נאמ.^^" שירשור קשר?ם:

עונה :}

שאלות כלליות- שם: חופית 3>~ גיל: 16 וחצי ^^; מיקום: אילת :X תחביבים: לצייר, לכתוב, לשיר לעצמי במקלחת, בעיקר~ מוזיקה אהובה: הכל בעיקרון, חוץ מרוק ממש כבד ^-^; בע"ח אהוב: חתולים וזאבים~
צבע אהוב: ורוד ולבן ^^; עיסוק בחיי היומיום: תלמידה >>; והרי אף אחד מאיתנו הוא לא בן אדם רגיל אז- עיסוק בחיי הלילה: אני מחסלת שדים~ בואהאהא
והאם יש לכם אוסף? מהו: אין לי, אבל היה לי פעם אוסף של בולים ומדבקות!~ שאלות על הסדרה- האם סיימת את הסדרה? לא X: האם קראת את המנגה? כעע~ את כולה! כולל האקסטרות
מי היא הדמות האהובה עלייך? וואי, כמעט כל הדמויות... זה ממש מפחיד, אבל בעיקרון; קאגה, וואיה, טסוטסוי והיקארו~ אבל אני אוהבת נורא גם את מיטאני, אקירה ויאשירו 3> מהו שיר הפתיחה האהוב עלייך? לאדעת XD מהו שיר הסיום האהוב עלייך? כנ"ל~ אם היית יכול להגדיר - מה גורם לך לאהוב את הסדרה? אני מניחה שזה שהיא כ"כ מציאותית. בכלל, להיקאגו יש קסם, ללא ספק. זה מושך :> האם יש לך פריטים של היקאגו? כע~~ יש לי מחזיק מפתחות מאגניב של אקירה
ואני גם אקנה באנימהקון פוסטרים, ב"ה XD~

Noriko Chan

New member
עונה ../images/Emo142.gif

שם: נוריקו גיל: 14 מיקום: הוד השרון תחביבים: אנימה ובעלי חיים ^.^ מוזיקה אהובה: OST של נאימות ^____^ בע"ח אהוב: כלבים ודולפינים ^.^ צבע אהוב: לא יודעת, אני אוהבת הרבה... אני חושבת שנכון לעכשיו תכלת-אפור, אבל עוד מעט זה ישתנה עיסוק בחיי היומיום: תלמידה שמבריזה מבצפר בטענה שהיא חולה עיסוק בחיי הלילה: ישנה ^___^ האם יש לכם אוסף? מהו: לא O.O האם סיימת את הסדרה: לא האם קראת את המנגה: לא י.י מהי הדמות האהובה עליך: סאי ^.^ והיקארו ^__^ שיר פתיחה אהוב: גט אובר
שיר סיום אהוב: מיוזיק איז מיי ת'ינג והיטומי נו צ'יקארה
אם היית יכול להגדיר- מה גורם לך לאהוב את הסדרה? עדיין לא ראיתי מספיק כדי לענות יש לך פריטים של היקאגו? לא אבל אני מניחה שבקרוב יהיו *-*

TaIu

New member
עונה D:

שם: טלי גיל: 13 מיקום: ראשון תחביבים: בע"ח, ספרים, אנימה מוזיקה אהובה: כל מיני חוץ ממזרחית ודכאון בעע בע"ח אהוב: כלבים וכל משפחת הכלביים צבע אהוב: ורוד, תכלת, סגול, אדום^^ עיסוק בחיי היומיום: תלמידה XP עיסוק בחיי הלילה: ישנה XP האם יש לכם אוסף? טיקטים של בגדיםXDD האם סיימת את הסדרה: לא האם קראת את המנגה: לא מהי הדמות האהובה עליך: היקארו וסאיXD שיר פתיחה אהוב: השיר סיום הראשון *-* שיר סיום אהוב: לא שמעתי את כולם, אבל בינתיים Get over הראשוןXD אם היית יכול להגדיר- לא יודעת יש לך פריטים של היקאגו? לא

RaVeN IYI

New member
האא.. רותע.. זה יותר מדי @@;;

שאלות כלליות. שם: ריי. גיל: 16 פלוס. מיקום: ראשל"צ. תחביבים: לכתוב, לצייר, אנימה. מוסיקה אהובה: הסאונד טראקס של האנימות ממש טובים, וגם הביט קולקשן.. וכל סוגי המוסיקה האחרים, חוץ ממזרחית ודיכאון. בע"ח אהוב: אריה, טיגריס לבן, סוס, דולפין, נחש~ צבע אהוב: שחור, כחול. עיסוק בחיי היומיום: מלבד שלושת הימים שאני ~כן~ הולכת בהם לבית הספר? אני ישנה במשרה מלאה, צופה באנימות ומציקה לאמיר במסן D: עיסוק בחיי הלילה: צופה באנימות וכותבת בלפטופ בזמן שיש הפסקות, ומציקה לאמיר במסן D: אוסף: *מחברות. *קלטות. *דיסקים. *ציורים. *זבל. קוקוקו X3 שאלות על הסדרה. האם סיימת את הסדרה? לא. האם קראת את המנגה? לא. מיהי הדמות האהובה עליך? אקירה..
הוא מותק ;< מהו שיר הפתיחה האהוב עליך? Get Over. מהו שיר הסיום האהוב עליך? Bokura no Bouken. מה גורם לך לאהוב את הסדרה? אקירה, עם הנסיונות שלו להביס את היקארו~ והיקארו, עם התמימות שלו, והעובדה שהוא לא מבין למה אקירה כלכך אובססיבי לגביו. האם יש לך פרטים של היקאגו? לא
מעו~ שמעתי את כל השירים של היקאגו, ועדיין, אני מעדיפה לדבוק בראשונים~ 3>

PENELO

New member
שלעי D:

שאלות כלליות שם: בלה ^^;... אבל אתם מוזמנים לקרוא לי טורי P: גיל: 14 וחצי P: מיקום: חולון X: תחביבים: אמ.... יש המון @_@;; ואני בטוחה שאני לא מעניינת אף אחד .. אז אני יחסוך ממכם את הסבל P= מוזיקה אהובה: אמ.. אפשר להגיד שהכל ...חוץ מ : ראפ (הזוועות ;;), דיכאון .. ומזרחית X_X;;; בע"ח אהוב: אני אוהפת את כולם ^.^ צבע אהוב: שחור *.* .. ועם שחור .. הולך הכל ^.~ עיסוק בחיי היומיום: יושבת בבית כלא ._.;; הבית ספר ;; והרי אף אחד מאיתנו הוא לא בן אדם רגיל אז- עיסוק בחיי הלילה: XPP אני .. אני.... *מטוס עובר* ^^;; והאם יש לכם אוסף? מהו: אמ.... אוסף .. .. אני לא חושבת ^^; אלא אם כן זבל בחדר נחשב P: שאלות על הסדרה האם סיימת את הסדרה? נופ ^^ האם קראת את המנגה? נופ ^^ מיהי הדמות האהובה עלייך? סאי *_________* מהו שיר הפתיחה האהוב עלייך? אמ... בנתיים שמעתי רק אחד ._.; מהו שיר הסיום האהוב עלייך? הראשון P: .. אבל שמעתי רק שתיים ^^" אם היית יכול להגדיר - מה גורם לך לאהוב את הסדרה? .. אני רק בפרק 13 .. ;; האם יש לך פריטים של היקאגו? נופ ;;

למעלה