נאמר ויום בהיר אחד

AlanisJunkie

New member
נאמר ויום בהיר אחד

אתם מחליטים לטוס ללונדון, קנדה, ארה"ב, וואטאבר. בטיסה אתם רואים מישהי עם שיער ארוך, ממש יפה. היא ממש מוכרת לכם.
אתם מוכרחים לדבר איתה ולגלות מאיפה היא מוכרת לכם. כשאתם פונים אליה היא מיישירה מבט אליכם ואתם חוטפים את השוק של חייכם! זאת אלאניס! בכבודה ובעצמה!!!!!!!! בטיסה שלכם לקנדה (או לכל מקום אחר)!!!! במחלקת תיירים!!! איך תגיבו? תצרחו מאושר? תתחילו לפתח איתה שיחה? תקפצו מהמטוס כדי להיווכח שאתם לא חולמים?

fluppster

New member
אני אתעלף.

סתם... אני לא אתעלף, אבל אני אהיה בשוק של החיים שלי. נראה לי שאני אהיה כל כך המומה שאני לא אצליח להוציא מילה לאורך כל הטיסה....
חלמתי פעם שאלאניס באה לישראל וישנה בבית שלי, ואפילו מדברת עברית די שוטפת. זה היה חלום מגניב ביותר!!! אבל יש לי הרגשה שאם אני אראה את אלאניס מולי, אני אחשוב, "ואו, היא באמת נמוכה!!!" ואחרי זה, אם אני אאזור מספיק אומץ, אני אבקש חתימה.
חן

חלווווום!!!!

אני בטוח שאני אפתח את הפה ולא תצא לי מילה ממנו לפחות לכמה דקות ואז ישר חתימה@@ שאלות
נשיקות
חיבוקים
וזהו.... ואני גם בטח אגיד שהיא נורא נמוכה, כי באמת נמוכה(מישהו יודע את הגובה המדוייק?) אני רק מחכה ליום שזה יקרה

fluppster

New member
I wish.......

היא נראית כמו בנאדם ממש טוב, כזאת שהייתה נותנת מיד חתימה במקום להתעצבן על המעריצה הקרצייה.....
חן

missAngelina

New member
אני חושבת ש....

הייתי ניגשת אליה.. אומרת שלום ורק אומרת לה שאני חושבת שהיא כותבת שירים ממש מעולה והשפיעה עליי מאוד.. ואם הייתי משיגה במקרה חתימה ותמונה גם טוב.. אבל החלק החשוב הייתי רוצה להגיד לה שאני מאוד מעריכה אותה...

אני יודעת בדיוק מה הייתי עושה../images/Emo70.gif

הייתי שואלת בלי להתבייש אפילו אם אפשר לשחזר איתה את הסצינה הכל כך מצויינת שלה עם שרה ג´סיקה (
) מסקס והעיר הגדולה
אני עדיין חיה בתקווה הגדולה שאולי יש באישיות האמיתית שלה חלק מהדמות ששיחקה באותה פרק.....
אה... וכמובן שהייתי מודיעה לה בחגיגיות שאם היו שואלים אותי איזה 5 דברים הייתי לוקחת איתי לאי בודד אז שהתשובה שלי הייתה : ארבעת הדיסקים האחרונים שאלניס מוריסט הוציאה ומישהו לאהוב.....
והכל כמובן באנגלית רהוטה
חחחחחחח טיטולעעע

קרן^

New member
גם אני עם טטייטטוולל!!! ../images/Emo25.gif

אלאניססססס
ססססס
ססס
סס
סס
סס
ס
ס
סה
סססס
סססס
ס
ס

וואי וואי וואי חם ../images/Emo117.gif היום בפורום!

בנות
רוצות לספר לי משהו
אחמ אחמ...
טיטולית מוריסט
:)

טיטולינה! את גאון! עכשיו...

אני מזמינה כרטיס לכל מחלקה שיש! טוב... אז מה אני הייתי עושה... הייתי משתדלת להיות אחלה ולא להתלהב... כי אחרת הייתי פשוט קופצת עליה הייתי אומרת לה שהייתי בהופעה שלה בישראל ושהיא הייתה מצויינת ושמאוד נהניתי... והייתי מקווה שהיא תתחיל שיחה, וש... יו קנואו, נהיה בקשר כל מה שאני רוצה שיהיה אח"כ - צונזר! עוד רעיון, יותר מקורי - הייתי אומרת לה שאני קניתי את ה27 מיליון עותקים של Jigged Little Pill ושאני אספר את זה לכל העולם אם היא לא תגשים את החלום הכי גדול שלי:) או שלא... טוב, עזבו, לא מקורית היום... אבל מה שהכי אפשר, זה להתחתן עם המתופף שלה!!! יווו איזה כוסון עולם!

Rוית

New member
ודרך אגב...

הנה התמונה מהסצינה, למי שרוצה להתאמן עד הטיסה...
Rוית

Little pill

New member
אני הייתי מבקשת חתימה !!!!!!!!!

ואז ...... ואז.......
לא יודעת אולי אצא מדעתי אמממממ אלאניס מולי
אני אצרח ואצרח ואצרח עד שיהיה לי מה להגיד לה כמו אניייייייייי חולה עלייךךךךךךךךךךך למרות שבטח אני אשכח שהיא מדבר אנגלית ואז אני אשכח איך מדברים אנגלית ושוב אצרח ואשב בשקט בכיסא שלי וזהו

אויש...

תגידי את רוצה לעשות לי התקפת לב
יש לי לב חלש בובה ותמונות כאלה לא עושות לו טוב... חחחחחחחחחח כל מה שנשאר לי לעשות זה לצעוק: אאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההה וזהו
טיטולית מוריסט (רק בשבילך
)
:)

אני..

חושבת שהייתי ניגשת אליה ותופסת איתה שיחה:) אבל מצד שני אתם לא חושבים שלפחות חצי מהנוסעים היו עושים אותו דבר? ? מה שכן הייתי מעיפה את מי שלידה:) ומכריחה אותה לשיר לי כל הדרך גם אם היא רוצה וגם אם לא:)

well

New member
אתם יודעים, חשבתי על זה המון...

הרי כל הזמן חולמים שהלוואי שדבר כזה יקרה לי, אבל גם אם הוא באמת יקרה אני יודעת שלא יהיה לי אומץ ממש ללכת לדבר אתה... הכי הרבה אני אבקש חתימה ואלך - אבל אז עדיף כבר לא לאמר כלום, כי זה הופך אותך לעוד מעריצה. אבל ליתר ביטחון תמיד יש לי כמה משפטי מחץ - אם במקרה אני אראה את בוב דילן ברחוב ואצליח להוציא משהו מהפה. כן, בטח.

Rוית

New member
אמממממ....

...אז לא לשם את התמונה הזו
Rוית עם מבט תמים בפרצוף...
אההה, ותודה ממי, אני מרגישה כ"כ מיוחדת
("במיוחד בשבילך")...

AlanisJunkie

New member
בקשר להודעה של טיטול ענק

כמובן שיש באלאניס חלק מהאישיות שהיא שיחקה ב"סקס והעיר", בדיוק כמו שבכולנו יש. לא יודע אם הייתי רוצה שהאישיות הזאת תשתלט עליה, אחרת איך היא תתאהב בי?
בכל מיקרה, שמעתי פעם שמועה שאת "Uninvited" היא כתבה על חוויה לסבית שהיא עברה. הרבה אמרו שזה סתם שטויות, כי מי שראה את הסרט "עיר של מלאכים" יודע בדיוק על מה נכתב השיר. אני, בכל מיקרה, אקבל את אלאניס בכל מצב צבירה (סטרייטית, הומו, לסבית או קוקסינל וכו´).

למעלה