אתה בטח לא הכתובת לדברים הבאים,
אבל כתבת,,מה שכתבת, אז חשבתי לענות רציתי לומר לך, שלמרות שאני בעד ההתנתקות, שלמרות שאני בעד להקים מדינה פלשתינאית <איך זה נשמע, להקים??..>, לא מתוך איזה אידיאל נעלה, באמת שלא, אלא מתוך ראיה <פרטית שלי> את המציאות, ומסקנה שלי, עוד לפני הרבה זמן שהגיע זמן ההתנתקות... ושיפסיקו עם השטות הזו של אוטונומיה, שיקימו להם גם מדינה. וזהו. <וזה לא המקום לפרוט> אז למרות כל זה, תמיד, תמיד הערכתי את המתיישבים <שונאת את המילה מתנחלים, כי במילה עצמה יש כבר הבעת דיעה מסויימת>. המתיישבים שרובם <?!> נמנים על בני עקיבא, יוצאי יחידות קרביות, אנשים באמת לתפארת עם רמת ערכים גבוהה וכו <כמובן הכללה , אבל למה לא לעשות הכללה לטובה, אם אפשר כל כך בקלות לעשות הכללה לרעה???......> גם שדרכי שונה, הערכתי אותם. כי הבנתי שהם מחונכים על ערכים מסויימים, שלי כבר לא אומרים דבר, כמו למשל קידוש האדמה. והם הולכים וחיים במקומות, שאני לא הייתי הולכת לחיות בהם. הם חיים עם האמונה שלהם, בדרך שלהם. באמת, באמת, תמיד נדמה היה לי שהם האחרונים עם הערכים הטובים של פעם, ערכים של בין אדם לחברו ועוד כהנה וכהנה. אבל בשביל מה היו צריכים לפזר מסמרים על הכבישים שהם חסמו???????? לפזר גולות על הכבישים??????????????..............<זה מייד הזכיר לי את המתאבדים עם מסמרים ושלל מנעמים, שהתפזרו ופגעו באנשים בשעת הפיצוץ...> אוקיי, אני מבינה רוצים להפגין.... אבל מה בין פיזור מסמרים, חסימת כבישים לבין ההפגנה??? האם כל דבר משרת כל דבר???? לפזר מסמרים???? מה הרוע הזה???? האם פתאום הכל נהיה כשר?...... במחיר פגיעה בחיי אנשים חפים מפשע?....רוכבי אופנועים יכלו להחליק עליהם, אמבולנסים להיתקע, אני לא מתכחשת לכך שיש מידה רבה של "עליהום" באמצעי התקשורת, ונסיונות רבים ליצור פאניקה מעבר למה שבאמת קורה. ראה למשל את תשדירי החדשות ההיסטרים, המתייחסים לנושא. אבל עדיין. חבל שהם בחרו בדרכים כל כך לא ראויות. האמת, שעכשיו קשה לי להאמין להבטחות שלהם, שהכל יתנהל כשורה. לא פלא, שהמשטרה סגרה אותם ולא איפשרה להם להמשיך בתנועתם. אי לכך קשה לי לשמוע אותך מתאר את נוסעי האוטובוס כנוסעים תמימים ואומללים. סביר להניח שכמה מהם אכן כך, אך סביר להניח שאחרים אינם כך. מה חשבו ש"הפגנות" אלימות שכאלה, לא ישנו את דעתם של רבים, שהעריכו את דרכם, שהעריכו אותם????? האם חשבו שבדרכים הנ"ל יביאו לשינוי ההחלטה???? הרי ההחלטה כבר התקבלה, הרי לא ציפו שפתאום ראש הממשלה יודיע לאומה כולה, שהחליט לחזור בו?.............. חבל, שבחרו בדרך הזו. יש דרך להפגין, ויש דרך להפגין. חבל!