נאמ.^^" שירשור קשר?ם:

Nittle Grasper

New member
שלי ^^../images/Emo66.gif

335466582 [email protected] תוסיפו

harar8

New member
עונה^^

שם: הדר גיל: 18 מיקום: ראשל"צ תחביבים: אנימה ומנגה מוזיקה אהובה: לא יודעת:/ בע"ח אהוב: כלב וחתול צבע אהוב: כחול עיסוק בחיי היום יום: ללמוד בבית הספר:/ והרי אף אחד מאיתנו הוא לא בן אדם רגיל אז- עיסוק בחיי הלילה: אין משהו מיוחד. שאלות על הסדרה האם סיימת את הסדרה? לא האם קראת את המנגה? לא מיהי הדמות האהובה עלייך? היקארו סאי ואקירה(אז מה אם יש לי 3) מהו שיר הפתיחה האהוב עלייך? שיר הפתיחה הנוכחי(הראשון) מהו שיר הסיום האהוב עלייך? שיר הסיום הראשון אם היית יכול להגדיר - מה גורם לך לאהוב את הסדרה? סדרה יפה ויש לזה עלילה טובה, התפתחויות(בין דמויות ובין עצמן) ואני גם מתעניינת במשחק. האם יש לך פריטים של היקאגו? לא;_;

mikokikyo

New member
גמאני^^

שם: מאי/מאיו גיל: 12.5 מיקום: גני-סר...כע, זה נידח-_-" תחביבים: לצייר, לכתוב, לקרוא, לראות אנימות, לשחק במחשב, לשחק עם החתולה שלי, לראות טלויזיה בכלליות ולסגוד לבישים^^ מוזיקה אהובה: אמ...נדמה לי שמוזיקה יפנית(של אנימות XP) וגם בעברית ובאנגלית^^ בע"ח אהוב: חתולה^^ צבע אהוב: הרבה^^ עיסוק בחיי היומיום: תלמידה, קוראת מושבעת של הארי פוטר ומקימה מקדשי סגידה לבישים^^ והרי אף אחד מאיתנו הוא לא בן אדם רגיל אז- עיסוק בחיי הלילה: המיטה של החתולה שלי^^ והאם יש לכם אוסף? מהו: אמ...אוסף של חידודי עפרונות מכיתה א' נחשב-_-"? האם סיימת את הסדרה? לא האם קראת את המנגה? לא מיהי הדמות האהובה עלייך? סאי*_* מהו שיר הפתיחה האהוב עלייך? Get Over מהו שיר הסיום האהוב עלייך? Bokura No Bouken אם היית יכול להגדיר - מה גורם לך לאהוב את הסדרה? אמ...אני לא יכולה להגדיר את זה, אני פשוט סוגדת לה^^" האם יש לך פריטים של היקאגו? לא;; ^^

cRitiCaL KitTy

New member
עונה^^../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

שאלות כלליות שם: רוני גיל: 14 מיקום: עומר, ליד באר שבע תחביבים: יש הרבה... אממ הוקי-רולר, אנימות ומנגות, מחשב, טלויזיה, גו:)P) ויש עוד אני מניחה... לא ממש זוכרת כרגע... אני גם עושה יצירות במשי מוזיקה אהובה: רוק יפני דסו~ בע"ח אהוב: אין. אני אוהבת יותר מדי בעחים כדי להחליט על אחד אהוב צבע אהוב: נטייה לכתום ובורדו אבל שוב אין לי ממש אהוב עיסוק בחיי היומיום: בצפר והרי אף אחד מאיתנו הוא לא בן אדם רגיל אז- עיסוק בחיי הלילה: מחשב והאם יש לכם אוסף? מהו: בובות מחזיקי מפתחות(אוסף אחד) שאלות על הסדרה האם סיימת את הסדרה? לא ;; האם קראת את המנגה? ניסיתי... אבל לא כלכך הלך לי עם ה***** מיהי הדמות האהובה עלייך? סאי מהו שיר הפתיחה האהוב עלייך? לוידעת מהו שיר הסיום האהוב עלייך? ראשון אם היית יכול להגדיר - מה גורם לך לאהוב את הסדרה? אני לא יכולה להגדיר האם יש לך פריטים של היקאגו? עוד לא(אנימה קון אנימה קון אנימה קון!)

איך זה רולר-הוקי? o.o

פתחו חוג בבי"ס יסודי ליד הבית שלי אבל זה הכל ילדים קטנים אז לא כ"כ רציתי להצטרף בגלל זה, למרות שרציתי לראות מה זה... אבל אני עדיין מסוקרנת לדעת איך זה... ^^

cRitiCaL KitTy

New member
כיף!!!!!../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

אני יכולה לומר בגאווה שאנחנו הקבוצה הגרועה בנגב!D:

cRitiCaL KitTy

New member
אההא אההא../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

וזאת הדיעה שלי ושל שתי החברות שלי... שאר הקבוצה לא בדיוק איתנו בעניין הזה...X___X אבל אנחנו נהנות ככה שלא איכפת לנוD:

Reutgold

New member
היכרות

נראה לי כבר היה משהו כזה היכרות.. טוב בכל מקרה... שאלות כלליות שם:רעות גיל: עוד 6 ימים 18 מיקום:מרכז תחביבים:אממ לקרוא לצייר מוזיקה מחשב טלוויזיה... מוזיקה אהובה:כל מיני... בע"ח אהוב:חתולים וכלבים צבע אהוב:כחול עיסוק בחיי היומיום:תלמידה-עד מעט כבר לא.. והרי אף אחד מאיתנו הוא לא בן אדם רגיל אז- עיסוק בחיי הלילה:רואה היקארו נו גו שידור חוזר...אם זה נחשב.. והאם יש לכם אוסף? מהו:יש ושיי אבל הם כבר חסרי חשיבות... שאלות על הסדרה האם סיימת את הסדרה? לא האם קראת את המנגה? לא מיהי הדמות האהובה עלייך? סאי מהו שיר הפתיחה האהוב עלייך? get over מהו שיר הסיום האהוב עלייך?שיר סיום ראשון.. אם היית יכול להגדיר - מה גורם לך לאהוב את הסדרה? לא יודעת...אני פשוט אוהבת.. האם יש לך פריטים של היקאגו?לא

star_female

New member
אני~

שם: טלי גיל: 21 >.> מיקום: חיפה תחביבים: אנימה ומנגה
מוזיקה אהובה: רוב הדברים היפניים~ בע"ח אהוב: הכלבה שלי
צבע אהוב: אפרסק נראה לי עיסוק בחיי היומיום: חיילת והרי אף אחד מאיתנו הוא לא בן אדם רגיל אז- עיסוק בחיי הלילה: אר... o.o; והאם יש לכם אוסף? מהו: מנגה XD ואוסף קטן יותר של ספרים רגילים (מד"ב ופנטזייה בעיקר). שאלות על הסדרה האם סיימת את הסדרה? כן~ האם קראת את המנגה? כן~ מיהי הדמות האהובה עלייך? טויה~ אבל גם היקארו וסאי מאוד מאוד~ מהו שיר הפתיחה האהוב עלייך? Fantasy~ מהו שיר הסיום האהוב עלייך? Bokura no Bouken~ (טוב אני מפסיקה XD) אם היית יכול להגדיר - מה גורם לך לאהוב את הסדרה? הכל.. אבל בעיקר המערכת יחסים של אקירה והיקארו. האם יש לך פריטים של היקאגו? כן D: בובה קטנה מפלסטיק של אקירה יושב ומחזיק אבן גו לבנה, ה-GOrgeous Character Guide, מחזיק מפתחות עם ציור של אקירה והיקארו יושבים ונשענים על הקיר, פוסטר של סאי והיתה לי מניפה קטנה עם ציור של סאי אבל היא נשברה.

וואי איזה אוסף XD

תגידי, את מצליחה בכלל לפענח מה כתוב בGorgeus character guide הזה שלך? יש שם כ"כ הרבה קאנג'י... @.@ אגב, מה עשית ע המניפה של סאי שנשברה? זרקת אותה או שאולי שמרת אותה?

star_female

New member
מה לזרוק, נראה לך? XD

היא עדיין בתיק, פשוט.. בפנים. ^^; עצוב לי אבל על הבובה של אטאשי שנפלה איפשהו ולא מצאתי אותה מאז. :< (כנראה שלתלות דברים על התיק זה לא הכי יעול ^^; ) הסתכלתי עליו אחרי שקניתי אותו ובאמת ניסיתי לקרוא את רובו עד שיום אחד נמאס לי ורק הסתכלתי בתמונות. XD אבל יש פוריגאנה ברוב המקומות עם הקאנג'י, אז זה אפשרי לקרוא הכל. זה נראה הרבה כשכתבתי את זה אבל זה באמת לא מרגיש כזה הרבה XD

תשובות ^__^

שאלות כלליות שם: עינת (או "נאטסו" אם יש נטייה להגות את זה כ"ענת"... >>) גיל: 16 מיקום: חיפה תחביבים: ציור, קריאה, שחייה, אנימה, טיולים... מוזיקה אהובה: K's choice, Michelle Branch, Cranberries,, Goo Goo Dolls, גלי עטרי, כוורת ועוד...
בע"ח אהוב: חתול! D: צבע אהוב: צבעי היסוד בגוונים כהים ^^ עיסוק בחיי היומיום: שביעסטית O: והרי אף אחד מאיתנו הוא לא בן אדם רגיל אז- עיסוק בחיי הלילה:...שינה? o.o והאם יש לכם אוסף? מהו: יש לי אוסף בובות. אני אוהבת בובות 3> שאלות על הסדרה האם סיימת את הסדרה? רק את המנגה האם קראת את המנגה? o.o מיהי הדמות האהובה עלייך? הי~קא~רו מהו שיר הפתיחה האהוב עלייך? >>; מהו שיר הסיום האהוב עלייך? <<; אם היית יכול להגדיר - מה גורם לך לאהוב את הסדרה? הדמויות המעניינות, סגנון הציור... סדרה מושקעת ^^ האם יש לך פריטים של היקאגו? עכשיו כשאני חושבת על זה... יש לי רק את הווליום השני של המנגה ^^; *מוסיפה פוסטר של היקאגו לרשימת הקניות העתידית לאחר הזכייה בלוטו*

למעלה