נאפיס ראשלצ

נאפיס ראשלצ

לפני פסח הלטתי לאכול משהו בצקי ושומני והמקום המושלם הוא נאפיס :)

יש להם דיל בימי ראשון פיצה+2 תוספות+שתייה ב40 שח.
משתלם!!

לקחתי פיצה עם תוספת בצל ועגבנית.
הפיצה היא מהסוג העבה....עם הרבה רוטב, תוספות וגבינה.
הרוטב טיפה תפל..לדעתי זה רק עגבניות מרוסקות...אבל עם התוספות הגבינה והטבסקו מאוד טעים לדעתי!
עם הפיצה קיבלתי לבקשתי רוטב שום,אלף האיים, רוטב עגבניות ופסטו ללא תוספת מחיר- הפסטו היה ממש טעים.אני חושבת שעושים אותו במקום, לא בטוחה.
בנוסף קיבלתי בצל מקומח מטוגן בצד מאוד טעים.
האייס היה נחמד- לדעתי קצת יותר מידי קרח ולכן הטעם של הלימודנה היה קצת פחות מורגש.
השירות היה מהיר ומאוד נחמד למרות שהמקום היה מלא כמו תמיד.

המקום לא מסעדת גורמה ולא מתיימר להיות אבל האוכל טעים והבהחלט יש תמורה לכסף.
אני מאוד אוהבת את המקום הזה. את הסניף בחולון פחות,למרות שהוא "רק" נאפיס הם דיי סנובים שם....

הבנתי שבספח הם מגישים פיצות,פסטות פיתות וכו כשרות לפסח.

בקיצור היה ממש טעים וכייף.

חג שמח.

נ.ב- ניסיתי לשלוח את ההודעה 3 פעמים וכל פעם תפוז החזיר אותי לדף של הפורום.עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת?

גם אנחנו אכלנו אתמול בנאפיס- באשדוד

אחרי כמה סידורים ובטן מקרקרת החלטנו היורש ואני ללכת לאכול בנאפיס.
זאת האח המסעדות היחידות בעיר ששנינו יכולים למצוא מה לאכול תמיד.
בכניסה פגשתי חברה טובה ואחיה ועוד זוג חברים שגם הם הגיעו במקרה כך שמשולחן של 2 הפכנו לשישה.
היורש רצה טוסט,אני אוכלת שם תמיד את הקנטאקי דיל כמו כן הוזמנו :פתות עם כל התוספות,טוס מוקרם,המבורגר אנטריקוט ופרגיות.
למרות העומס הרב במקום השירות היה מעולה כמו תמיד.
קיבלנו 2 קינוחים על חשבון הבית:עוגת שוקולד חמה ועוד משהו שהיו בו 3 גליליות ממולאות בקרם.כמסורת נאפיס הכל היה מלווה בקצפת לשטעמי היתה פשוט נפלאה.
408 שקלים לפני טיפ לארוחה משביעה וטעימה ל6.

תודה על התגובה :)

שמחה שנהנתם....
למרות שכל המלצרים שם צעירים(אחרי צבא וסטודטים) השירות תמיד אדיב ונחמד...

אני זוכרת בסניף הישן של הנפיס בזור תעשיה הישן בראשון (לפני זה הוא היה איפה שקאסה דה ברזיל) היתה מלצרית שפשוט זרקה לנו את הסכום והצלחות....חחחח השארנו לה איזה 2 וחצי שקל טיפ....היא הייתה פשוט נוראית....גם זה לא הגיע לה...זה היה בערך לפני 10 שנים חחחח

bruno01

New member
תודה על הדיווח.

שנים רבות מאוד שלא אכלתי שם, טוב לשמוע שהם שומרים על תמורה טובה לכסף.

למעלה