נאמר ויום בהיר אחד

Unplugged

New member
אני בעד לסבית~!!

יחי הבנות. :) פששש (ת,אמת אני סטרייטית אבל כשמדובר באלאניס, אני די בטוחה שהיא תוכל למלא את חלק הזין מצויייייייין!)
כן שמעתי את השמועה על אנינבייטד....וזה די נשמע הגיוני אבל אני לא מאמינה שזה נכון.

AlanisJunkie

New member
סליחה על הטעות, טיטול לא נקי.

זה ממש מבלבל
!!! זה דומה ל"טיטול עם קקי", שזה דומה ל"טיטול ענקי", שזה דומה ל"טיטול לא נקי". בקיצור...השתגעתי...
. לא חשוב.

Gia17

New member
טיטול, שכחת דיסקמן לאי שלך...

אחרת איך תשמעי את הדיסקים?

Gia17

New member
טיטול, שכחת דיסקמן לאי שלך...

...אחרת איך תשמעי את הדיסקים שלקחת?

אממ...

הרי אמרתי שאני לוקחת גם מישהו לאהוב לא
אפשר לשיר ביחד את השירים מהמילים של הדיסק.. או...ל...או..ל...אמממ...אה.. אפשר גם אה.. לעשות..אממ.. פאק בעצם למה זה משנה
את קטנונית
חחחחחחחחחחח סתם חמודה יום טוב שיהיה לנו
טיטולית מוריסט

Unplugged

New member
אצצ מה באמת אני יעשה (?!)

סביר להניח שאני אצבוט את עצמי (reality check u know...) היא תביהל ותשחד את הדיילת למקום במחלקה הראשונה.

tpt

New member
../images/Emo12.gif

אני חושבת שאני פשוא אהיה בשוק אני לא אדע מה לעשות זה פשוט יהיה בלתי יאומן אבל אני חושבת שדבר ראשון אני אבקש ממנה חתימה ודבר שני אגיד לה שהיא מאוד השפיעה עליי ושהיא כותבת שירים מדהים ותמשיך ככה רעות

AlanisJunkie

New member
אני הייתי

פונה אליה בעדינות ומתחיל לשוחח איתה. הייתי שר לה איזה או שניים ומבקש ממנה להצטרף אליי
. אחר כך הייתי מבקש ממנה להתחתן איתי. מה זה מבקש? דורש! הייתי דורש ממנה להתחתן איתי. הייתי מסביר לה איך עתידנו יראה: יהיו לנו ילדים יפים מאין כמותם עם שיער ארוך. כולם מוכשרים (כמו האמא, לא כמו האבא). מדי חודש היא תוציא לי דיסק נדיר שרק לי יהיה. וואו, איזה חיים! נמשיך לחלום...

אגב ../images/Emo160.gif, חו"ל.....

מי שנוסע לחו"ל ורוצה לראות את אלאניס על הבמה בסיבוב ההופעות החדש שלה אז כדאי שתבדקו את התאריכים שלו

"בלי פאניקה- יש בריטניקה!" (?)

לו הייתי נמצאת במעמד כזה נאמר, לפני שנתיים, הייתי גם אני צורחת צווחה עדינה ומשתדלת לנשום באופן תקין, אבל זה כבר נגמר לי.
אני מניחה שמאוד אתרגש, אקח מתיקי את אחד מאלבומיה (שמוכרח להיות איתי בכל דמקום, בייחוד כטיסה!), ואתחיל לדבר איתה בהסוואה של בקשה לחתימה. אולי אף הייתי מצטלמת איתה, וכמובן- לא הייתי שוכחת להחמיא רבות על הופעתה בראשל"צ. האמת היא, שתמיד אני חושבת- "מה אם אפגוש...", ועל כן אציין שמאוד מפדח לפגוש את אחד מאמני המוסיקה האהובים עליך ולגלות שלא ארזת בתיקך אף לא דיסק אחד של האמן. בגלל זה אני גם לוקחת תמיד את החוברות יחד איתי, במארז של הדיסקמן...
. -נעמה.

ממממ......

פעם חלמתי שהיא עושה לי מסיבת הפתעה ואחר כך היינו ברחוב ארוך עם בלונים ודוכנים בצדדים וקניתי לה נקניקיה והיא שמחה ונתנה לי נשיקה איזה חלום מוזר.... [
]
נולי

למעלה