נאמ.^^" שירשור קשר?ם:

shui chan

New member
ושאלון טיפה שונה D:

אממם.. רובנו לא מכירים ממש טוב לכן זה רגע מצויין לשאלון היכרות :) מי אני ומה שמי? O: שאלות כלליות שם: גיל: מיקום: תחביבים: מוזיקה אהובה: בע"ח אהוב: צבע אהוב: עיסוק בחיי היומיום: והרי אף אחד מאיתנו הוא לא בן אדם רגיל אז- עיסוק בחיי הלילה: והאם יש לכם אוסף? מהו: שאלות על הסדרה האם סיימת את הסדרה? האם קראת את המנגה? מיהי הדמות האהובה עלייך? מהו שיר הפתיחה האהוב עלייך? מהו שיר הסיום האהוב עלייך? אם היית יכול להגדיר - מה גורם לך לאהוב את הסדרה? האם יש לך פריטים של היקאגו? וזהו לכרגע D: מוזמנים להוסיף עוד שאלות משלכם ^^~

eden242

New member
עונה XP

שאלות כלליות שם: עדן גיל: 12 וחצי מיקום: כפר סבא תחביבים: מוזיקה, כתיבה, ציור, אנימנגה
מוזיקה אהובה: רוק ומטאל בע"ח אהוב: סנאי צבע אהוב: ירוק ושחור עיסוק בחיי היומיום: נממ תלמידה? והרי אף אחד מאיתנו הוא לא בן אדם רגיל אז- עיסוק בחיי הלילה: ישנה כמו בול עץ והאם יש לכם אוסף? מהו: בובות חרסינה קטנות אבל הפסקתי מזמן שאלות על הסדרה האם סיימת את הסדרה? לא האם קראת את המנגה? לא ואני לא אקרא כי שמעתי שהיא דומה לסדרה יותר מדיי מיהי הדמות האהובה עלייך? אקירה מהו שיר הפתיחה האהוב עלייך? הראשון מהו שיר הסיום האהוב עלייך? הראשון אם היית יכול להגדיר - מה גורם לך לאהוב את הסדרה? העובדה שזה מבוסס על משהו אמיתי- גו... וגם הבישים XP האם יש לך פריטים של היקאגו? עדיין אין לי מושג מהזה היקאגו. תסקלו אותי.

shui chan

New member
סנאי? ^__^

מגניב. :) אממם.. היקאגו זה קיצור של היקארו נו גו - פשוט כדי שלא יהיה צורך לרשום את כל השם. לפעמים משתמשים גם בקיצור הנ"ג ^^

eden242

New member
^____^;

תודה על ההסבר! אגב, אומרים לי שאני דומה לסנאי XP כי אני ג'ינג'ית עם שיער קצר ואני קופצנית כזו

shui chan

New member
עונה :)

שאלות כלליות שם: רעות, רותע גיל: 17 ;;~ מיקום: ראש העין בירת העולם [;~ [או יותר נכון ראש העין - חור לא מוכר] תחביבים: לקרוא, לצייר D: מוזיקה אהובה: לא ממש מוגדר.. חלקית יפנית ועברית מכל הסוגים בע"ח אהוב: כלבים
צבע אהוב: טורקיז עיסוק בחיי היומיום: תלמידה >; והרי אף אחד מאיתנו הוא לא בן אדם רגיל אז- עיסוק בחיי הלילה: רוצחת ג'וקים מקצועית P< והאם יש לכם אוסף? מהו: אממם.. אוסף מנגות ואוסף כובעים למרות שאף אחד מהם עוד לא גדול מספיק ^^~ שאלות על הסדרה האם סיימת את הסדרה? לא בצפיה באנימה, רק בקריאה במנגה. האם קראת את המנגה? כן. מיהי הדמות האהובה עלייך? היקארו [נראלי] מהו שיר הפתיחה האהוב עלייך? Get Over מהו שיר הסיום האהוב עלייך? Bokura No Bouken אם היית יכול להגדיר - מה גורם לך לאהוב את הסדרה? אממם.. בעיקר ההתפתחות של הדמויות, פנימית.. הדמויות מרגישות מאוד אמיתיות וחוץ מזה אני גם מאוד אוהבת את ההתפתחות החזותית - הדרך שבה עשו את זה פשוט מדהימה. האם יש לך פריטים של היקאגו? יאפ D: פוסטר של היקארו\אקירה והכרך הראשון של המנגה ^^

Katsuki

New member
נאמ.^^" שירשור קשר?ם:

אני לא יודעת עם עשו... אבל העיקר הכוונה נכון?^^" אז הנה המסנג'ר שלי: [email protected] ומה שלכם? ^_^

The Snow fox

New member
נצל"ש../images/Emo63.gif

קישור לטורנטים/הורדה ישריה של כל הפרקים *בנפרד* למסר?

The Snow fox

New member
נצל"ש../images/Emo63.gif

קישור לטורנטים/הורדה ישירה של כל הפרקים *בנפרד* למסר?

למעלה