נאפסטר מתה

ערן1987

New member
לשמוע מוסיקה דרך יוטיוב זה אחלה

כי לא תמיד בא לי להוריד שירים וכדומה ואפשר לגלות דרך האתר מוסיקה חדשה (או לפחות לראות חתולים חמודים
). לגבי מה שהתכוונתי, התכוונתי שאם אתם כבר יודעים נגיד על מה להמליץ להם, פונים אליהם יותר בצורה חברית.

DAN1EL

New member
אני אפילו לא עובד בחנות דיסקים

אלא בחנות ספרים שמוכרת גם דיסקים, ואין משמרת שבה אנשים לא קונים דיסקים. אתמול קנו את ריטה, נתן גושן (מי זה לעזעזל? כל הזמן קונים אותו...אני לא שומע רדיו, רק יודע שיש לו כובע) ועוד. מה שעצוב לי זה שהרבה מהאנשים האלה שקונים דיסקים תמיד מתלוננים על זה שהמבחר קטן ואין לי מה להגיד להם חוץ מזה שהם צודקים, ושהלוואי שהיה לנו מקום לשים פה את כל הדיסקים שראויים להימכר. הרבה אנשים שאלו אותי אם יש חנות דיסקים נורמלית באיזור שהם יוכלו למצוא בה את מה שהם מחפשים ונאלצתי להגיד להם בעצב שאין. כתבתי על זה פוסט פעם, על כמה שזה דפוק שהקהל שעדיין קונה דיסקים מתפספס כי אין לו איפה לקנות.

ערן1987

New member
"רק יודע שיש לו כובע"

הוא זמר שפרץ בגדול השנה, יש לו 4 להיטים מאוד גדולים והוא זכה בפריצת השנה בגלגל"צ. בקיצור, אתה לא תאהב אותו

inbal287

New member
"רק יודע שיש לו כובע"
הרגת אותי

תכלס, זה מה שחשוב לדעת עליו...
אישית, הקול שלו מעצבן אותי. אבל אני מודה שהבחור כותב טקסטים מאוד יפים ונוגעים ללב. וזה נכון לגמרי, אני גרה בעיר שיש בה מינימום 4 חנויות דיסקים שהן ייעודיות לזה בלבד.. ויש עוד את סטימצקי וצומת ספרים שגם מוכרות. אבל יש לי חברים שאין בסביבתם חנות דיסקים, זה פשוט מטורף! זה כזה חוסר תרבותי, זה פשוט לא הגיוני בעיניי.

ערן1987

New member
בפתח תקווה, העיר ה-5 הכי גדולה בארץ אם אני

לא טועה, אין חנות דיסקים. היה טאוור בקניון הגדול שנסגר לפני כשנה וחצי וצליל ליד העירייה (שבתכל'ס זה מיקום קצת דבילי לשים בו חנות דיסקים. לא כי זה ליד העירייה אלא כי זה ליד סוג-של שוק כזה חח), אז הפ"תניקים והסביבה נאלצים לנדוד למקומות אחרים ):

ערן1987

New member
אני זוכר שהייתי מוריד מלא את Believe של שר

ולפעמים, לא זוכר למה, הקובץ היה נעלם לי (יחד עם כל מה שהיה לי) והייתי צריך להתחבר בשעות הקטנות של הלילה כדי להוריד את השירים באיטיות מדהימה כי אז לא היה ADSL חחח.. אני זוכר שהייתי צריך להתחבר בלילה בעיקר לאינטרנט כי זה היה תופס את קו הטלפון וזה היה עושה את הרעש המוזר של החיבור חחחח
קיצר, נאפסטר זה היה נחמד וכיף היה להוריד את הלהיטים הגדולים של אותה תקופה ולשמוע אותם כמה שבא לי (למרות שזה היה כל כך איטי חחח), אבל די, זה כבר לא תפקידו. בארץ אין חברה/תוכנה אמיתית שאיתה אפשר להוריד מוסיקה בתשלום ואני חושב שבגלל זה ההורדות החוקיות באינטרנט בארץ לא כל כך תפסו - אנשים פה מעדיפים אם כבר לשלם קצת יותר על מוצר פיזי. לא ממש מזיז לי, אבל יהי זכרה ברוך

למעלה