נאמממממ

Testicles

New member
כן! המורים האלה!

ולחשוב שהם אמורים ללמד אותנו. מי היה מאמין... בטח לא אני.

mati88

New member
חחחח....כל כך מוכר...

כי יש את המורות הזקנות שהם חסרות טקט משו היסטרי...ואז הם מקריאות שמות..."מתי...אה רגע...מתי? מי ז=ה מתי?" ואז אחרי שהם שמות לב שאני כבר שעה עם היד למעלה הם חושבות לעצמם...אולי באמת קוראים לה מתי...אבל הם לא בטוחות אז הם שואלות אותי:"את מתי?" ואני כזה "כן" אז הם "מתי, זה קיצור של משו?" ואני: "לא" "את יודעת שזה יכול ליות קיצור של מתילדה?" "כן אבל זה לא" "אה....את בטוחה?" "כן" "בהתחלה חשבתי שמתי זה בן. כי אני מכירה מתי שהם רק בנים. את יודעת שזה יכול ליות גם קיצור של מתיתיהו?" "כן אבל זה לא" "את בטוחה שזה לא קיצור של שומדבר?" "לא אני עובדת עליך" "אל תתחצפי!" ואז הם מוותרות....עד השיעור הבא שהם לא זוכרות שכבר ניהלנו את הדיון המעמיק הזה...אויש....המורים האלה...

kfm

New member
חחחחחחח קרעת אותי, וזה כלכך מוכרררר

ב=ד=י=ו=ק אותה שיחה יש לי עם כל המורים מעל גיל 40 בביצפר שלי. אז הם כבר נהיים סנילים ולא זוכרים מקרה בשיעור שעבר....(גם אם זה היה באותו יום....)

Testicles

New member
זהו! גם לי אומרים את כל השטויות

האלה... אבל קיבלת כבר: "מעין??? חחחחח... איזה אפס, אל תדבר עם ההורים שלך" הא? קיבלת? טוב, את האמת, הכי נפוץ זה: "מעין??? אבל זה שם של בת בכלל!"

mati88

New member
חחחחחחח....מה אתה חורשה....חחחח....

אהבתי......חחחחחח...זה היה מצחיק... ותמסור דש.

greeneye

New member
אני מעדיפה לקרוא לך...

רוץ יער רוץ. זה מצחיק. אוּ אוּ! איך קראו ליער כשהוא היה תינוק? חורש ים תיכוני! <מושפעת משל"ח שנה שעברה>

kfm

New member
זה אחלה ציור. לא לא זפשוט אאאאחלה

של ציור. לא, אבל שתביני כי זה פשוט אחלה אחלה של ציור...לא לא אאאאאחללללההה.... טוב הבנו. אפשר להפסיק. מתן תפסיקי. אני מפסיקה זאת את שממשיכה. תשתקי טוב? אוף אני לא יכולה איתך יותר. אני מזכירה לך שאת זאתי שאוכלת פטישים ללא הפסקה ללא הפסקה ללא הפסקה ללא הפסקה....לל... תפסיקי.

פIלי

New member
כישרון !

איכות ביותר... האלוהה באמת מאוד דומה לו! ברצינות! את מוכשרת! וגם הציורים האחרים ממש יפים.. במיוחד הבחורה (הציור השני).. אבל שאת מציירת ביד זה יוצא יותר יפה... אבל בכל זאת, כישרון טוטאלי!

greeneye

New member
ספייייייר

מדאים מדאים. שמעי- אני מציעה לך ללכת לפתוח תערוכה. זה מדהייייייייייייייייייים עוד אחדדדדד עווודדדדדד ותגיבי יו מאדר פאקר גיגי שכמוך על הציור הצבועעעעעע

kfm

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ספיר קרעעעעעעעעעת אותי......שברת אותי ניפצת אותי לרסיסים נשארתי רק אני והריסים שלי, מפוזרים כמובן בכל הבית. חחחחח את מוכשרת!! את תרוויחי מיליונים!! את ויוסי ביילין. ציור זאתם.

luli pop

New member
אני../images/Emo35.gif

כן אני באמת כישרון מבוזבז עם הצייר הזה...

למעלה