רוזי וקיידי
New member
נאפיס ראשלצ
לפני פסח הלטתי לאכול משהו בצקי ושומני והמקום המושלם הוא נאפיס
יש להם דיל בימי ראשון פיצה+2 תוספות+שתייה ב40 שח.
משתלם!!
לקחתי פיצה עם תוספת בצל ועגבנית.
הפיצה היא מהסוג העבה....עם הרבה רוטב, תוספות וגבינה.
הרוטב טיפה תפל..לדעתי זה רק עגבניות מרוסקות...אבל עם התוספות הגבינה והטבסקו מאוד טעים לדעתי!
עם הפיצה קיבלתי לבקשתי רוטב שום,אלף האיים, רוטב עגבניות ופסטו ללא תוספת מחיר- הפסטו היה ממש טעים.אני חושבת שעושים אותו במקום, לא בטוחה.
בנוסף קיבלתי בצל מקומח מטוגן בצד מאוד טעים.
האייס היה נחמד- לדעתי קצת יותר מידי קרח ולכן הטעם של הלימודנה היה קצת פחות מורגש.
השירות היה מהיר ומאוד נחמד למרות שהמקום היה מלא כמו תמיד.
המקום לא מסעדת גורמה ולא מתיימר להיות אבל האוכל טעים והבהחלט יש תמורה לכסף.
אני מאוד אוהבת את המקום הזה. את הסניף בחולון פחות,למרות שהוא "רק" נאפיס הם דיי סנובים שם....
הבנתי שבספח הם מגישים פיצות,פסטות פיתות וכו כשרות לפסח.
בקיצור היה ממש טעים וכייף.
חג שמח.
נ.ב- ניסיתי לשלוח את ההודעה 3 פעמים וכל פעם תפוז החזיר אותי לדף של הפורום.עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת?
לפני פסח הלטתי לאכול משהו בצקי ושומני והמקום המושלם הוא נאפיס
יש להם דיל בימי ראשון פיצה+2 תוספות+שתייה ב40 שח.
משתלם!!
לקחתי פיצה עם תוספת בצל ועגבנית.
הפיצה היא מהסוג העבה....עם הרבה רוטב, תוספות וגבינה.
הרוטב טיפה תפל..לדעתי זה רק עגבניות מרוסקות...אבל עם התוספות הגבינה והטבסקו מאוד טעים לדעתי!
עם הפיצה קיבלתי לבקשתי רוטב שום,אלף האיים, רוטב עגבניות ופסטו ללא תוספת מחיר- הפסטו היה ממש טעים.אני חושבת שעושים אותו במקום, לא בטוחה.
בנוסף קיבלתי בצל מקומח מטוגן בצד מאוד טעים.
האייס היה נחמד- לדעתי קצת יותר מידי קרח ולכן הטעם של הלימודנה היה קצת פחות מורגש.
השירות היה מהיר ומאוד נחמד למרות שהמקום היה מלא כמו תמיד.
המקום לא מסעדת גורמה ולא מתיימר להיות אבל האוכל טעים והבהחלט יש תמורה לכסף.
אני מאוד אוהבת את המקום הזה. את הסניף בחולון פחות,למרות שהוא "רק" נאפיס הם דיי סנובים שם....
הבנתי שבספח הם מגישים פיצות,פסטות פיתות וכו כשרות לפסח.
בקיצור היה ממש טעים וכייף.
חג שמח.
נ.ב- ניסיתי לשלוח את ההודעה 3 פעמים וכל פעם תפוז החזיר אותי לדף של הפורום.עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת?