נאצים?????????

שקד45

New member
נאצים?????????../images/Emo46.gif

בהמשך להודעה שכתבתי כאן ביום ראשון "אמא של חייל" אז היום קיבלתי ממנו טלפון והבן שלי אומר בזו הלשון "אמא זה לא המכות שאנו חוטפים ........... הם קוראים לנו נאצים!!!! היקרא לחייל המשרת בצבא הגנה לישראל ,ע"י יהודי , נאצי???????????? לא הגזמתם ,אתם לא עוברים את גבול כל הטעמים????????? לא מבקשת עיצות ,את שיש לי לומר לבני אמרתי . פורקת זעמי ולכם לידיעה ,כי ראינו תמונות אחרות בחדשות של אמש ...

אני לא מפסיקה להזדעזע מהם

גם אחי הולך לעשות פאוז מהקורס ל"טובת" ההתנתקות. אני חושבת על הילדים שלנו, הילדים שלהם...לאף אחד לא מגיעה השנאה הזאת.

vered 37

New member
בושה וחרפה לצה"ל ..וחיילנו נהרגים

על אדמת הארץ הזו .. וכך מכנים אותם..."נאצים " מקומם אותי... מה הפלא שחיילים נכנסים לדכאון בשירות הצבאי וחלקם מתאבדים. מחדל

החתולית

New member
אותי זה רק משכנע

שפאנדמנטליזם דתי יהודי אינו שונה מזה הנוצרי או המוסלמי או בודהיסטי. הגבולות נחצים שוב ושוב, ואנחנו (הרוב הדומם, הרוב השפוי?), יושבים בשקט או מוחים בקול רפה. שומעת את הקיצוניים מכל הצדדים ברדיו ובטלויזיה, ויודעת ששום קיצוניות אינה טובה - לא זו המכנה את החיילים שלנו נאצים ושונאי ארץ ישראל, ולא זו השמחה לאידם של מפונים ומצדיקה את עצירת האוטובוסים. אין לי מושג מה יהיה הסוף, רק חרדה מפניו.

לקצין שלנו....שנימצא שם ברגעים אלה

שמור על עצמך- איש!!!- ושתה המון מים, יש פה מישהי מתוקה שמחכה לך (וזאת לא אני)-
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף- למה זה צריך להיות כך?-עצוב!

ב ד ר ך

New member
גם אח שלי שם. אבל ..מהצד השני .

בכפר מימון כבר יומייים חום אימים, מחניק אבל הוא שם כדי להביע מחאה על מה שנראה בעיניו כאסון על העם היהודי. אחי (דוס דוס שחזר בתשובה ) שם בתחושת שליחות כי גם אותו מדינת ישראל דירבנה לעבור ליישוב בשומרון על מנת ליישב את האזור, על מנת לשמור על ארץ ישראל השלמה (מילות שרון חבר כנסת מן המניין דאז). שאלתי אותו על קריאות הנאצים ועל המכות . לא היו דברים מעולם , לפחות לא איפה שהוא היה. והוא מקווה מאוד שגם לא יהיו. הדבר היחיד שהם צועקים שם לחיילים ולשוטרים זה.. " סרבו פקודה", "אל תשתפו פעולה" "יהודי לא מגרש יהודי". בכל מקום יש איזה קיצוניים פנאטיים שעלולים לקלל קללות נוראיות שכאלה. אבל הרוב הוא רוב מתון שבא להביע את מחאתו. כולי תקווה שחלילה לא יסלימו הדברים. אחי שמור על עצמך שתה הרבה מים שמור על השפיות אתה וחברייך. שמור על הסדר והחוק.

a n a t i 3 3

New member
הכי גרועים הם הקיצונים...

מכל צד שלא יהיו! מאחלת שלום לאחי ולאחיך

ב ד ר ך

New member
את קולטת איזה מוזר זה ?

אחי מול אחיך. מוזרררררר ביותר ואותנו לימדו תמיד שהאוייב בא מבחוץ . שתעבור כבר התקופה הזאת בשלום ובשקט. לכולם.

דנדי1

New member
בדרך....

בגלל גישה כזו אנחנו נמצאים במצב כזה.... מי בדיוק האוייב של מי? אנחנו במלחמה ולא ידעתי? הם לא האויבים שלנו כמו שהם לא מחשיבים אותנו או את צה"ל כאויב שלהם מבקש, ...לשקול מילים

ב ד ר ך

New member
דנדי .....

קרא שוב את ההודעה שלי. איפה בדיוק קראת על גישה שלילית לצד כזה או אחר ? ואם בכל זאת צריך הסבר אף אחד הוא לא האוייב !!! לא המתנחלים ובטח ובטח לא כוחות הבטחון. הסיטואציה הזאת של אח מול אח משני הצדדים היא סיטואציה מוזרה ביותר . כשאם שולחת את בניה או את אחיה לצבא ודואגת לשלומו זה בדרך כלל כשייש אוייב מהצד השני ולא אח. ודרך אגב .. בניגוד לך , אני מאוד מאוד חוששת שאנחנו עלולים חלילה לגלוש למצב של מלחמת אחים במידה וקיצוניים יתסיסו .

שקד45

New member
../images/Emo92.gifבדרך

בדרך קיראי בבקשה את התנצלותו של דנדי 1 ותראי שאכן קרו דברים .

ב ד ר ך

New member
שקד ../images/Emo39.gif

קראתי. "אבל רק רוצה להוסיף, שהמקרה הזה הוא לא דוגמא למה שהיה שם אתמול לרוב היה שם שקט ורגועה". אין הצדקה לקרוא לחיילים נאצים. אבל אין הצדקה לכך שנחשוב שכל המפגינים מסתובבים שם, מקללים ומרביצים ולחיילים. מקווה מאוד שזה מקרה נדיר. וכמו שכתבתי שנעבור כבר את התקופה הזאת בשלום
לימים טובים יותר.

הסוכן64

New member
כבן לניצולי שואה אני בשוק מקריאות ה

גנאי .מי שצעק אותם צריך להוקיע אותו\תה ולהחטיף לו

old friend

New member
למה לי פוליטיקה עכשיו

אבל בסופו של דבר לא יכולתי לשתוק גדלתי כמתנחל, משנת 76 גרתי עם ההורים בשומרון. כשדינה כתבה על הימים של ימית, שתקתי, אני הייתי שם בתור מתבגר בן 15, הייתי שם עד הרגע האחרון, האוטובוס האחרון שעזב את האיזור. היום אני רחוק משם מאוד, לא ימני ולא שמאלני, זה פשוט לא מעניין הכל אותו חרא. רק תסבירו לי את ההבדל בין נאצים (מילה שבטח לא תעלה על פיהם של רוב האנשים שם), חלאות, בושה וחרפה וכל מיני תיאורים אחרים ? קיצוניים ? מראים לנו רק את הקיצוניים שבהם, את המטורפים שמוכנים ללכת מכות להרביץ, את אותם אנשים שלא מייצגים את האיזור. גוש קטיף הוקם כאיזור השפוי של תושבי ימית, אחרי הפינוי הועברו היישובים מסיני לשם. תושבי היישובים היו חקלאים שהמדינה שלחה לשם. והיום אנחנו באים ואומרים להם תזרקו הכל ותעזבו את החלום שלכם, שלושים שנה תמחקו ותלכו מותר להם למחות, מותר להם להפגין, לנסות להציל את הבית שלהם. אבל לא רוצה להכנס לתושבים האלה, מדבר על המפגינים של אתמול. אבא שלי, אחות שלי, הגיס שלי (מאחות אחרת) וכל הילדים שלו, הלכו להביע את המחאה שלהם בצעדה בין נתיבות לכיסופים. הממשלה החליטה שהם לא יכולים, עצרו אותם ליד חיפה כי האוטובוס שלהם היה כתום. אחותי עמדה ובכתה מול החברים שלה , כולם חיילים שנמצאים שם, אז בא שוטר לעצור אותה. אבא שלי בן 65 בטח לא הלך להרביץ לחיילים שכולם בגיל של הנכדים והילדים שלו בטח לא היה צריך לחזור הביתה עם סימן כחול הם לא באו לצעוק או ללכת מכות הם הלכו להביע מחאה יש שם אנשים מבוגרים משפחות עם ילדים נערים ונערות הם חזרו אחד אחד מזועזעים מרצח אופי ותעמולה שהיתה נגדם כל הזמן משום מה התקופה הזו גוררת אותי לתגובה פוליטי שכבר שנים לא היתה קיימת בי. ההתלהמות שמראים לנו בטלוויזיה מוציאה פה אותה התלהמות לצד השני, מה ההבדל ? לנו מותר להם אסור ? וסליחה שייצא קצת ארוך שם
ושלח

למעלה