מראה לי את הפרדוקס של שני לאומים בתוך מדינה אחת ולמה אין דו קיום, מה שיש זה מזוייף וחלש. עוד צעד בדרך לפיצוץ אותו אני כל כך רוצה למנוע, אני יודע שחוץ מזה שזה עדיף לנו זה עדיף פלשתינאי ישראלי, לי ברור מי ינצח ומי יובס, לא מספיקה "נכבה" אחת?

שם לב לגישה הכוללת:

"הרי זו הארץ של הסבים שלי לפני שהיא המקלט שלך...", זו הגישה, "לוחם אמיץ" הוא לא היחיד, אם גישה כזו דו קיום לא יהיה אם לא תהיה פרדה אמיתית בין העמים. הפתרון ההוגן בו אני מצדד, מדינה פלשתינית לצד מדינה יהודית הפתרון של ערביי ישראל - מדינת פלשתין לצד מדינת "כל אזרחיה" שדה פקטו זו מדינה פלשתינית שניה. איפה ה"דו" בדו קיום?, אני חושב שרק בפתרון שאני מצדד יש "דו"

sela v

New member
צריך להגיע להבנה

שהאדמה הזו חשובה במידה שווה לשני העמים. אין תחרות למי היא יותר חשובה. וצריך לדעת להתחלק.

הוויכוח שלי הוא עם "ערביי ישראל"

אין לי שום דילמה עם חלוקת הארץ לשני העמים, אין לי בעיה עם הקמת מדינת פלשתין, יש בעיה כאן, בקווי 67' פחות או יותר. אין לי הבנה למיעוט לאומי בתוך ישראל, כלומר אני מבין מה הם אומרים, מודע להשלכות ולתוצאות אבל לא, אין לי שום הבנה לרצון לא משנה תחת מה הוא, "צדק", "שיוויון", "דמוקרטיה", שמשמעו להפוך אותי כיהודי למיעוט. מה שמטריד אותי הוא כאן, בישראל של 67', אני בעד מדינת פלשתינית מתוך הסיבה הזו, שאם אני מפריד ביננו לבינם, אז ההגדרה העצמית שלי בישראל לא תהיה יותר בסימן שאלה, נכון להיום היא מאד.

skywalker 8

New member
הבעיה ש"ערביי ישראל" לא מוכנים

להקצות חלק מהאדמה ליהודים ואילו לתת לפלסטינים(כלומר גם הם) את חלקם. איז פשרה אתה רואה פה?? אולי תבינו את שהיהודים הם אינם הכתובת. רובם הגדול בעד חלוקה ונתינת שטח לפלסטינים בו הם יקימו בית לאומי. אבל! תמצא לי פלסטיני אזרח ישראל אחד שיסכים לאותו דבר ונתינת בית לאומי לעם היהודי על חלק מהאדמה....

motyka

New member
תקרא את מה שאמר דחלאן אתמול

הסדר קבע על בסיס גבולות הרביעי ביוני 1967 כלומר יש הסכמה לבית לאומי לעם היהודי על חלק מהאדמה

masorti

New member
וכמובן לא יעלה על הדעת שהוא משקר...

ומרגע שיקבל מדינה בקוי 67' ימשיך לפעול לפי תכנית השלבים עד לחיסול היישות הציונית. בתור צעד בונה אימון, שדחלאן יארגן ביטול של האמנה הפלשתינית ברוב של שני שליש מחברי המל"פ.

motyka

New member
אם אתה מאמין לו כשהוא מאיים

תאמין לו גם כשהוא מוותר על דרישות ומציע הסדר ואם אתה לא מאמין לו - למה אתה פוחד ממנו?

masorti

New member
ההגיון שלך שגוי...

כשהוא מאיים אין חשש שהוא משקר, משום שאינו מרויח מכך. כשהוא אומר דברי שלום, יש מקום לחשוד שמדובר בתחבולה. ולמה יש סתירה בין חוסר האימון בו והפחד ממנו? אני גם זה וגם זה. נ.ב. גם היטלר הבטיח שאם רק ימסרו לו את "השטחים" בצ'כוסלובקיה המיושבים ע"י בני המיעוט הגרמני, אזי לא תהיינה לו יותר תביעות טריטוריאליות באירופה. לא זכור לי שההתחייבות כובדה והעם הצ'כי זכה לשמור על ריבונותו בשטח שנשאר אחרי הסכם מינכן.

motyka

New member
הגיון מוזר ומעוות

או שאדם אמין בעיניך, או שאינו אמין אם אתה מנתח כל אמרה של אדם אחר בהתאם לדיעות שלך, ומתייחס באמינות או לא לפי הדעות הפרטיות שלך, אתה מונע כל אפשרות לדו שיח או שלום, כי אני אנתח כל אמרה בצורה שונה, ויווצר מגדל בבל.

למעלה