ווילו רוזנברג
New member
עונה :}
שאלות כלליות- שם: חופית 3>~ גיל: 16 וחצי ^^; מיקום: אילת :X תחביבים: לצייר, לכתוב, לשיר לעצמי במקלחת, בעיקר~ מוזיקה אהובה: הכל בעיקרון, חוץ מרוק ממש כבד ^-^; בע"ח אהוב: חתולים וזאבים~
צבע אהוב: ורוד ולבן ^^; עיסוק בחיי היומיום: תלמידה >>; והרי אף אחד מאיתנו הוא לא בן אדם רגיל אז- עיסוק בחיי הלילה: אני מחסלת שדים~ בואהאהא
והאם יש לכם אוסף? מהו: אין לי, אבל היה לי פעם אוסף של בולים ומדבקות!~ שאלות על הסדרה- האם סיימת את הסדרה? לא X: האם קראת את המנגה? כעע~ את כולה! כולל האקסטרות
מי היא הדמות האהובה עלייך? וואי, כמעט כל הדמויות... זה ממש מפחיד, אבל בעיקרון; קאגה, וואיה, טסוטסוי והיקארו~ אבל אני אוהבת נורא גם את מיטאני, אקירה ויאשירו 3> מהו שיר הפתיחה האהוב עלייך? לאדעת XD מהו שיר הסיום האהוב עלייך? כנ"ל~ אם היית יכול להגדיר - מה גורם לך לאהוב את הסדרה? אני מניחה שזה שהיא כ"כ מציאותית. בכלל, להיקאגו יש קסם, ללא ספק. זה מושך :> האם יש לך פריטים של היקאגו? כע~~ יש לי מחזיק מפתחות מאגניב של אקירה
ואני גם אקנה באנימהקון פוסטרים, ב"ה XD~
שאלות כלליות- שם: חופית 3>~ גיל: 16 וחצי ^^; מיקום: אילת :X תחביבים: לצייר, לכתוב, לשיר לעצמי במקלחת, בעיקר~ מוזיקה אהובה: הכל בעיקרון, חוץ מרוק ממש כבד ^-^; בע"ח אהוב: חתולים וזאבים~